Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من هنوز فیلموندیدم... منم همینطور. میگم با بچه ها بریم اخراجی ها 3 ببینیم. 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من یه چیزی بپرسم؟آخرفیلم چی شد دقیقا" ؟ آخر فیلم به عهده خودِ تماشاچیانه! که ترمه مادرشُ می انتخابه یا پدرش! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ آخر فیلم به عهده خودِ تماشاچیانه! که ترمه مادرشُ می انتخابه یا پدرش! اوکی...چون ما هم به این نتیجه رسیده بودیم...حله 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ منم همینطور. میگم با بچه ها بریم اخراجی ها 3 ببینیم. اونم ندیدم تا 2شودیدم قشنگه؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اونم ندیدم تا 2شودیدمقشنگه؟ خیلیییییییییییی! فقط موندم چرا اینم تو اسکار نشرکتیده!:icon_pf (34): با دیدنش تنها چیزی که به ذهنت میاد این فیلمُ شانسی بدون هیچ فیلنامه ای نوشتن! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اونم ندیدم تا 2شودیدمقشنگه؟ به نظرم که اخراجی ها 3 بهتر باشه حتی 2 بار ببینیمش، من برم کیک و ساندیس بخرم. 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خیلیییییییییییی! فقط موندم چرا اینم تو اسکار نشرکتیده!:icon_pf (34): با دیدنش تنها چیزی که به ذهنت میاد این فیلمُ شانسی بدون هیچ فیلنامه ای نوشتن! اما من دوسش دارم مخصوصا یکشو ... خیلی خنده داره من فیلمای کره ای رو هم خیلی دوس دارم به نظرم که اخراجی ها 3 بهتر باشه حتی 2 بار ببینیمش، من برم کیک و ساندیس بخرم. پوپ خوشمزه تره 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ لطفا در مورد اخراجی های 3 توی یه تاپیک دیگه بحث کنید. همونجا هم کیک و ساندیستون رو بخورید. اینجا واسه جدائی نادر از سیمینه. فقط قهوه میدن 13 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من خودم فرهادی رو خیلی دوست دارم...به نظرم تو کارگردانا حرفی واسه گفتن داره.. اما اسکار!!!! به نظرم دارن سیاسیش می کنن یه کم...کلا اسکار سیاسی شده... 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ مگه اسکار نگرفت ؟؟ تاپیک قدیمی نیستش ؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ مگه اسکار نگرفت ؟؟تاپیک قدیمی نیستش ؟ شما نمیدونی اسکار هرساله کی برگزار میشه؟! 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ شما نمیدونی اسکار هرساله کی برگزار میشه؟! اصلا اسکار چه شکلیه اخه قبلا یه بار شنیدم جایزه گرفت گفتم نکنه مال اسکار لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اصلا اسکار چه شکلیه اخه قبلا یه بار شنیدم جایزه گرفت گفتم نکنه مال اسکار جوایز خارجی متعددی گرفته از جمله جشنواره برلین اسکار اوایل سال میلادی برگزار میشه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ بعد از سالها ی فیلم خوب ایرانی دیدم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ جوایز خارجی متعددی گرفته از جمله جشنواره برلین اسکار اوایل سال میلادی برگزار میشه واقعااا یعنی اینقدر قشنگه امشب دانلودش کنم ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ واقعااا یعنی اینقدر قشنگه امشب دانلودش کنم ؟؟ اره خیلی خوبه حتما ببین 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اره خیلی خوبه حتما ببین امشب میره رو خط دانلود 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ ایوووووووول :gnugghender: . خداییش خیلی فیلم خوبی بود ، مثل همه ی فیلمای فرهادی ، از 4شنبه سوری و درباره الی ش هم خیلی خوشم اومد ، فیلماش عین بقیه نیس ، فرق دارن ، با خواهرم رفته بودیم سینما واسه جدایی نادر از سیمین ، فیلم که تموم شد ، ملت اکثرن وقتی داشتن می رفتن بیرون می گفتن : اه ! مسخره ها ! معلوم نشد دختره آخرش با کی رفت !!!!!!!! :icon_pf (34): من به خواهرم گفتم : اگه این فیلمو هرکسی غیر از فرهادی ساخته بود ، حتما حتما تهش نشون میداد دختره کیو انتخاب می کنه ! . خداییش هرکس دیگه ای بود این کارو می کرد ! چون کارگردانای ایرانی همش دنبال جزییات و حاشیه ن ! موضوع اصلی فیلم انتخاب ترمه نبود که !!!!! :icon_pf (34): . جالبه برام ، تو همه ی فیلماش داره از دروغ گویی میگه ، حتی ساده ترین و به نظر مسخره ترین دروغ ها ... 6 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ رقص در غبارو کسی دیده؟ خیلی قشنگه...ولی زیاد معروف نیست نمدونم چرا من چند سال پیش از رسانه ملی دیدمش... 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ رقص در غبارو کسی دیده؟خیلی قشنگه...ولی زیاد معروف نیست نمدونم چرا من چند سال پیش از رسانه ملی دیدمش... شهاب حسینی با الهام حمیدی بازی میکردن ؟ فک کنم دیدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده