Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ به نام یزدان هركسي كو دور ماند از اصل خويش باز جويد روزگار وصل خويش خانه فردوسی بزرگ در روستای پاژ واقع در توس اینچنین در میانه ویرانه ها روزگار را سپری میکند!! ای دریغ از تو... ای دریغ از ما که این چنین سالهاست در غفلت و خواب بسر میبریم و البته یک خسته نباشید به مسئولین زحمت کش!!!!!!!! 46 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ این چه خونه ایه امامزاده های عرب از این ابادتر و پرزرق وبرق تره که لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ این چه خونه ایه امامزاده های عرب از این ابادتر و پرزرق وبرق تره که اگه مال كشورهاي خارجي بود اين قدر از اين خونه درآمد زايي مي كردند كه نگو اما ايراني هاااااااااا لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ بازم افرین به عکاس جرئت داشته که بره یه چند تا عکس بگیره لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اگه مال كشورهاي خارجي بود اين قدر از اين خونه درآمد زايي مي كردند كه نگو اما ايراني هاااااااااا گاهی با خودم میگم این مملکت فقط به یه دیکتاتور ناسیونالست افراطی نیاز داره تا ....................................................................................... لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ بازم افرین به عکاس جرئت داشته که بره یه چند تا عکس بگیره حالا تو چرا گريه مي كني يكي ديگه رفته عكس گرفته!!!! لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ حالا تو چرا گريه مي كني يكي ديگه رفته عكس گرفته!!!! من برای اون گریه میکنم که گفته پی افکندم از نظم کاخی بلند که از باد و باران نیابد گزند لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خود حکیم فردوسی بخوبی میدونست که این بلا ها رو بر سر منزلش خواهند آورد. که فرمود: پی افگندم از نظم کاخ بلند***که از باد و باران نیابد گزند لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ فعلا برید پولهایمان را بفرسیم برای عتبات بیشتر نیاز دارند.......... تازه خونمون هم نجسه حاضر نیستند بزن به بدنشون فردوسی کی بوده دیگه شاهنامه با کلی سانسور توی بازار هست لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من ماه رمضان دقیقا اون سمت بودم! نمی دونستم اونجاست.......... با اینکه خودم مشهدی هستم! این روزها اقای گل به همه جا می رسن و هواشون رو دارن نه اقای فرهنگ و اصالت ایرانی کاشکی می شد یک کاری کرد لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ تاپیک خوبیه . مرسی از استارتر کسی می دونه اینا رو اگه ی نفر بره . مثلا گچ کنه و اینا . باز بهش گیر نمی دن؟ بعد دقیقا مسئولش کیه ؟ مثلا میراث فرهنگیه ؟ بعد اینکه مرمت کاری یکم تخصصی .... کسی تو مشهد سراغ داره . دانشجویی . چیزی... من نرفتم تا حالا ولی حتما حتما ی بار می رم. شاید تو همین ماه . لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ واقعا چی میتونیم بگیم .... فقط براشون متاسفم تو کشورهای دیگه مثل رم ایتالیا تندیس فرودسی رو تو یکی از میادین شهرشون درست کردن، اونوقت زادگاه ش تو کشور ما باید اینطوری باشه:icon_pf (34): من نمیدونم،چطور میتونن برن حتی کوچکترین امام زادها رو تو ایران شناسایی کنن و براشون مرقد درست کنن، اونوقت نمیتونن به این مکان ها رسیدگی کنن....................... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خدا رو شکر که فردوسی تا الان تو خونش نبوده!!!!! احتمالا اگه تا الان تو خونش میبود الان خونش تو طرح میرفته!!! رو سرش خراب میکردند!!!! همش همینه تو این مملکت!!! نمونش ارگ بم! تازه ارگ بم زلزله اومده و الان به این وضع افتاده از کم محلی!!! همیشه میگم خدا رو شکر که حکومتای قبلی مقدار زیادی از آثار تاریخی ایرانو فروختن به اونوریا و الا همونم نداشتیم!!!! لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ وقتی واسه فردوسی اینقدر احترام قائلیم واسه مردم عادی چقدر احترام میزاریم؟!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ :hanghead:ای روزگار..... خیلی ازاین نوع بی توجهی ها داریم ..... شاید یه تلنگرلازمه تا چشمای بسته یه سری از ادما باز بشه ...تا متوجه عمق فاجعه بشن....:icon_razz: لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ چی بگم؟؟!! حرفی واسم نمونده..... ارزش خیلی چیزارو نمیدونیم......والا مگه آدم خودشو خونه خراب میکنه؟؟؟!!!! لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): آقا قلی تاسف میخوره!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده