Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من فکر کردم تاپیک بحث درباره اینه که مثلا چرا باید خدا رو شکر کنیم به خاطر چیزایی که نداریم و این چیزا عنوانشو دیدم این تصور اومد تو ذهنم بعد که باز کردم پست اول رو دیدم باز گفتم مقدمشه و بعد که جلوتر رفتم کلا فهمیدم قضیه چیه آتروس هدفت چی بود از این تاپیک که زدی؟ سلام هادی جان دادا این یه نوع طنز تلخه که گلایه میکنه از وضعیت موجود و بازم شکر میکنه نمونه کاملا بارز خودمونه تو جامعه ایران که هر اتفاقی واسمون میوفته عین خیالمون نیست و بی تفاوت منتظر آینده ایم اینجا میتونه یه جایی باشه واسه بیان اون فشارهایی که تو زندگی روزمره داره بهمون میاد و مقصرش بیشتر اوقات سرنوشت و شانس و شرایط محیطی نه درونی شاید باز همهشون برگرده به خودمون ولی این میتونه یه بایگانی از مشکلات و صبرمون باشه..گرفتی دادا 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ یکی تصادف کرده و نخاعش قطع شده و فلج شده میگن باز جای شکرش باقیه که زندست:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ خدایا شکرت چرا؟ چرا؟ اخه من مگه چیکارکردم که اینقدرعذابم میدی 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ شکــر به خاطر بی محبتی های کسی که می گفت با محبت است...! 9 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ خدایاااااااااااااااا بوسسسسسسسسسسسس بوسسسسسسسسس شکرت که امروز امتحانمو عالییییییییییییییی دادم میخوامت هواررررتا:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ خدایاااااااااااااااا بوسسسسسسسسسسسس بوسسسسسسسسس شکرت که امروز امتحانمو عالییییییییییییییی دادم میخوامت هواررررتا:hapydancsmil: آیناز هنوز محتوای تاپیک دستت نیومده خدایا شکرت که صبری که داشتم و ازم گرفتی 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ خدایا شکرت به خاطر ادمای احمقی که تو زندگیمون قرار میدی:184: :164: 6 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ آیناز هنوز محتوای تاپیک دستت نیومده خدایا شکرت که صبری که داشتم و ازم گرفتی خدایاشکرت که زندانیم خوب شد؟ 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ شکــر برای دلی که هر روز داره غمگین تـر میشه...! 5 لینک به دیدگاه
kapanak 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خدایا شکرت بخاطر همه ی داده ها و نداده هات که داده هات از رو رحمتت بوده و نداده هات از رو حکمتت خدایا شکرت 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ کلا دمت گرم خیلی چیزا دادی که نداده ها توش هیچه ...! مرسی که هیچ ها رو ندادی و من قدر داشته هامو میدونم ولی زیادی صمیمی نشو ... شوخی که نداریم 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا شکرت به خاطر اینکه فروم ها رو آفریدی تا بشه ملت و سرگرم کرد و از کار و زندگی انداخت 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا شکرت،که هنوز یادمه شکرت کنم. البته شکر نکردن جاهای از شکر کردن بهتره مثه بسم الله گفتن قبل غذا که یادم بره،شکمم سیر شد بگم الهی شکر. ولی می گن همونم یادت نره خوبه 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا شکرت بخاطر سایه پدری که بالای سرم نذاشتی خدایا شکرت بخاطر آرامشی که نصیبم کردی تو زندگی به لطف دوستان خدایا شکرت بخاطر دلم که همیشه شاده خدایا شکرت بخاطر تمام چیزیهای بدی که میبینی و خم به ابرو نمیاری خدایا شکرت که کشوری آزاد دارم ................ 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا شکر به خاطر اینکه حتی تو این موقع شب جایی هست که تنها نباشی 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا شکرت که اگه بر فرض محال هم وجود داشته باشی ، بازم بهت احتیاجی ندارم 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا شکرت به خاطر همه سالهای زهری که داشتم که غرورم شکست که لااقل برا کسی غرور نداشته باشم خدایا شکرت که انقدر اتفاقات زندگیم باور نکردنی هست که هیچ کس باور نمیکنه اما در ازاش من یاد گرفتم قضاوت نکنم و اگر شنیدم کسی یه جای دنیا شاخ در آورده و رو چشمش راه میره تعجب نکنم خدایا شکرت که اونی نیستم که می خواستم باشم اما میشد همینم نیاشم الان بشینم غصه همینو بخورم خدایا شکرت که هنوز میگم خدایا شکرت ! 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ خدایا شکرت که خدایی مثل تو دارم... 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ خدایا شکرت به خاطر همین شادیهای کوچیک زندگیم خدایا شکرت که هنوز اونقدر از من ناامید نشدی که میام اینجا پست میگذارم و میگم خدایا شکرت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده