S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آوریل: ضریب هوشی پایین تر از حد متوسط و تولید دیکتاتور: صدام، هیتلر- شاید هم نابغه شدید: چارلی چاپلین دومی ک نیستم. امیدوارم دیکتاتور هم نشم . 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ نوامبر: این احتمال وجود دارد که به یک قاتل زنجیره ای و یا بیمار اسکیزوفرنی تبدیل شوید. دروغ میگه 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ منم متولد دسامبرم ولی از دندون پزشکی و کلا رشته های پزشکی و پیراپزشکی نفرت دارم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ از بیکاری که بهتره نوامبر: این احتمال وجود دارد که به یک قاتل زنجیره ای و یا بیمار اسکیزوفرنی تبدیل شوید. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ از بیکاری که بهتره نوامبر: این احتمال وجود دارد که به یک قاتل زنجیره ای و یا بیمار اسکیزوفرنی تبدیل شوید. :ws28: لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ جولای: ماه مناسب برای بناها، رانندگان قطار، آرایشگرها و آدمهایی که از راههای عجیبی معروف می شوند: جولین آسانژ، جی. کی رولینگ، دانیل ردکلیف (بازیگر هری پاتر) قبول دارم منم از راه عجیب معروف می شم و شدم....! ولی یکم جدید تر بزار اینا خیلی قدیمیه! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من اصلا یادم نمیاد کی این تاپیک و گذاشتم 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من اصلا یادم نمیاد کی این تاپیک و گذاشتم لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ سپتامبر: فوتبالیستها و افراد معروف دانشگاهی من که فوتبالیست نیستم ولی به فوتبال علاقه دارم... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اینم جدید ترش فال شغل برای ماههای مختلف سال لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ ژوئن: ماه ایده آل برای روسای شرکتها و برندگان نوبل اینو ک خودم میدونسم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده