pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ بابا انقدر قربون صدقه این حیوان بی مرام و بی چشم و رو نرید... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ بابا انقدر قربون صدقه این حیوان بی مرام و بی چشم و رو نرید... من اگه بفهمم چرا به گربه میگن بی چشم و رو یه گره خیلی بزرگ از زندگیم باز میشه... 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من اگه بفهمم چرا به گربه میگن بی چشم و رو یه گره خیلی بزرگ از زندگیم باز میشه... یه سطل اب دستت بگیر وقتی گربه دیدی بریز روش اونوقت میفهمی... خلاصه این حیوون محبت سرش نمیشه من بهش غذا دادم چنگم زد... :icon_razz: خواستم با اب بشورمش تمیز بشه وحشی بازی در اورد... با دمپایی زدمش که دیگه بهم نزدیک نشه... 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ یه سطل اب دستت بگیر وقتی گربه دیدی بریز روش اونوقت میفهمی... خلاصه این حیوون محبت سرش نمیشه من بهش غذا دادم چنگم زد... :icon_razz: خواستم با اب بشورمش تمیز بشه وحشی بازی در اورد... با دمپایی زدمش که دیگه بهم نزدیک نشه... خوب کاری کردی یه جوری بزن در جا بمیره...اه اه :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ آقا حیوون خونگی فقط همستر! یه مدت داشتم کلی حال کردم. خیلی با حاله 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خوب کاری کردی یه جوری بزن در جا بمیره...اه اه :icon_razz: چطوره سرشو ببریم و کبابش کنیم و گوشتشو به دندون بکشیم... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نگاه چقدر جیگره، آدم میخواد بخورتش! مخصوصا وقتی لپاشو پر از غذا میکنه! : 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ یه سطل اب دستت بگیر وقتی گربه دیدی بریز روش اونوقت میفهمی... خلاصه این حیوون محبت سرش نمیشه من بهش غذا دادم چنگم زد... :icon_razz: خواستم با اب بشورمش تمیز بشه وحشی بازی در اورد... با دمپایی زدمش که دیگه بهم نزدیک نشه... خب این غریزه شه...از آب میترسه...اما اما کم کم ببریش تو حموم این کارو نمی کنه... غذا بهش بدی چنگت نمیزنه مگه این که یه کاری انجام بدی که حال دفاعی پیدا کنه... آخه چطور دلت میاد... 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ وای گفتی منو یاد یه خاطره بد انداختی سال 88 یه روز برفی وقتی ماشینو روشن کردم صدای تلق تولوق از تو کاپوت بلند شد زودی خاموشش کردم گربهه تموم پشم و کرکش کنده شده بود ولی خودش چیزیش نشد ولی با پنجه اش نصف سیمای ماشینو کنده بود کلی دردسر کشیدم تا درستش کردم از اون موقع زمستونا یه سر و صدا راه میندازم بعد ماشینو روشن میکنم داداش هوتن مهم نیس چه بلایی سر ماشینت اومد مهم اینه پیشیه سالم بوده 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ نگاه چقدر جیگره، آدم میخواد بخورتش! مخصوصا وقتی لپاشو پر از غذا میکنه! : من فقط اینو دوس دارم منو یاد یه نفر میندازه 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ بابا انقدر قربون صدقه این حیوان بی مرام و بی چشم و رو نرید... یعنی خیلی ............. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ چطوره سرشو ببریم و کبابش کنیم و گوشتشو به دندون بکشیم... الهی هم تو هم اون فروغ سنگدل *(_)((%$#@@#@@@@@@@@%$$%#$#^%% 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ یعنی خیلی ............. الهی هم تو هم اون فروغ سنگدل *(_)((%$#@@#@@@@@@@@%$$%#$#^%% بابا انقدر سنگ این گربه ها رو به سینه نزن یه روزم میپره یه چنگ رو دماغت میندازه ها... فقط هاپو... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ الهی هم تو هم اون فروغ سنگدل *(_)((%$#@@#@@@@@@@@%$$%#$#^%% همون که سارا گفت... 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ بابا انقدر سنگ این گربه ها رو به سینه نزن یه روزم میپره یه چنگ رو دماغت میندازه ها... فقط هاپو... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو بچگی چنگ زده بودن ولی من همچنان بهشون وفادار هستم 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ چطوره سرشو ببریم و کبابش کنیم و گوشتشو به دندون بکشیم... اه اه حیف معده نباشه گوشت گربه بره توش؟!!:icon_razz: همون سرشو ببریم بندازیم تو اشغال کافیه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اه اه حیف معده نباشه گوشت گربه بره توش؟!!:icon_razz: همون سرشو ببریم بندازیم تو اشغال کافیه فروغ ناامیدم کردی فکر کردم تو یارمی رفیق غمخوارمی دلسوز دلواپسی هامی 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ فروغ ناامیدم کردی فکر کردم تو یارمی رفیق غمخوارمی دلسوز دلواپسی هامی من شرمندم سارا جون...ولی در مورد گربه اصلا نمیتونم انعطاف به خرج بدم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من شرمندم سارا جون...ولی در مورد گربه اصلا نمیتونم انعطاف به خرج بدم اخه چرا مگه چه هیزم تری بهت فروختن:4564: 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ یک دوستی دارم که برام این رو تعریف کرده. وقتی 4-5 ساله ش بوده با دمپایی میفته دنبال بچه گربه! :icon_pf (34): گربه ی بیچاره هی میرفته هی این میفتاده دنبالش! آخر سر برمیگرده چنگی جانانه میزنه صورتش! با حیوونا شوخی نکنید! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده