Mahnaz.D 61915 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ الان یه جایی اینو داشتم می خوندم: من به سیاست کاری ندارم به قضیه سفارتم کاری ندارم یکی میگفت: یسری بیمار خاص دارن با داروهای خاص میگفت: این داروها فقد و فقد از اینگیلیس میاد بعد از این اتفاقات کدوم یکی از این دانشجوها!! حاضرن بیان و جواب پدر و مادرایی رو بدن که باس ذره ذره مردن بچه هاشونو تو این چند ماه ببینن و همچنین کسایی که میگن تحریم ها هیچ اثری نداره خدایاااا خودت هواشونو داشته باااش خواهشا" تاپیک رو سیاسی نکنید.... 57 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ فقط سکوت....هیچ چی نمی تونم بگم....هیچ چی 22 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ همیشه جز فدای کل شده ... همیشه واحد فدای جامد شده ( منظورم از واحد ؛ جز تشکیل دهنده ی هر چیزه و جامد هم کلیت اون چیز ) همیشه ادما مردن واسه کشور همیشه کوچیکا له شدن واسه بزرگا این جمله رو خیلی دوست دارم و همیشه هم میخونمش : و زمانی شده است ؛ که به غیر از انسان ؛ هیچ چیز ارزان نیست همین 25 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من خیلی وقت پیشا به این فکر میکردم همون اوایل که تحریما شروع شد اون موقع من یه دارویی مصرف میکردم (البته چیز خاصی نبود،مشابهشم استفاده میکردم مشکلی نداشت)، تحریما که شروع شد دیگه اون دارو اصلش پیدا نشد تو داروخانه من و مامانم شروع کردیم غر زدن، آقاهه گفت این که خوبه برید خدارو شکر کنین بعضیا بیماریه خاص و صعب العلاج دارن و دیگه داروهاشون نیست انقد غصم گرفته بود...هروقت بحث تحریم میشه همش یاد اون حرف و اون آدما میفتم 26 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ چی میشه گفت چوب حماقت یه مشت احمق و باید افراد ضعیف بخورن مثل همین بچه 19 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ دقت کردین فراوانی میزان استفاده از این شکلک: تو این انجمن خیلی رفته بالا؟ تا کی باید افسوس بخوریم و تاوان نادانی ها را پس بدیم نمی دانم. 31 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ واقعا که.... آدم میمونه چی بگه..... من یکی که واقعا چیزی برای گفتن ندارم..... فقط از خدا میخوام کمکشون کنه.......شفاشون بده 20 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ این جمله ی قدیمی که میگه سیاست پدر مادر نداره همینه هاااااااااا... اصلا ادما کلا بی رحم شدن هیچی براشون مهم نیست... 15 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ واقعا میگن بااومدن امام زمان عدالت برقرار میشه هیچکی تاالان نتونسته برقرارکنه حضرت علی میخواس برقرارکنه که این همه مصیبت سرش اوردن خدابه داد همه برسه 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ منم موندم چی بگم......... به قول سروش هیچکس [h=4]یه روز خوب میاد که ما همو نکشیم، به هم نگاه بد نکنیم با هم دوست باشیم و دست بندازیم رو شونه های هم آها، مثل بچه گیا تو دبستان هیچ کدوممونم نیستیم بیکار، در حال ساخت و ساز ایران واسه اینکه خسته نشی اینبار، من خشت میزارم، تو سیمان بعـد این همه بارون خون، بالاخـره پیـداش میشه رنـگـیـن کـمـون دیگه از سنگ ابر نمیشه آسمون، به سرخی لاله نمیشه آب جوب موذن اذان بگو، خدا بزرگه بلا به دور، مامـان امشب واسمون دعا بخون تا جایی که یادمه این خاک همیشه ندا میداد، یه روز خوب میاد که هرج و مرج نیست و تو شلوغیا به جا فحش به هم شیرینی میدیمو زولبیا بامیه همه شنگولیم و همه چی عالیه، فقط جای رفیقامون که نیستن خالیه خون میمونه تو رگ و آشنا نمیشه با آسمون و آسفالت دیگه فواره نمیکنه، لخته نمیشه، هیچ مادری سر خاک بچه نمیره خونه پناهگاه نیست و بیرون جنگ، وای از تو مثل بم ویرونم یا اصلا مثل هیروشیما بعد بمب، نمیدونم، دارم آتیش میگیرم و اینو میخونم پیش خودت شاید فکر