pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ مهناز حیا کن انجمنو رها کن :vahidrk: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ مهناز حیا کن انجمنو رها کن :vahidrk: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ عمهههه:icon_pf (34): بلههههههههههههه؟ نبندین من هنو اینجا اسپم نکردم لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اگه واقعا جدی میگین و رفته ،منم از وایکینگ خواهش میکنم که برگرده؟ ولی چرا من تا حالا فکر میکردم پسره؟!!!! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اسپم دونی شده اینجا هااااااااااا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ واکینگ حیا کن پرسپولیس رو رها کن لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ عروس خانوم هنوز داره گل میچینه؟ گلای عالم تموم شد ... آبجیش بگو بیاد خُب لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ سلی بچه ها این ماهی بالاخره کاری کرد که من برگردم ممنون از دوسایی که گفتن برگردم یا برنگردم هر کدوم یه دلیلی داشتن و همشون قابل قبوله ولی فعلا نمی یام ..... بعد ارشد در خدمت همه هستم :gnugghender: دوستون دارم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ سلی بچه ها این ماهی بالاخره کاری کرد که من برگردم ممنون از دوسایی که گفتن برگردم یا برنگردم هر کدوم یه دلیلی داشتن و همشون قابل قبوله ولی فعلا نمی یام ..... بعد ارشد در خدمت همه هستم :gnugghender: دوستون دارم :hapydancsmil: welcome back... . . . . . . . . . . . . and wish u success in MA لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ سلی بچه ها این ماهی بالاخره کاری کرد که من برگردم ممنون از دوسایی که گفتن برگردم یا برنگردم هر کدوم یه دلیلی داشتن و همشون قابل قبوله ولی فعلا نمی یام ..... بعد ارشد در خدمت همه هستم :gnugghender: دوستون دارم :hapydancsmil: بعد ارشد هم منتظرت نیستیم لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ بعد ارشد هم منتظرت نیستیم از اونجایی که تو رو عددی حساب نمی کنم ....جوابتو نمی دم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ بعد ارشد هم منتظرت نیستیم از اونجایی که تو رو عددی حساب نمی کنم ....جوابتو نمی دم پس سرانجام برگشتین/ همون فکر ارشد باش که خربزه آب هست لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ سلی بچه ها دوستون دارم :hapydancsmil: میگم این آواتار عکس خودشه؟ بهت نمیاد ارشد بخوای بدی ؟!!! بیشتر بهت میاد دبیرستانی باشی!!! ماشالا خوب جوون مونده...:biggrin: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مهناز جان انشالله به خیر و خوشی برمیگردند ولی از قبل هم گفته بودیم ارسال تاپیک خداحافظی و تو رو خدا نرو و اینا ممنوع هستش و تاپیک حذف میشود قانون شماره 8 تالار و مطالعه کنید 8-زدن هرگونه تاپیک خداحافظی، خوش آمدگویی، تبریک و ... ممنوع بوده و بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد. تاپیک بسته شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده