Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ باز خوبه من همB بودم من هم بی بودم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من هم بی بودم خوشبختم فعلا صمیمتم زیاده باید برم دکتر برای افسردگیم خیلی جواب گویی به سوالهایش یجوریه 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خوشبختم فعلا صمیمتم زیاده باید برم دکتر برای افسردگیم خیلی جواب گویی به سوالهایش یجوریه هم چنین من صمیمیتُ نزدم نمیدونستم منظورش از طرف کیه! ولی افسردگی نداشتم و اعتماد به نفسم خیلی بالا بود!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ چه با حاله ینی با خودتم رو راست نیستی تو دیگه کی هستی 4 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug]شما 43 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ تستش جالب نبود منم 44 شدم مثل خیلیا 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 40 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. باورم نمیشه . این ابیه دقیقا مخصوص خودمه 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما 47 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من قبلا این تست وو انجام داده بودم 45 شده بود دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. 2 لینک به دیدگاه
amirzahedi 956 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ شما 41 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ منم 45 شدم! دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 968] [TR] [TD=class: dtext2][TABLE=width: 953] [TR] [TD=class: bug] شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD=class: dtext2] [/TD] [/TR] [/TABLE] 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ شما 42 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug]شما 47 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ شما 43 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. متعادلو نیستم این اخری رو هستم .کاش یکیم بود منو دلداری میداد 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=class: dtext2][TABLE] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug]شما 45 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] بد نبود . خیلی از گزینه هاش دقیقا شامل من نمی شد . ولی من با دید جبری زدم. این 45 هم این طور ک ب نظر می رسه، همه گیره ها . جالب بود . سپاس. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ شما 40 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=class: title2f, width: 96%] [/TD] [TD=width: 2%][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: dtext2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: title2f, width: 91%][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: bug]شما 46 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده