Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 32 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 26 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 28 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 25 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ادامه داره....آپ میشه صفحه 2 و 3 و 12 و 13 آپ شده 26 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ این از بقیه زیباتر بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من عاچق این شدم!!!:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ من عاچق این شدم!!!:hapydancsmil: فکر کنم بهتم بیاد چشات همین رنگیه 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ فکر کنم بهتم بیاد چشات همین رنگیه میسی عزیزمممم:aghosh: سایشو بلدم اون جینگیلیهای دورشو ندارم ولی فک کنم با خط چشم اکلیلی بشه از این نقطهها گذاشت :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ میسی عزیزمممم:aghosh: سایشو بلدم اون جینگیلیهای دورشو ندارم ولی فک کنم با خط چشم اکلیلی بشه از این نقطهها گذاشت :hapydancsmil: از این نگینا هست میفروشن با سایه مدادیم میشه یه راه خوجگل دیگه هم یادت میدم از این سایه پودریا هست، از اونا بگیر با چسب سایه (یه چسبه مایع کوچولوئه قطره چکونم داره) یه کوچولو از سایه پودری با یه قطره ازاین چسبا کافیه هم میشه باهاش از اینا کشید هم سایه رو عینه خط چشم کشید کلا واسه طراحی چشم با سایه از اینا استفاده میکنن البته قلمم میخواد :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ از این نگینا هست میفروشن با سایه مدادیم میشه یه راه خوجگل دیگه هم یادت میدم از این سایه پودریا هست، از اونا بگیر با چسب سایه (یه چسبه مایع کوچولوئه قطره چکونم داره) یه کوچولو از سایه پودری با یه قطره ازاین چسبا کافیه هم میشه باهاش از اینا کشید هم سایه رو عینه خط چشم کشید کلا واسه طراحی چشم با سایه از اینا استفاده میکنن البته قلمم میخواد :icon_pf (34): سایه پودری دارم ولی چسب سایه ندارم(یادم باشه بخرم:hapydancsmil:) قلم هم دارم خیلی میسی از راهنمائیت:hapydancsmil::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ یدونه چشمه خوشگل نبود:icon_razz: آدم میترسه یکی با این چشما بیاد طرفش، اونم شب تو یه اتاق تنها 2تایی 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سایه پودری دارم ولی چسب سایه ندارم(یادم باشه بخرم:hapydancsmil:) قلم هم دارم خیلی میسی از راهنمائیت:hapydancsmil::icon_gol: قلم 000 Graph خوبه، من اینو دارم 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ بدونه چشمه خوشگل نبود:icon_razz: آدم میترسه یکی با این چشما بیاد طرفش، اونم شب تو یه اتاق تنها 2تایی از این میترسی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ از این میترسی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نه از اینا دوس دارم: مژه های اینو 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ قلم 000 Graph خوبه، من اینو دارم من graph امو نمیدونستم!! الان رفتم دیدم دارم!:hapydancsmil: من با این خط چشم هم میکشم راس میگی با اینمیشه.. بازم میسی 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده