felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=5218 درود بر تمامی نواندیشانی ها از انجایی که خواهرمان واکینگ به خاطر آزار عده ای از خس و خاشاک قصد خروج از نواندیشان را بکرده من بر آن شدم با زدن این تاپیک بخواهیم دوبار ه بازگردد و دست بر دست هم نواندیشان را اسپم باران کنیم کسانی که خواهان بازگشتش هستند لطفا اعلام کنند شاید به این بهانه بتوانیم برگردونیمش قدومتون رو رنجه ی ما... تاپیک را هر کی حذف کنه خیلی بده من نمی تونم تنها بمونم 42 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ موافقم؛ مهناز دختر خوبیه؛ از دست من هم دلخور بود؛ یکمی زودرجنه فقط بگین برگرده لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من همین جا اعلام میدارم که باید برگرده لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اگه اسمم و درست تلفظ کنه من قول میدم خودم دستشو بگیرم برشگردونم لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ منم هستم مهناز برگرد مهناز برگرد بچه ها همه باهم مهناز برگرد مهناز برگردمهناز برگرد مهناز برگردمهناز برگرد مهناز برگردمهناز برگرد مهناز برگردمهناز برگرد مهناز برگردمهناز برگرد مهناز برگردمهناز برگرد مهناز برگردمهناز برگرد مهناز برگرد لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ امیدوارم زودتر برگرده . . . توی زندگی واقعی از خیلی اتفاقات و آدم ها نمیشه فرار کرد . . . نمیشه هم کامل حذفشون کرد . . . فقط باید یاد گرفت بود و بی تفاوت بود . . . لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اگر به درس و زندگیش لطمه نمیخوره بر گرده خوشحال میشیم لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ عزیز دلم تو از صادق ترین و بی ریا ترین کاربرای اینجا بودی رفتنت چیزی رو درست نمی کنه! محکم باش و در مقابل باد پا پس نکش عزیزم منتظریم بر گردی لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من که خیلی نبشناسمش ولی خو برگرده بیتره لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ رفت تا مشت محکمی بزند به دهان استکبار جهانی مرگ بر اسرائیل مرگ بر امریکا :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ بررررررررررررررررررررررررررررررگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگرررد لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اگه دستم به باعث و بانیش که باعث شده مهناز بره برسه ..........:gnugghender:..................:gnugghender:................:gnugghender:.......... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اگه دستم به باعث و بانیش که باعث شده مهناز بره برسه ..........:gnugghender:..................:gnugghender:................:gnugghender:.......... مثلا چه می کنی؟ ... لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ زیاد نمیشناسمش! فقط خیلی با جنبه بود! ولی دلخوری همیشه هست 1واسه همه! مهم اینه بگذریم امیدوارم موفق باشه! لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ در عجبم از کارهای این دو خواهر/ولی بهش بگو برگرده لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ زیاد نمیشناسمش! فقط خیلی با جنبه بود! ولی دلخوری همیشه هست 1واسه همه! مهم اینه بگذریم امیدوارم موفق باشه! تو که نمی شناسی پس چرا می گی خیلی با جنبه بود؟ در عجبم از کارهای این دو خواهر/ولی بهش بگو برگرده اینو داشته باش آلمیسی : http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=74271&p=795313#post795313 [h=3][/h] لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ منم همینطوری رفته بودم ، تازه برگشتم واقعا عده ای شورش رو در میارن بوگو برگرده تاپیک گیلان کار داریم لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ منم همینطوری رفته بودم ، تازه برگشتمواقعا عده ای شورش رو در میارن بوگو برگرده تاپیک گیلان کار داریم :vahidrk: ... همیشه پای یک عروسی در میان است ... لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من که نمیشناسم چرا میای برام کامنتش رو می زاری! در حد شوخی همین جا ! می شناسم! god it! موفق باشید! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده