Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2011 من فکر کردم تاپیک بحث درباره اینه که مثلا چرا باید خدا رو شکر کنیم به خاطر چیزایی که نداریم و این چیزا عنوانشو دیدم این تصور اومد تو ذهنم بعد که باز کردم پست اول رو دیدم باز گفتم مقدمشه و بعد که جلوتر رفتم کلا فهمیدم قضیه چیه آتروس هدفت چی بود از این تاپیک که زدی؟ سلام هادی جان دادا این یه نوع طنز تلخه که گلایه میکنه از وضعیت موجود و بازم شکر میکنه نمونه کاملا بارز خودمونه تو جامعه ایران که هر اتفاقی واسمون میوفته عین خیالمون نیست و بی تفاوت منتظر آینده ایم اینجا میتونه یه جایی باشه واسه بیان اون فشارهایی که تو زندگی روزمره داره بهمون میاد و مقصرش بیشتر اوقات سرنوشت و شانس و شرایط محیطی نه درونی شاید باز همهشون برگرده به خودمون ولی این میتونه یه بایگانی از مشکلات و صبرمون باشه..گرفتی دادا 6
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 یکی تصادف کرده و نخاعش قطع شده و فلج شده میگن باز جای شکرش باقیه که زندست:icon_pf (34): 8
ایناز 981 ارسال شده در 13 اسفند، 2011 خدایا شکرت چرا؟ چرا؟ اخه من مگه چیکارکردم که اینقدرعذابم میدی 6
*Polaris* 19606 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 شکــر به خاطر بی محبتی های کسی که می گفت با محبت است...! 9
ایناز 981 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 خدایاااااااااااااااا بوسسسسسسسسسسسس بوسسسسسسسسس شکرت که امروز امتحانمو عالییییییییییییییی دادم میخوامت هواررررتا:hapydancsmil: 2
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 خدایاااااااااااااااا بوسسسسسسسسسسسس بوسسسسسسسسس شکرت که امروز امتحانمو عالییییییییییییییی دادم میخوامت هواررررتا:hapydancsmil: آیناز هنوز محتوای تاپیک دستت نیومده خدایا شکرت که صبری که داشتم و ازم گرفتی 8
Matin H-d 18145 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 خدایا شکرت به خاطر ادمای احمقی که تو زندگیمون قرار میدی:184: :164: 6
ایناز 981 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 آیناز هنوز محتوای تاپیک دستت نیومده خدایا شکرت که صبری که داشتم و ازم گرفتی خدایاشکرت که زندانیم خوب شد؟ 2
kapanak 57 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 خدایا شکرت بخاطر همه ی داده ها و نداده هات که داده هات از رو رحمتت بوده و نداده هات از رو حکمتت خدایا شکرت 7
hilda 13376 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 کلا دمت گرم خیلی چیزا دادی که نداده ها توش هیچه ...! مرسی که هیچ ها رو ندادی و من قدر داشته هامو میدونم ولی زیادی صمیمی نشو ... شوخی که نداریم 7
felorans666 12046 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 خدایا شکرت به خاطر اینکه فروم ها رو آفریدی تا بشه ملت و سرگرم کرد و از کار و زندگی انداخت 2
moein.s 18984 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 خدایا شکرت،که هنوز یادمه شکرت کنم. البته شکر نکردن جاهای از شکر کردن بهتره مثه بسم الله گفتن قبل غذا که یادم بره،شکمم سیر شد بگم الهی شکر. ولی می گن همونم یادت نره خوبه 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 خدایا شکرت بخاطر سایه پدری که بالای سرم نذاشتی خدایا شکرت بخاطر آرامشی که نصیبم کردی تو زندگی به لطف دوستان خدایا شکرت بخاطر دلم که همیشه شاده خدایا شکرت بخاطر تمام چیزیهای بدی که میبینی و خم به ابرو نمیاری خدایا شکرت که کشوری آزاد دارم ................ 5
کهربا 18089 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 خدایا شکر به خاطر اینکه حتی تو این موقع شب جایی هست که تنها نباشی 6
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 خدایا شکرت که اگه بر فرض محال هم وجود داشته باشی ، بازم بهت احتیاجی ندارم 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 خدایا شکرت به خاطر همه سالهای زهری که داشتم که غرورم شکست که لااقل برا کسی غرور نداشته باشم خدایا شکرت که انقدر اتفاقات زندگیم باور نکردنی هست که هیچ کس باور نمیکنه اما در ازاش من یاد گرفتم قضاوت نکنم و اگر شنیدم کسی یه جای دنیا شاخ در آورده و رو چشمش راه میره تعجب نکنم خدایا شکرت که اونی نیستم که می خواستم باشم اما میشد همینم نیاشم الان بشینم غصه همینو بخورم خدایا شکرت که هنوز میگم خدایا شکرت ! 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 خدایا شکرت به خاطر همین شادیهای کوچیک زندگیم خدایا شکرت که هنوز اونقدر از من ناامید نشدی که میام اینجا پست میگذارم و میگم خدایا شکرت 1
ارسال های توصیه شده