persian_land 1035 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 بیایین خدا رو شکرکنید واسه اون چیزایی که نداریم خدایا بابت همکاری ات با من کمال تشکر رو دارا هستم .....ازاینکه همه جا هوامو داری .....جواب همه تلاش ها مو دادی .....از اینکه جواب همه سوال هام گرفتم ....از اینکه تمام یک سال گذشته ام دنبال کار گشتم و همیشه به حق رد میشدم ......ممنونم که بهم پارتی دادی .......ممنونم که بهم پول دادی ......ممنونم که از همون بچگی بهم یه زندگی آسون راحت دادی ......ممنونم که درد و رنج فقط مال تو کتاب هاست ....ممنونم که من یادته .......کلا ممنونم که هواست به همه بنده هات هست ...ممنونم که همشون به یه چشم میبینی ......ممنونم که واست من یا یه آفریقاییی یا یه افغانی فرقی نمیکنه .......ممنونم که شب ها همه مردم دنیا سیر میخوابن ......ممنونم که عدالت رعایت میکنی حواست به همه چی هست .......... 13
Himmler 22171 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 خدا یا شکرت که ایمانی هر چند اندک به من عطا کردی تا در زمان سختی ها فقط اویزون تو باشم ولاغیر ... 6
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2011 خدایا باهمین زبان ساده ام میگم شکرت چون پدرمادروخواهرگلی به من دادیشکرت که یه داداش بزرگ خوب مهندس دارم که حوامو داره شکرت که منو با یه گروه خوب وباصفااشناکردی شکرت که نذاشتی بمن اسیبی برسه شکرت که دوستام همه دلسوزمن شکرت که مهندسی شیمی قبول شدم شکرت که اکسیژن دادی شکرت که سالمم شکرت.................................. خدا خدایی مخلصتیم خدااااااااااااااااااااجووووووووونمشکرشکرشکر بوس بوس بوس چون امروزکلی ریاضیاتمو پیشرفت دادی خداااااااااا جونم مهرسی امتحانمو عالی دادم هورررررررراااااااااا خدای هزاران بار شکرت که امتحانش رو عالی داد ... سلام دوستان دمتون گرم دیگه اینجا شد مسجد:icon_pf (34):تاپیک رو خوندین محتویاتش رو گرفتین دیگه تاپیک ختم شکر و صلوات که نیست ؟قبول فهمیدیم خداتون رو شاکرید ولی انصافا نیایین تاپیک رو لوسش کنید خدایا شکرت که بعد از 16 سال درس خوندن تو این خراب شده فهموندی بهم که باید تازه خدمت کنم تا وقتم تلف تر شه مغزم درگیر تر شه ....... خدایا شکرت 3تا خوردیم به قول اون خوانندهه ببین چقدر پرووام 3 تا خوردیم ولی هنوزم عشق پرسپولیسم... خدایــــــــــــآ تا انقلاب مهدی شکرت میکنم تا از این نظام جفاظت کنی چون وگرنه اون دنیا میرم جهندق و دستم به حوریاش نمیرسه من حوس بازی بیش نیستم و این حکومت تنها مرا به این هدفم می رسونه 11
Avenger 19333 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 سلام دوستان دمتون گرم دیگه اینجا شد مسجد:icon_pf (34):تاپیک رو خوندین محتویاتش رو گرفتین دیگه تاپیک ختم شکر و صلوات که نیست ؟قبول فهمیدیم خداتون رو شاکرید ولی انصافا نیایین تاپیک رو لوسش کنید خدایا شکرت که بعد از 16 سال درس خوندن تو این خراب شده فهموندی بهم که باید تازه خدمت کنم تا وقتم تلف تر شه مغزم درگیر تر شه ....... خدایا شکرت 3تا خوردیم به قول اون خوانندهه ببین چقدر پرووام 3 تا خوردیم ولی هنوزم عشق پرسپولیسم... خدایــــــــــــآ تا انقلاب مهدی شکرت میکنم تا از این نظام جفاظت کنی چون وگرنه اون دنیا میرم جهندق و دستم به حوریاش نمیرسه من حوس بازی بیش نیستم و این حکومت تنها مرا به این هدفم می رسونه خدایا شکرت که 16 سال درس خوندم بعد کار پیدا نکردم رفتم بوتیک باز کردم 8
