رفتن به مطلب

خدایا شکــرت به خاطر چی....!!!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 79
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خدا بهتر تو شکرکنی یک کسی رو نمی دونم چه کسی رو :whistle:

که پائین رو زمین نیستی وگرنه فکرنکنم چیزی ازت باقی میموند که بخواهد کسی شکرت کنه:gnugghender:

شکرت کنم فقط جوگیر میشی باز بهمون بیشتر بدبختی و دردسر میدی ............:w000::whistle:

چکارت کنیم آخه؟ خودت بگو:banel_smiley_4:

ایناروجدی گفتین؟

واقعا خدارو دوس نداری؟

اخه نمیشه که همه خوشبخت باشن

دنیاگذراس محل ازمایشه قرارنیس که هممون همه چی داشته باشیم اینطوری باید نمیمردیم چون خداعاشقمونه

• Like 7
لینک به دیدگاه

السلام علیکَ یا حبیبی. :ws37:

کنت اردت ان اتکلم الفارسیه معک و لیکن فهمک العربی، افضل. :boos:

لدی سوال واحد:

اعرف اخری من الشرق الاوسط؟

• Like 9
لینک به دیدگاه
خب خدایا گفتن شکرکنیم بخاطرنداشته هامون

خدایا شکرت که من بچه متوسطم و مایه دارنیستم چون حتما جنبشو نداشتم

خدایاشکرت که من بااینکه چندسال پیش اینهمه درس خوندم که رتبه 3 رقمیم حتمی بود ولی طوری شدکه مهندسی شیمی فردوسی قبول شدم چون تازه میفهمم که رشته موردعلاقم همین بوده و اینده شغلی خوبی درانتظارمه

خدایاشکرت که ماشینمونو دزدیدن چون حتماباهاش تصادف میکردمو میمردم

خدایاشکرت که اون اتفاق به ظاهربدافتادچون باعث شد سال بعدش من حسابی درس بخونم

خدایا شکرت که کشورمون بخاطردرس خوندن ما ازماپول میگیره چون باعث میشه ماهم عزممونو جزم کنیم برای دانشگاههای بهترکه لیاقت ماروداشته باشن واین باعث میشه دستاوردهای جدیدی برای وطنمون ایجادکنیم

خدایاشکرت که من یک ایرانی شدم بااینکه جهان سومی هست چون تواین کشور مسلمون شدم

خدایا خدایا خدایا ................................دوستت دارم وشکرمیکنمت به خاطرتمام نداشته هام چون بزرگترین داشته وسرمایه زندگیمو دارم اونم معبودی به نام الله هس

خوب نوشتی

همینا :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ایناروجدی گفتین؟واقعا خدارو دوس نداری؟اخه نمیشه که همه خوشبخت باشندنیاگذراس محل ازمایشه قرارنیس که هممون همه چی داشته باشیم اینطوری باید نمیمردیم چون خداعاشقمونه
آره که جدی گفتم........خوشبخت یا بدبخت بودن رو چیزیه که خودمون به خودمون لقب میدیدمکلا من باهاش قهرم خودش هم میدونه چرا........http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/icon_razz.gifخداخودش هم دوست نداره چه برسه به ماهارو
  • Like 7
لینک به دیدگاه
آره که جدی گفتم........خوشبخت یا بدبخت بودن رو چیزیه که خودمون به خودمون لقب میدیدمکلا من باهاش قهرم خودش هم میدونه چرا........http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new smile/icon_razz.gifخداخودش هم دوست نداره چه برسه به ماهارو

چراخودشو دوس نداره؟

ببین ماکه مخلوقیمو عاجز تاوقتی خودمونو دوس نداشته باشیم نمیتونیم کوچیکترین کارروز مره مثل غذاخوردنو انجام بدیم چه برسه به کشف و اختراع کنیم که اونم قبلاتوسط خداایجادشده پس بوده ومافقط پیداش کردیم برای خودمون تازه اینقدم به خودمون میبالیم اگرچیزیو کشف کنیم

بعد خداکه دیگه اینهمه شاهکار توهمین زمین خودمون تو همین دریای خودمون تو یه ذره اتم ایجادکرده چطورمیتونه خودشو دوس نداشته باشه؟؟؟؟؟/هان؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
خداااااااااا جونم مهرسی امتحانمو عالی دادم هورررررررراااااااااا

خدای هزاران بار شکرت که امتحانش رو عالی داد ... :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدای هزاران بار شکرت که امتحانش رو عالی داد ... :icon_gol:

خدایا شکرت که دوست خوب به این دلسوزی دارم که از خوشحالی من شکرتورو میکنه نگهدارش باش:icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یعنی‌ کشته مردهٔ اوناییم که به موضوع تاپیک گفتن زرشک!!! این تاپیک هی‌ میاد بالا من میام ببینم چی‌ نوشتن! بعد.... خدایا شکرت‌ که درک بالایی‌ به همه ما دادی واقعا!!!:4564:

• Like 10
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...