.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ با سلام به همه دوستای گلم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y دومین دوره مسابقه طراحی خلاقانه رو با هم می خوایم شروع کنیم موضوع این دوره از مسابقه: طراحی صندلی اهداف این مسابقه: ایجاد فضای دوستانه تعامل و رقابت تقویت خلاقیت و هدفمند کردن ذهنیت طراحان لطفا" موارد زیر رو حتما" در نظر بگیرید... 1) برای این طراحی استفاده از هر نوع متریال مجاز هست. 2) طرح ها می تونه دستی یا کامپوتری باشه. 3) از 4-5 زاویه ی طرح عکس داشته باشید. 4) دیتیل طرح رو نشو بدید در عکس. 5) برای جذابیت بیشتر می تونید شیت بندی کنید طرح رو. 6) توضیح مختصری در مورد طرحتون طرح ها رو به صورت خصوصی به برای من بفرستید. مهلت ارسال تا 30 آذر موفق باشید:flowerysmile: 20 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ خیلی خوب میشه که دوستان شرکت کنن..... من سعی می کنم شرکت کنم.... ممنون از برگزارکننده های این سری از مسابقه 7 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ فاطیما جونم مرسی از دعوتت....اگه رسیدم حتمن شرکت میکنم 3 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ اگ تونستم....حتما شركت ميكنم... . مرسي از دعوتت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ منم به احتمال زیاد شرکت میکنم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ منم سعی میکنم شرکت کنم.:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ مرسی از همه منتظر حضور تک تکتون هستم 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ منم دوس دارم شرکت کنم. اما امیدوارم این درسها و کارهام این اجازه رو بهم بده. 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ شاید منم بشرکتم فعلا که خیلی درس دارم دارم دیوونه میشم از دسه این درسا:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ من الان جندروزه توفکرشم اگر خداخواست شرکتم حتمیه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ من الان جندروزه توفکرشماگر خداخواست شرکتم حتمیه :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ فقط یه چیزیییییییییییییی بدون دیتال و اینها هم میشه آیا؟ دوتا پوزیشن شاید بیشتر نتونم بزنم اشکالی نداره؟ دستی هم هست مطمئنا........ کلا ایده ایست برای نشستن 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ فقط یه چیزیییییییییییییی بدون دیتال و اینها هم میشه آیا؟ دوتا پوزیشن شاید بیشتر نتونم بزنم اشکالی نداره؟ دستی هم هست مطمئنا........ کلا ایده ایست برای نشستن دتایل منظور یکی دو تا از مدارکش مثال پلان و نما نشدم خیلی خودتو اذیت نکن مهم ایدته:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دتایل منظور یکی دو تا از مدارکش مثال پلان و نمانشدم خیلی خودتو اذیت نکن مهم ایدته:texc5lhcbtrocnmvtp8 پلان نما داره مرسی باشه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ پلان نما داره مرسی باشه همه چی پلان نما داره خواهج 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ همه چی پلان نما داره خواهج آخه خیلی ساده میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده