.FatiMa 36559 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 با سلام به همه دوستای گلم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y دومین دوره مسابقه طراحی خلاقانه رو با هم می خوایم شروع کنیم موضوع این دوره از مسابقه: طراحی صندلی اهداف این مسابقه: ایجاد فضای دوستانه تعامل و رقابت تقویت خلاقیت و هدفمند کردن ذهنیت طراحان لطفا" موارد زیر رو حتما" در نظر بگیرید... 1) برای این طراحی استفاده از هر نوع متریال مجاز هست. 2) طرح ها می تونه دستی یا کامپوتری باشه. 3) از 4-5 زاویه ی طرح عکس داشته باشید. 4) دیتیل طرح رو نشو بدید در عکس. 5) برای جذابیت بیشتر می تونید شیت بندی کنید طرح رو. 6) توضیح مختصری در مورد طرحتون طرح ها رو به صورت خصوصی به برای من بفرستید. مهلت ارسال تا 30 آذر موفق باشید:flowerysmile: 20
sam arch 55879 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 خیلی خوب میشه که دوستان شرکت کنن..... من سعی می کنم شرکت کنم.... ممنون از برگزارکننده های این سری از مسابقه 7
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 منم دوس دارم شرکت کنم. اما امیدوارم این درسها و کارهام این اجازه رو بهم بده. 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 شاید منم بشرکتم فعلا که خیلی درس دارم دارم دیوونه میشم از دسه این درسا:icon_pf (34): 3
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2011 من الان جندروزه توفکرشماگر خداخواست شرکتم حتمیه :hapydancsmil: 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 فقط یه چیزیییییییییییییی بدون دیتال و اینها هم میشه آیا؟ دوتا پوزیشن شاید بیشتر نتونم بزنم اشکالی نداره؟ دستی هم هست مطمئنا........ کلا ایده ایست برای نشستن 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2011 فقط یه چیزیییییییییییییی بدون دیتال و اینها هم میشه آیا؟ دوتا پوزیشن شاید بیشتر نتونم بزنم اشکالی نداره؟ دستی هم هست مطمئنا........ کلا ایده ایست برای نشستن دتایل منظور یکی دو تا از مدارکش مثال پلان و نما نشدم خیلی خودتو اذیت نکن مهم ایدته:texc5lhcbtrocnmvtp8 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 دتایل منظور یکی دو تا از مدارکش مثال پلان و نمانشدم خیلی خودتو اذیت نکن مهم ایدته:texc5lhcbtrocnmvtp8 پلان نما داره مرسی باشه 1
ارسال های توصیه شده