رفتن به مطلب

آدم می مونه چی بگه...

ارسال های توصیه شده

همین دیگه ....ما همه جا خوندیم خداوند خالق همه چی هستش اما همیشه زیبایی ها و خوبی ها رو بهش نسبت میدیم ......اگه یه گروه با اسم اون حکومت میکنند و هرکاری میخوان میکنند به خدا ربطی نداره چون خوبی هاش مال اون نه بدی هاش .....بدی هاش مال شیطان ...ام یه نکته جالب شیطان که قدرت آفرینش نداره ........ حالا تحریم هم همینطور برای اون بالایی ها فرقی نمیکنه که یه سایت رو ببندن یا یه دونه راکتور ندن یا یه دونه دارو خاص وارد ایران نشه چون اگه خودشون به هرکدوم از این مشکلات بر بخورن بودجه بیت المال در خدمتشون ......هزاران بار تا حالا مبالغی چند برابر دادیم واسه یه دونه راکتور که آخرش یا دست دوم به ما رسیده یا چیزی رسیده که اصلا به درد اون کار نمیخورده ........مساله سر قدرت .... الان دقیقا خدا کجاست و چیکار میکنه نمیدونم ولی میدونم که برای ایمان بهش الان باید کاری بکنه چون گناه من و امثال من این نیست که 1400 سال پیش به دنیا نیومدیم تا پیامبر رو ببینیم و دینی به دست ما رسیده که حتی فرقه هاش هم قبول ندارن و واسه کشتن همدیگه لحظه شماری میکنن.....چقدر دلم پر بود ......:4564:

بابابزرگ خوبم یه جاهایی بعضی افراد بحث ناپذیر هستند........شورنزن برای قلبت خوب نیست:icon_redface:

قضیه تومومیبینی و من پیچش موهست........

نمیخواهند بعضی ها باورکن که شیطان هم دست پرورده خدا هست.......

کلا نگران آی پد هستند درد و مرض چی هست اصلا........درکش برای همه ممکن نیست:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من موندم خدا یک قوم رو به خاطر لواط با 2تا بچه زد پکوند الان تو این دنیا به دختر پسر حیوون همه تجاوز میشه اون هم تجاوز جنسی هرجوری که فکرشو بکنید، خوب بزن دنیا رو هم نابود کن:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بابابزرگ خوبم یه جاهایی بعضی افراد بحث ناپذیر هستند........شورنزن برای قلبت خوب نیست:icon_redface:

قضیه تومومیبینی و من پیچش موهست........

نمیخواهند بعضی ها باورکن که شیطان هم دست پرورده خدا هست.......

کلا نگران آی پد هستند درد و مرض چی هست اصلا........درکش برای همه ممکن نیست:hanghead:

خانوم سپید برفی محترم

مااومدیم اینجاتو یک محیط دوستانه باهم نظرمیدیم پس خوبه که به هم احترام متقابل بذاریم

نه اینکه باکنایه بگیم فلانی درکش پایینه چون مخالف ما حرف زده:icon_razz:

لینک به دیدگاه
خانوم سپید برفی محترم

مااومدیم اینجاتو یک محیط دوستانه باهم نظرمیدیم پس خوبه که به هم احترام متقابل بذاریم

نه اینکه باکنایه بگیم فلانی درکش پایینه چون مخالف ما حرف زده:icon_razz:

من نگفتم درک کسی پائینه فقط گفتم تاکسی درد نکشه از حال بیمارو مریض خبر نداره......

کلا من از بحث کردن بیخود بیزارم......

بهتره تمومش کنیم و دیگه ادامه ندیم

شماهم اول گیر دادید......

درهرحال بیخیال هرجور دوست دارید فکرکنید......:icon_gol:

لینک به دیدگاه
من نگفتم درک کسی پائینه فقط گفتم تاکسی درد نکشه از حال بیمارو مریض خبر نداره......

کلا من از بحث کردن بیخود بیزارم......

بهتره تمومش کنیم و دیگه ادامه ندیم

شماهم اول گیر دادید......

درهرحال بیخیال هرجور دوست دارید فکرکنید......:icon_gol:

باشه چشم

به هرحال منم اگرناخوداگاه جسارتی کردم عذرمیخوام:icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فقط سکوت....هیچ چی نمی تونم بگم....هیچ چی :sigh:

سکوتی که بازدمش خاکسترهای روی آتش را کنار میزند :hanghead:

تا کی باید افسوس بخوریم و تاوان نادانی ها را پس بدیم نمی دانم. :sigh:

افسوس دردی دوا نمیکنه ...... آستین باید بالا زد ...... :banel_smiley_4:

کاش چین ایران رو تحریم می کرد :hanghead:

کاش عده ای از درون که به حق به همگان نشان دادند که ایرانی نیستند ایران را تحریم کنند و بروند به .... :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تاپیک با تحریم دارو شروع شد....با توهین داره جلو می ره...وای به حال آخرش :icon_pf (34):

شرمنده عزیزم

قصد کش دادن چیزی نبود.......:hanghead:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...