Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ همون طور که نوشتید،بقول سعدی شیرین سخن :دو چیز طیرهی عقل است دم فروبستن به وقتِ گفتن و گفتن به وقتِ خاموشی آدم باید بتونه سکوت کنه و حرف هم بزنه وگرنه نمیشه توی این جامعه دووم اورد...مادرم میگه :حرف نزده رو همیشه میشه گفت ....آدم باید حرف بزنه و حقشو بگیره اینجوری یه سریا میخوان فقط سواری بگیرن.... البته برشت میگه:همه میخوان و دوست دارن درهرموردی حرف بزنند و اظهار نظر کنند اما شما ساکت باشید. به نظرم ادم نباید از چیزی که اطلاع نداره برای کلاس گذاشتن حرف بزنه!!!! بسته به موقعیت باید حرف زد یا سکوت کرد. 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ کجا سکوت باید؟ وقتی دشنام می شنوی سکوت کن. سکوت تو بدترین دشنام هایی است که به خصم می دهی. ( یادم نمیاد کجا خواندم و از کی بود.) 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ کجا سکوت باید؟ جایی که بدونی ، حرف زدنت چیزی رو تغییر نمیده! ------------------------- جلو همه می تونم سکوت کنم ، بغیر از یه نفر ... پدرم!!!! چطور سکوت باید!؟ 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی باید سكــوت كرد ؛ خدا پاسخ گو خواهـد بود ... شک نكن ... این رو صرفا جهت دلخوشی خودم گفتم شما اگه میتونید بکوبید تو دهن طرف... 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من سکوت همون فقدان صداست شاید سکوت خودش کلی معنا همرا داشته باشه ولی سکوت فیزیکی همون نبود صداست و دیگر هیچ 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یاد اون موضوع میفتم که میگه آدم پولدار وقتی باد از معده اش خارج میکنه میگن چی فرمودید؟ اما آدم بی پول تا میاد حرف بزنه میگن باز تو با معدتو نتونستی کنترل کنی؟ ---------------------------------------------------------------------------- هر جا که خواهان حرف زدنت باشن حرف بزن و هرجا که نمیخوان حرف بزنی سکوت کن. هر جایی که جایگاه نداری سکوت کن. تا جایی که جایگاهت حفظ بشه حرف بزن و بیش از اون به سکوت بسنده کن. گاهی اوقات انسان با سکوتش در جمع نفوذ میکنه گاهی اوقات با حرف زدنش. اما کسانی که همیشه حرف میزنن هیچ نفوذی در جمع ندارن. وقتی کم بگی و سکوت کنی تا میای حرف بزنی همه سکوت میکنن و منتظر میشن تا حرفاتو بزنی. اما اگر سکوت نکنی هیچ کس برای حرف زدنت ارزشی قائل نمیشه. سکوت باعث میشه شما اندیشه خودتو دست نیافتنی کنی. همگان تشنه ذهن و تفکر تو میشن. برای حرف زدنت و برای پی بردن به اندیشه ات تمنا میکنن. 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی اوقات سکوت بهترین جوابه 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ تا جایی که حقی کشته نشه می شه سکوت کرد. جایی که منطق نیست باید سکوت کرد. اصلا تا لازم نباشه به حرف زدن باید سکوت کرد. والا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده