سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ نظرات جالبی بود....من فک می کنم....کلا ارتباط دارای آفات زیادی هست....که با شناخت سم پاشی میشه... نمی خوام با کلمات بازی کنم..... اینکه تو ارتباطات نتی نمی شه مورد خوبی رو پیدا کرد...و انگشت شمار هستن با دوستان موافقم... ولی من یک جور دیگه می بینم...این رابطه ی مجازی نیست که ایراد داره...این ذهن و برداشت و خواست افراده که اشکال داره... چه بسیار آشنایی هایی که در دنیای واقعی هم اتفاق افتاده و به فرجام نرسیده.... یکم کلی نگاه کنیم....بستگی به آدم ها داره.... هر ارتباطی با شناخت می تونه شکل بگیره....و صد البته موافق هستم که این شناخت از دنیای مجازی به طور کامل حاصل نمی شه... می تونه شروع شناخت باشه......و احساس در این مرحله باید در کمترین حد نسبت به منطق باشه.... این واژه های یی که گفتم...به صورت کلی هست...و در نهایت انسان ها هستن که تو این معادله قرار می گیرن... عده ای هستن که به این معادله خوب جواب می دن....عده ای زیادی هم هستن که نه... بله . 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ سلام به همه . حرفام با کسانی هست که مخالف هستن . من به اینکه آیا اصلا عشق خوبه . بده . جواب مبده و اوضاع مملکت و ......... کاری ندارم .. فرض رو بر این میذارم که یک رابطه میخواد بین 2 نفر رخ بده . بالاخره باید یه جا یه رابطه ای ,آشنایی چیزی باشه دیگه .یا محل کار یا دانشگاه یا دوستان و اقوام و یا اینترنت . هر نوع آشنایی رو ما میتونیم مهلت داشته باشیم تا طرق مقابلمون رو بشناسیم . حالا تو اینترنت مثلا یه خصوصیت فکری یک انسانی ما رو جذب میکنه و امکان داره با آشنایی بیشتر و فکر روش به جای خوبی هم برسه میتونه هم نه کات بشه . من به طور کل با این مساله مخالف نیستم . بیشتر اعتقاد دارم اگر به اون حدی رسیده باشیم که بتونیم منطقی در مورد مسائلمون تصمیم گیری کنیم و بسنجیم اوضاع رو . نحوه اشنایی زیاد مهم نیست . این مسیری که گفتی خیلی خوبه... اما وقتی نمونه هایی که اتفاق افتاده رو بررسی می کنیم می بینیم که رابطه ها خیلی سطحی ان...البته اکثرشون... دقیقا این منطقی تصمیم گرفتن خیلی مهمه... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ این مسیری که گفتی خیلی خوبه...اما وقتی نمونه هایی که اتفاق افتاده رو بررسی می کنیم می بینیم که رابطه ها خیلی سطحی ان...البته اکثرشون... دقیقا این منطقی تصمیم گرفتن خیلی مهمه... اره . پس مهم منطقی بودن شخص هست . نه نحوه اشنایی. خیلی از رابطه های عیر اینترنتی واقعا مسخره و سطحی هم صورت میگیره . 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا مبدا دوستی میتونه هر جایی باشه...اما پروسه ی بعدش مهمه...من منظورم اینه که صرف رد و بدل شدن یک شماره نمی تونه کسی رو به جایگاه درستی تو یه دوستی برسونه... شماره یا ادرس خونه و رنگ دیفار اتاق و غذای مورد علاقه هیچ کدوم اصل نیستن مهم شناخت و در نتیجه شناخت بدست اوردن حس اعتماد و بعد دراخر عشق و محبت و عاطفه و خب همه اینا یعنی مچ شدن دو انسان باهم 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ شماره یا ادرس خونه و رنگ دیفار اتاق و غذای مورد علاقه هیچ کدوم اصل نیستن مهم شناخت و در نتیجه شناخت بدست اوردن حس اعتماد و بعد دراخر عشق و محبت و عاطفه و خب همه اینا یعنی مچ شدن دو انسان باهم این چیزا خیلی سخت به دست میاد...اون وقت اگه کسی احیانا فکر کنه که می تونه این شناختو که حتی طی یه سفر طولانی هم به دست نمیاد با چت به دست بیاره سخت در اشتباهه... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ این چیزا خیلی سخت به دست میاد...اون وقت اگه کسی احیانا فکر کنه که می تونه این شناختو که حتی طی یه سفر طولانی هم به دست نمیاد با چت به دست بیاره سخت در اشتباهه... صد البته چت از نظر من یعنی ادامس جوییدن پشت سرهم یا یه چیزی تو مایه های تخمه شکستن 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ این چیزا خیلی سخت به دست میاد...اون وقت اگه کسی احیانا فکر کنه که می تونه این شناختو که حتی طی یه سفر طولانی هم به دست نمیاد با چت به دست بیاره سخت در اشتباهه... 100% نمیشه . آدما حتی بعد از چندین سال زندگی هم کامل شناخته نمیشن . اما برا جرقه ای برای اینکه یکیو انتخاب کنی که ببینی یاهاش match هستی یا نه اینترنت هم میتونه خوب باشه .ولی باید بعد از اون خیلی مسائل دیگه بررسی یشه مثل همه آشنایی ها 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ صد البته چت از نظر من یعنی ادامس جوییدن پشت سرهم یا یه چیزی تو مایه های تخمه شکستن خدا خفت نکنهههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ صد البته چت از نظر من یعنی ادامس جوییدن پشت سرهم یا یه چیزی تو مایه های تخمه شکستن آخ گفتی... اون که اصله ورای این چیزاس... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ 100% نمیشه . آدما حتی بعد از چندین سال زندگی هم کامل شناخته نمیشن . اما برا جرقه ای برای اینکه یکیو انتخاب کنی که ببینی یاهاش match هستی یا نه اینترنت هم میتونه خوب باشه .ولی باید بعد از اون خیلی مسائل دیگه بررسی یشه مثل همه آشنایی ها آره من موافقما..اما خب واسه ادمی مثل من هیچوقت جواب نمیده یه چنین چیزی، چون اولین جرقه ها تو ظاهر ادماس در نظر من...این که یکی تو برخورد اول حس مثبتی بهم بده و این که نوع نگاهش چه جوریه و چیزهایی از این دست... 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ سلام به همه . حرفام با کسانی هست که مخالف هستن . من به اینکه آیا اصلا عشق خوبه . بده . جواب مبده و اوضاع مملکت و ......... کاری ندارم .. فرض رو بر این میذارم که یک رابطه میخواد بین 2 نفر رخ بده . بالاخره باید یه جا یه رابطه ای ,آشنایی چیزی باشه دیگه .یا محل کار یا دانشگاه یا دوستان و اقوام و یا اینترنت . هر نوع آشنایی رو ما میتونیم مهلت داشته باشیم تا طرق مقابلمون رو بشناسیم . حالا تو اینترنت مثلا یه خصوصیت فکری یک انسانی ما رو جذب میکنه و امکان داره با آشنایی بیشتر و فکر روش به جای خوبی هم برسه میتونه هم نه کات بشه . من به طور کل با این مساله مخالف نیستم . بیشتر اعتقاد دارم اگر به اون حدی رسیده باشیم که بتونیم منطقی در مورد مسائلمون تصمیم گیری کنیم و بسنجیم اوضاع رو . نحوه اشنایی زیاد مهم نیست . اومدم نظرمو بنویسم دیدم قبل از من سمندون نوشته نظر منم دقیقا همینه کلا چیزی به اسم مجازی یا حقیقی وجود نداره شاید یه عشق در اثر یک اتفاق بوجود بیاد اون اتفاق خاص دلیل عشق نیست فقط دلیل اشنایی هست اینترنت هم یه جور راه برای اشنایی هست اگه ادامه پیدا کرد و عمیقتر شد اونوقت باید یه جورایی از حالت اینترنتی یا بقول شما مجازی خارجش کرد و با حقیقت روبرو شد و ارزیابی کرد و نتیجه گرفت از اینترنت غول نسازیم 9 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ اومدم نظرمو بنویسم دیدم قبل از من سمندون نوشتهنظر منم دقیقا همینه کلا چیزی به اسم مجازی یا حقیقی وجود نداره شاید یه عشق در اثر یک اتفاق بوجود بیاد اون اتفاق خاص دلیل عشق نیست فقط دلیل اشنایی هست اینترنت هم یه جور راه برای اشنایی هست اگه ادامه پیدا کرد و عمیقتر شد اونوقت باید یه جورایی از حالت اینترنتی یا بقول شما مجازی خارجش کرد و با حقیقت روبرو شد و ارزیابی کرد و نتیجه گرفت از اینترنت غول نسازیم آخه مونده عشق رو تا کجا ببینی؟ اون وقت عشق حقیقی و مجازی معنا پیدا میکنه. بعضی چیزا هست که با مجازی بودن درست نمیشه و به مشکل میخوری 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ آخه مونده عشق رو تا کجا ببینی؟ اون وقت عشق حقیقی و مجازی معنا پیدا میکنه. بعضی چیزا هست که با مجازی بودن درست نمیشه و به مشکل میخوریwooOOwwیه پست جدی از davood titan!!!!!!!!! میشه یه کم بیشتر توضیح بدی? نگرفتم حرفتو! 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ wooOOwwیه پست جدی از davood titan!!!!!!!!! میشه یه کم بیشتر توضیح بدی? نگرفتم حرفتو! این همه پست جدی دادم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ راستش اینجور عشق ها رو به نظرم ضمیر نا خوداگاهمونه که میسازه.....بعضیامونم چون دوست داریم باورش کنیم باورش میکنیم من همه نظر ها رو نخوندم...با این نظر اما خیلی موافقم....متاسفانه دوز توهم این مسائل تو نت یا از طرق دیگه مجازی خیلی بالا میره و به همون نسبت مخرب تر میشه و بعضی مواقع چون هیچی از طرف مقابلت نمیدونی ممکنه برای خودت خیالبافی های بی ربط بکنی...به هر خال اگر حسی هم باشه باید هر چه سریع تر به دنیای واقعی پیوند بخوره و محک زده بشه در کل توصیه نمیشود مرسی مرسی خیلی تاپیک خوبی بود شقایق جان 7 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ عشق مجازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وجود نداره اقایون اکثرا برای اینکه خانومارو مخزنی کنن الکی میگن وای عاشقت شدم ازت خوشم اومده و این حرفا بعد یواش یواش میکشنش بیرون نت و ....................اخرشم بی سرانجامه فقط خداکنه عاقبتش بد نباشه لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ یه دوستی میگفت بعضی وقتا ادمها تو نت بخشهای زندگی نکرده درونشون رو زندگی میکنن مثلا اینکه شما ادم درونگرایی هستی اما تو دنیای مجازی به خاطر ویژگی ها و شرایطی که داره میتونی تغییر پیدا کنی و به نظر ادمهایی که باهاشون ارتباط برقرار کردی خیلی هم ادم شلوغ و پر هیجانی به نظر برسی و حالا خیلی چیزای دیگه . اینه که نمیشه رو احساساتی که از این طریق به وجود میاد حساب باز کرد یعنی ریسکش خیلی بالاست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده