goddess_s 16415 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 عمهههه:icon_pf (34): بلههههههههههههه؟ نبندین من هنو اینجا اسپم نکردم
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 اگه واقعا جدی میگین و رفته ،منم از وایکینگ خواهش میکنم که برگرده؟ ولی چرا من تا حالا فکر میکردم پسره؟!!!!
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 عروس خانوم هنوز داره گل میچینه؟ گلای عالم تموم شد ... آبجیش بگو بیاد خُب
sinister89 4245 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 سلی بچه ها این ماهی بالاخره کاری کرد که من برگردم ممنون از دوسایی که گفتن برگردم یا برنگردم هر کدوم یه دلیلی داشتن و همشون قابل قبوله ولی فعلا نمی یام ..... بعد ارشد در خدمت همه هستم :gnugghender: دوستون دارم :hapydancsmil:
arian ariaey 1755 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 سلی بچه ها این ماهی بالاخره کاری کرد که من برگردم ممنون از دوسایی که گفتن برگردم یا برنگردم هر کدوم یه دلیلی داشتن و همشون قابل قبوله ولی فعلا نمی یام ..... بعد ارشد در خدمت همه هستم :gnugghender: دوستون دارم :hapydancsmil: welcome back... . . . . . . . . . . . . and wish u success in MA
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 سلی بچه ها این ماهی بالاخره کاری کرد که من برگردم ممنون از دوسایی که گفتن برگردم یا برنگردم هر کدوم یه دلیلی داشتن و همشون قابل قبوله ولی فعلا نمی یام ..... بعد ارشد در خدمت همه هستم :gnugghender: دوستون دارم :hapydancsmil: بعد ارشد هم منتظرت نیستیم
sinister89 4245 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 بعد ارشد هم منتظرت نیستیم از اونجایی که تو رو عددی حساب نمی کنم ....جوابتو نمی دم
alimec 23102 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 بعد ارشد هم منتظرت نیستیم از اونجایی که تو رو عددی حساب نمی کنم ....جوابتو نمی دم پس سرانجام برگشتین/ همون فکر ارشد باش که خربزه آب هست
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 سلی بچه ها دوستون دارم :hapydancsmil: میگم این آواتار عکس خودشه؟ بهت نمیاد ارشد بخوای بدی ؟!!! بیشتر بهت میاد دبیرستانی باشی!!! ماشالا خوب جوون مونده...:biggrin:
شقایق31 40377 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 مهناز جان انشالله به خیر و خوشی برمیگردند ولی از قبل هم گفته بودیم ارسال تاپیک خداحافظی و تو رو خدا نرو و اینا ممنوع هستش و تاپیک حذف میشود قانون شماره 8 تالار و مطالعه کنید 8-زدن هرگونه تاپیک خداحافظی، خوش آمدگویی، تبریک و ... ممنوع بوده و بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد. تاپیک بسته شد
ارسال های توصیه شده