Ehsan 112346 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 من هنوز فیلموندیدم... منم همینطور. میگم با بچه ها بریم اخراجی ها 3 ببینیم. 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 من یه چیزی بپرسم؟آخرفیلم چی شد دقیقا" ؟ آخر فیلم به عهده خودِ تماشاچیانه! که ترمه مادرشُ می انتخابه یا پدرش! 4
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 آخر فیلم به عهده خودِ تماشاچیانه! که ترمه مادرشُ می انتخابه یا پدرش! اوکی...چون ما هم به این نتیجه رسیده بودیم...حله 4
Matin H-d 18145 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 منم همینطور. میگم با بچه ها بریم اخراجی ها 3 ببینیم. اونم ندیدم تا 2شودیدم قشنگه؟ 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 اونم ندیدم تا 2شودیدمقشنگه؟ خیلیییییییییییی! فقط موندم چرا اینم تو اسکار نشرکتیده!:icon_pf (34): با دیدنش تنها چیزی که به ذهنت میاد این فیلمُ شانسی بدون هیچ فیلنامه ای نوشتن! 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 اونم ندیدم تا 2شودیدمقشنگه؟ به نظرم که اخراجی ها 3 بهتر باشه حتی 2 بار ببینیمش، من برم کیک و ساندیس بخرم. 5
Matin H-d 18145 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 خیلیییییییییییی! فقط موندم چرا اینم تو اسکار نشرکتیده!:icon_pf (34): با دیدنش تنها چیزی که به ذهنت میاد این فیلمُ شانسی بدون هیچ فیلنامه ای نوشتن! اما من دوسش دارم مخصوصا یکشو ... خیلی خنده داره من فیلمای کره ای رو هم خیلی دوس دارم به نظرم که اخراجی ها 3 بهتر باشه حتی 2 بار ببینیمش، من برم کیک و ساندیس بخرم. پوپ خوشمزه تره 2
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 لطفا در مورد اخراجی های 3 توی یه تاپیک دیگه بحث کنید. همونجا هم کیک و ساندیستون رو بخورید. اینجا واسه جدائی نادر از سیمینه. فقط قهوه میدن 13
کتایون 15176 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 من خودم فرهادی رو خیلی دوست دارم...به نظرم تو کارگردانا حرفی واسه گفتن داره.. اما اسکار!!!! به نظرم دارن سیاسیش می کنن یه کم...کلا اسکار سیاسی شده... 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 مگه اسکار نگرفت ؟؟تاپیک قدیمی نیستش ؟ شما نمیدونی اسکار هرساله کی برگزار میشه؟! 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 شما نمیدونی اسکار هرساله کی برگزار میشه؟! اصلا اسکار چه شکلیه اخه قبلا یه بار شنیدم جایزه گرفت گفتم نکنه مال اسکار
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 اصلا اسکار چه شکلیه اخه قبلا یه بار شنیدم جایزه گرفت گفتم نکنه مال اسکار جوایز خارجی متعددی گرفته از جمله جشنواره برلین اسکار اوایل سال میلادی برگزار میشه 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 جوایز خارجی متعددی گرفته از جمله جشنواره برلین اسکار اوایل سال میلادی برگزار میشه واقعااا یعنی اینقدر قشنگه امشب دانلودش کنم ؟؟ 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 واقعااا یعنی اینقدر قشنگه امشب دانلودش کنم ؟؟ اره خیلی خوبه حتما ببین 1
H O P E 34652 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 ایوووووووول :gnugghender: . خداییش خیلی فیلم خوبی بود ، مثل همه ی فیلمای فرهادی ، از 4شنبه سوری و درباره الی ش هم خیلی خوشم اومد ، فیلماش عین بقیه نیس ، فرق دارن ، با خواهرم رفته بودیم سینما واسه جدایی نادر از سیمین ، فیلم که تموم شد ، ملت اکثرن وقتی داشتن می رفتن بیرون می گفتن : اه ! مسخره ها ! معلوم نشد دختره آخرش با کی رفت !!!!!!!! :icon_pf (34): من به خواهرم گفتم : اگه این فیلمو هرکسی غیر از فرهادی ساخته بود ، حتما حتما تهش نشون میداد دختره کیو انتخاب می کنه ! . خداییش هرکس دیگه ای بود این کارو می کرد ! چون کارگردانای ایرانی همش دنبال جزییات و حاشیه ن ! موضوع اصلی فیلم انتخاب ترمه نبود که !!!!! :icon_pf (34): . جالبه برام ، تو همه ی فیلماش داره از دروغ گویی میگه ، حتی ساده ترین و به نظر مسخره ترین دروغ ها ... 6
Gizmo 5887 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 رقص در غبارو کسی دیده؟ خیلی قشنگه...ولی زیاد معروف نیست نمدونم چرا من چند سال پیش از رسانه ملی دیدمش... 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 رقص در غبارو کسی دیده؟خیلی قشنگه...ولی زیاد معروف نیست نمدونم چرا من چند سال پیش از رسانه ملی دیدمش... شهاب حسینی با الهام حمیدی بازی میکردن ؟ فک کنم دیدم 1
ارسال های توصیه شده