persian_land 1035 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 خدایا شکرت که 16 سال درس خوندم بعد کار پیدا نکردم رفتم بوتیک باز کردم یه حرف هایی همیشه هست ....که از درد توی سینه اس ت ..... پر از نا گفته هایی که ....خیال کردیم یکی دیگه دلش طاقت نمیاره ...همه حرف ها مون میگه 8
Himmler 22171 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 خدایا تو را سپاس به خاطر اخرین فرستاده ات پیامبر اعظم (ص ) 4
Matin H-d 18145 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 خدایا شکرت به خاطر حال گرفتنات خدایا شکرت به خاطر اینکه همش همهچیو که دلشون میخواد انجام میدن بعد تو نباید هیچی بگی خدایا شکرت به خاطر اخر خط رسیدنمون خدایا شکرت به خاطر اینکه واقعا حالم بده 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 اسفند، 2011 خدایا شکرت به خاطر اینکه هر چی به من دادی به جز عقل خدایا شکرت 2
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2011 خدا شکرت که هم لاستیکم پنچر شد هم زاپاسم باد نداشت هم هر روز 10000تومن پول بنزین میدم وفرمانده ام ازم توقع داره ماشینش رو ببرم پر بنزین کنم خدایا شکرت که همش تو فکر درست کردن یه عقد نامه جعلی واسه جواب دادن به برادران و خواهران نیروی انتظامی و ارشادی و بسیجی باشم خدایا شکرت که وقتی دستم رو میکنی اون روز چرک ترین روزم بوده وحداقل نمیکنی بزاری روزی که یکم تمیز تر بودم اینکارو کنی.....:icon_pf (34): 11
*Polaris* 19606 ارسال شده در 11 اسفند، 2011 شکـــر... که این دوستم هر روز در حال دعوا و بحث با نامزدش هست! و هر روز چند ساعت گریه و درد و دل برایمـان می کنـد! 11
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 اسفند، 2011 خدایا شکر که فردا باید قربون صدقه های الکیه دوستمو گوش کنم.. به روش هم بخندم 8
ایناز 981 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 خدایا شکرت که امروز حوصله دانشگاهو ندارم اخه چراباید شکربگم؟از درس افتادم 4
Avenger 19333 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 خدایا شکرت هر روز وقتی میام انجمن کلی اسپم هست که باید پاک کنم خدا یا شکرت که هرچی تذکر میدم گوش نمیکنن خدایا شکرت که هر روز با یه سری که هنوز با یارانه ها و افزایش قیمت نتونستن کنار بیان باید چون بزنم 8
ایناز 981 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 خدایا شکرت هر روز وقتی میام انجمن کلی اسپم هست که باید پاک کنم خدا یا شکرت که هرچی تذکر میدم گوش نمیکنن خدایا شکرت که هر روز با یه سری که هنوز با یارانه ها و افزایش قیمت نتونستن کنار بیان باید چون بزنم اسپمو رو خوب اومدی حال میده ک 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 من فکر کردم تاپیک بحث درباره اینه که مثلا چرا باید خدا رو شکر کنیم به خاطر چیزایی که نداریم و این چیزا عنوانشو دیدم این تصور اومد تو ذهنم بعد که باز کردم پست اول رو دیدم باز گفتم مقدمشه و بعد که جلوتر رفتم کلا فهمیدم قضیه چیه آتروس هدفت چی بود از این تاپیک که زدی؟ 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 خدایا شکرت که دوستانی دارم به لطافت گلها خدایاشکرت که من اینقدر چند رنگ هستم و خودم بی خبرم خدایا شکرت که هرروز رولبم لبخنده بدون استثناء 5
ارسال های توصیه شده