رفتن به مطلب

خدایا شکــرت به خاطر چی....!!!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 79
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بیایین خدا رو شکرکنید واسه اون چیزایی که نداریمhanghead.gif

خدایا بابت همکاری ات با من کمال تشکر رو دارا هستم .....ازاینکه همه جا هوامو داری .....جواب همه تلاش ها مو دادی .....از اینکه جواب همه سوال هام گرفتم ....از اینکه تمام یک سال گذشته ام دنبال کار گشتم و همیشه به حق رد میشدم ......ممنونم که بهم پارتی دادی .......ممنونم که بهم پول دادی ......ممنونم که از همون بچگی بهم یه زندگی آسون راحت دادی ......ممنونم که درد و رنج فقط مال تو کتاب هاست ....ممنونم که من یادته .......کلا ممنونم که هواست به همه بنده هات هست ...ممنونم که همشون به یه چشم میبینی ......ممنونم که واست من یا یه آفریقاییی یا یه افغانی فرقی نمیکنه .......ممنونم که شب ها همه مردم دنیا سیر میخوابن ......ممنونم که عدالت رعایت میکنی حواست به همه چی هست ..........

• Like 13
لینک به دیدگاه

خدا یا شکرت که ایمانی هر چند اندک به من عطا کردی تا در زمان سختی ها فقط اویزون تو باشم ولاغیر ...

• Like 6
لینک به دیدگاه
خدایا باهمین زبان ساده ام میگم شکرت چون پدرمادروخواهرگلی به من دادی

شکرت که یه داداش بزرگ خوب مهندس دارم که حوامو داره

شکرت که منو با یه گروه خوب وباصفااشناکردی

شکرت که نذاشتی بمن اسیبی برسه

شکرت که دوستام همه دلسوزمن

شکرت که مهندسی شیمی قبول شدم

شکرت که اکسیژن دادی

شکرت که سالمم

شکرت..................................

خدا خدایی مخلصتیم

خدااااااااااااااااااااجووووووووونم

شکرشکرشکر

بوس بوس بوس

چون امروزکلی ریاضیاتمو پیشرفت دادی

خداااااااااا جونم مهرسی امتحانمو عالی دادم هورررررررراااااااااا

خدای هزاران بار شکرت که امتحانش رو عالی داد ... :icon_gol:

سلام دوستان دمتون گرم دیگه اینجا شد مسجد:icon_pf (34):تاپیک رو خوندین محتویاتش رو گرفتین دیگه :hanghead::4564:تاپیک ختم شکر و صلوات که نیست ؟قبول فهمیدیم خداتون رو شاکرید ولی انصافا نیایین تاپیک رو لوسش کنید :banel_smiley_4:

خدایا شکرت که بعد از 16 سال درس خوندن تو این خراب شده فهموندی بهم که باید تازه خدمت کنم تا وقتم تلف تر شه مغزم درگیر تر شه .......

خدایا شکرت 3تا خوردیم به قول اون خوانندهه ببین چقدر پرووام 3 تا خوردیم ولی هنوزم عشق پرسپولیسم...

خدایــــــــــــآ تا انقلاب مهدی شکرت میکنم تا از این نظام جفاظت کنی چون وگرنه اون دنیا میرم جهندق و دستم به حوریاش نمیرسه من حوس بازی بیش نیستم و این حکومت تنها مرا به این هدفم می رسونه

• Like 11
لینک به دیدگاه
سلام دوستان دمتون گرم دیگه اینجا شد مسجد:icon_pf (34):تاپیک رو خوندین محتویاتش رو گرفتین دیگه :hanghead::4564:تاپیک ختم شکر و صلوات که نیست ؟قبول فهمیدیم خداتون رو شاکرید ولی انصافا نیایین تاپیک رو لوسش کنید :banel_smiley_4:

خدایا شکرت که بعد از 16 سال درس خوندن تو این خراب شده فهموندی بهم که باید تازه خدمت کنم تا وقتم تلف تر شه مغزم درگیر تر شه .......

خدایا شکرت 3تا خوردیم به قول اون خوانندهه ببین چقدر پرووام 3 تا خوردیم ولی هنوزم عشق پرسپولیسم...

خدایــــــــــــآ تا انقلاب مهدی شکرت میکنم تا از این نظام جفاظت کنی چون وگرنه اون دنیا میرم جهندق و دستم به حوریاش نمیرسه من حوس بازی بیش نیستم و این حکومت تنها مرا به این هدفم می رسونه

خدایا شکرت که 16 سال درس خوندم بعد کار پیدا نکردم رفتم بوتیک باز کردم:sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خدایا شکرت که 16 سال درس خوندم بعد کار پیدا نکردم رفتم بوتیک باز کردم:sigh:

یه حرف هایی همیشه هست ....که از درد توی سینه اس ت .....:sigh:

پر از نا گفته هایی که ....خیال کردیم یکی دیگه دلش طاقت نمیاره ...همه حرف ها مون میگه :sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خدایا شکرت به خاطر حال گرفتنات

خدایا شکرت به خاطر اینکه همش همهچیو که دلشون میخواد انجام میدن بعد تو نباید هیچی بگی

خدایا شکرت به خاطر اخر خط رسیدنمون

خدایا شکرت به خاطر اینکه واقعا حالم بده

• Like 6
لینک به دیدگاه

خدا شکرت که هم لاستیکم پنچر شد هم زاپاسم باد نداشت هم هر روز 10000تومن پول بنزین میدم وفرمانده ام ازم توقع داره ماشینش رو ببرم پر بنزین کنم:banel_smiley_4:

خدایا شکرت که همش تو فکر درست کردن یه عقد نامه جعلی واسه جواب دادن به برادران و خواهران نیروی انتظامی و ارشادی و بسیجی باشم

خدایا شکرت که وقتی دستم رو میکنی اون روز چرک ترین روزم بوده وحداقل نمیکنی بزاری روزی که یکم تمیز تر بودم اینکارو کنی.....:icon_pf (34):

• Like 11
لینک به دیدگاه

خدایا شکرت هر روز وقتی میام انجمن کلی اسپم هست که باید پاک کنم

خدا یا شکرت که هرچی تذکر میدم گوش نمیکنن

خدایا شکرت که هر روز با یه سری که هنوز با یارانه ها و افزایش قیمت نتونستن کنار بیان باید چون بزنم:sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خدایا شکرت هر روز وقتی میام انجمن کلی اسپم هست که باید پاک کنم

خدا یا شکرت که هرچی تذکر میدم گوش نمیکنن

خدایا شکرت که هر روز با یه سری که هنوز با یارانه ها و افزایش قیمت نتونستن کنار بیان باید چون بزنم:sigh:

اسپمو رو خوب اومدی حال میده ک

• Like 2
لینک به دیدگاه

من فکر کردم تاپیک بحث درباره اینه که مثلا چرا باید خدا رو شکر کنیم به خاطر چیزایی که نداریم و این چیزا عنوانشو دیدم این تصور اومد تو ذهنم بعد که باز کردم پست اول رو دیدم باز گفتم مقدمشه و بعد که جلوتر رفتم کلا فهمیدم قضیه چیه

آتروس هدفت چی بود از این تاپیک که زدی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

خدایا شکرت که دوستانی دارم به لطافت گلها:banel_smiley_4:

خدایاشکرت که من اینقدر چند رنگ هستم و خودم بی خبرم:w58:

خدایا شکرت که هرروز رولبم لبخنده بدون استثناء:sad0:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...