کنی دیوونم، ولی یه روز خوب میاد، اینو میدونم راستی، وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبی ها ناامن و خراب نیست، همه چی امن و امان، کرما هم قلقلکمون میدن و میشیم شادروان (هه) آسمـــون بــه چه قشنـگـه، کنار قــبر سبـزه، چمـنه هیچ مغزی نمیخواد در ره، فقط اگه صبر داشته باشی حله دست اجنبی کوتاست از خاک، نگو اووه کو تا فردا اگه نبودم میخوام یه قول بدی بهم، که هر سربازی دیدی، گل بدی بهش دیگه هیچ مرغی پشت میله نیست، هیچ زن آزاده ای بیوه نیست دخترم بابات داره میاد خونه، آره برو واسه شام میز بچین [/h] 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ عوضش این همه امامزاده داریم که با یه قطره اشک و یه تیکه پارچه بستن بهش کلی شفا میدن مرگ بر انگلیس 10 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ الان همش این تو ذهنمه :خوب چرا ؟تا کی؟اصلا تمومی داره ؟چیکار باید کرد؟ چی میشه گفت : هیچی, طبق معمول 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ آدم دلش میخواد فقط بخوابه تا این خبر ها رو نشنوه، تمومی نداره این اخبار بد 5 لینک به دیدگاه
saminta 347 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ هم جایی برای گفتن نمونده و هم گوش شنوایی که گفته ها رو بشنوه................. دیگه جایی واسه گفتن نمونده! 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ تا کی باید تاسف بوخوریم به حال خودمون؟ تا کی باید نیگاه کنیم به دور و اطرافمون و به روی خودمون نیاریم؟:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ الان یه جایی اینو داشتم می خوندم: من به سیاست کاری ندارم به قضیه سفارتم کاری ندارم یکی میگفت: یسری بیمار خاص دارن با داروهای خاص میگفت: این داروها فقد و فقد از اینگیلیس میاد بعد از این اتفاقات کدوم یکی از این دانشجوها!! حاضرن بیان و جواب پدر و مادرایی رو بدن که باس ذره ذره مردن بچه هاشونو تو این چند ماه ببینن و همچنین کسایی که میگن تحریم ها هیچ اثری نداره خدایاااا خودت هواشونو داشته باااش خواهشا" تاپیک رو سیاسی نکنید.... خداییش تاپیک سیاسی نشه پس چی بشه ؟ وقتی دست سیاستمدارن توی این کار دخیل بوده کاری جز سکوت نمیتونم بکنم ! 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ الان یه جایی اینو داشتم می خوندم: من به سیاست کاری ندارم به قضیه سفارتم کاری ندارم یکی میگفت: یسری بیمار خاص دارن با داروهای خاص میگفت: این داروها فقد و فقد از اینگیلیس میاد بعد از این اتفاقات کدوم یکی از این دانشجوها!! حاضرن بیان و جواب پدر و مادرایی رو بدن که باس ذره ذره مردن بچه هاشونو تو این چند ماه ببینن و همچنین کسایی که میگن تحریم ها هیچ اثری نداره خدایاااا خودت هواشونو داشته باااش خواهشا" تاپیک رو سیاسی نکنید.... اون که میگه تحریم ها اثر نداره غلط کرده هر کی بوده ولی اونا از جمله خود انگلیسی ها و طرفداران غربی تحریم و حتی الان که ترکیه و عرب ها همین سوریه رو تحریم کردن و خلاصه در اول و اخر کار امریکا خیلی خیلی بیشتر غلط کردن که همیشه وقتی پای تحریم میاد وسط خودشون میگن این تحریم ها فقط رژیم ها رو هدف میگیره و با ملت ها کاری نداره .. همین چند روز پیش که عرب ها خودشون تحریم علیه سوریه و اون ملت بد بختش رو شروع کردند گفتند با ملت سوریه این تحریم ها کاری نداره هنوز دو روز نگذشته یکی از همین عرب ها اعلام کرد که پرواز هواپیما ب به دمشق ممنوع .. خوب این همه هواپیما رو روزانه کی سوار میشه جز مردم ؟؟ باید این حرف رو به اونا گفت که دل به هوای تحریم خوش کردند . همیشه اخرین بازنده های یک تحریم افراد بالای یک رژیم هستند شاید هم هیچوقت از نظر تحریم بازنده نمیشن .. صدام اخرین نفری بود که از تحریم ضرر کرد و میلون ها کودک عراقی اول از همه .... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده