M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ درود بر شیمیدان های محترم در رسانایی مواد شیمیایی S/cm یعنی چی؟ ممنون 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ درود بر شیمیدان های محترمدر رسانایی مواد شیمیایی S/cm یعنی چی؟ ممنون سلام بر خانوم مهندس گرامی. فکر میکنم S/cm (زیمنس بر سانتیمتر) واحد هدایت ویژه (specific conductivity) باشه. زیمنس هم همون 1-Ω هستش. واحد هدایت الکتریکی مواد در سیستم SI ، زیمنس هست. در واقع هدایت با عکس مقاومت رابطه ی مستقیم داره. مقاومت از رابطه ی زیر بدست میاد: R: مقاومت (اهم) ρ: مقاومت ویژه l: طول سیم (cm) S: سطح مقطع سیم (cm2) حالا اگه رابطه رو عکس کنیم، به 1/ρ هدایت ویژه یا λ گفته میشه: λ: هدایت ویژه(cm-1 Ω-1) یا (S/cm) k: هدایت b’: ثابت سل که همونl/S هست. (معمولا سعی میشه نسبت طول به سطح رو طوری تنظیم کنن که ثابت سل نزدیک به یک باشه تا هدایت ویژه با هدایت محلول برابر بشه). 3 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام تو برج تقطیر سینی دار چرا وقتی مایه برگشتی زیاد میشه تعداد سینی ها کم میشه؟(میدونم که تماس بیشتر و انتقال جزئ سبک هم بیشتر مشه) با افزایش و کاهش فاصله شینی ها چه اتفاقی می افته؟کسی راه محاسبه پرت حلالو بلد نیست؟اگه یک مخزن در انتها برج باشه که محصول پایین رو جمع کنه و یک لوله برگشت ار مخزن به ریبویلر باشه برای چه کاری استفاده میشود؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام تو برج تقطیر سینی دار چرا وقتی مایه برگشتی زیاد میشه تعداد سینی ها کم میشه؟(میدونم که تماس بیشتر و انتقال جزئ سبک هم بیشتر مشه) با افزایش و کاهش فاصله شینی ها چه اتفاقی می افته؟کسی راه محاسبه پرت حلالو بلد نیست؟اگه یک مخزن در انتها برج باشه که محصول پایین رو جمع کنه و یک لوله برگشت ار مخزن به ریبویلر باشه برای چه کاری استفاده میشود؟ سلام دلیل سوال اولت رو تئوری میخوای یا از فرمول؟ متاسفانه خونه نیستم و کتابم گیشم نیس که از فرمول بگم برای سوال دومت هم اگه ارتفاع برج ثابت باشه که با افزایش فاصله سینی ها، تعداد سینی ها کم تر میشه و بقیه قضایا منظورت از پرت حلال چیه؟اون مقدار حلالی که آخر کار تو برج میمونه؟من اینو تو پروژم، تو آزمایشگاه اندازه گرفتم اما تئوریشو، باید فرمولشو پیدا کنم سوال آخریت رو اصلا نمی فهمم 2 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلامدلیل سوال اولت رو تئوری میخوای یا از فرمول؟ متاسفانه خونه نیستم و کتابم گیشم نیس که از فرمول بگم برای سوال دومت هم اگه ارتفاع برج ثابت باشه که با افزایش فاصله سینی ها، تعداد سینی ها کم تر میشه و بقیه قضایا منظورت از پرت حلال چیه؟اون مقدار حلالی که آخر کار تو برج میمونه؟من اینو تو پروژم، تو آزمایشگاه اندازه گرفتم اما تئوریشو، باید فرمولشو پیدا کنم سوال آخریت رو اصلا نمی فهمم سوال اول از فرمول. سوال دوم تاثیرشو تو کارگرد برج و راندمان میخوام.سوال سوم دقیقا نمیدونم اما فکر کنم به طور کلی در پایان جداسازی و بازیابی حلال مد نظره. سوال 4 یعنی در انتهای برج یه مخزنه که محصول پایین برج رو جمع میکنه یعنی ار ریبولیر یه ورودی داره حلا یه خروجی هم از مخزن به ریبویلر هست که سر راهش یه شیره کار این شیر چه؟ 4 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ سلام عیدتون مبارک :hapydancsmil: تو برج تقطیر سینی دار محل ورود خوراک چه تاثیری بر دبی و درصد محصول بالا و پایین داره؟لطفا کامل توضیح بدید و اگر سینی اول یا اخر برج خراب بشه چه اتفاقی می افتد؟لطفا سریع جواب بدید فردا امتحان دارم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ سلام عیدتون مبارک :hapydancsmil:تو برج تقطیر سینی دار محل ورود خوراک چه تاثیری بر دبی و درصد محصول بالا و پایین داره؟لطفا کامل توضیح بدید و اگر سینی اول یا اخر برج خراب بشه چه اتفاقی می افتد؟لطفا سریع جواب بدید فردا امتحان دارم اگه سینی خوراک درست انتخاب شده باشه.بهترین جداسازی انجام میشه و درصد خلوص محصولات بالا و پایین افزایش پیدا میکنه.دبی هم ثابت میمونه. اگه سینی اول خراب بشه بخشی از جریان برگشتی به صورت یزش وارد سینی دوم میشه ، دبی مایع روی سینی دوم زیاد میشه.جداسازی خوبی انجام نمیشه و کیفیت پایین میاد. در مورد خرابی سینی آخرم بار حرارتی ریبویلر کاهش پیدا میکنه. راندمان پایین میاد. اینا اطلاعات خودم بود. 3 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ اگه سینی خوراک درست انتخاب شده باشه.بهترین جداسازی انجام میشه و درصد خلوص محصولات بالا و پایین افزایش پیدا میکنه.دبی هم ثابت میمونه. اگه سینی اول خراب بشه بخشی از جریان برگشتی به صورت یزش وارد سینی دوم میشه ، دبی مایع روی سینی دوم زیاد میشه.جداسازی خوبی انجام نمیشه و کیفیت پایین میاد. در مورد خرابی سینی آخرم بار حرارتی ریبویلر کاهش پیدا میکنه. راندمان پایین میاد. اینا اطلاعات خودم بود. بابا فدای این اطلاعاتت که منو از یه سرچ طولانی خلاص کردی؟تو سوال اول منظور اینه که جابجایی خوراک چه تاثیری داره یا مثلا اگه مایع بود از کدوم بخش ستون یا اگر بخار بود از کجا حلا اگه از این مقدار بالا و پایین شه چی می شه؟بعد تو خرابی سینی اخر چرا بار حرارتی ریبویلر کم میشه؟من فکر کردم افت فشار زیاد می شه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ بابا فدای این اطلاعاتت که منو از یه سرچ طولانی خلاص کردی؟تو سوال اول منظور اینه که جابجایی خوراک چه تاثیری داره یا مثلا اگه مایع بود از کدوم بخش ستون یا اگر بخار بود از کجا حلا اگه از این مقدار بالا و پایین شه چی می شه؟بعد تو خرابی سینی اخر چرا بار حرارتی ریبویلر کم میشه؟من فکر کردم افت فشار زیاد می شه ببین بهترین مکان برای ورود خوراک جاییه که جز مولی خوراک به جز مولی مواد روی سینی نزدیک باشه. اگه مایع باشه بهتره که از پایین وارد شه.چون جز مولی مایع در قسمت پایین بیشتره. و در مورد گاز بهتره که بالای برج وارد شه. و دلیلیش جداسازی بهتر و راندمان بیشتره و زمان کمتریه که صرف جداسازی میشه و از نظر اقتصادی هم به صرفه تره. و درمورد اینکه بار حرارتی ریبویلر کم میشه دلیلش اینه که مایع زیادی وارد میشه و ریبویلر توانایی گرم کردن اونو نداره.(دراین مورد خیلی مطمئن نیستم) 4 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ ببین بهترین مکان برای ورود خوراک جاییه که جز مولی خوراک به جز مولی مواد روی سینی نزدیک باشه. اگه مایع باشه بهتره که از پایین وارد شه.چون جز مولی مایع در قسمت پایین بیشتره. و در مورد گاز بهتره که بالای برج وارد شه. و دلیلیش جداسازی بهتر و راندمان بیشتره و زمان کمتریه که صرف جداسازی میشه و از نظر اقتصادی هم به صرفه تره. و درمورد اینکه بار حرارتی ریبویلر کم میشه دلیلش اینه که مایع زیادی وارد میشه و ریبویلر توانایی گرم کردن اونو نداره.(دراین مورد خیلی مطمئن نیستم) البته اگر خوراک در نقطه جوش یا در حالت بخار اشباع داشته باشیم باید خوراک را در نقطه ای وارد برج کنیم که دمای آن با دمای خوراک برابر باشد 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ البته اگر خوراک در نقطه جوش یا در حالت بخار اشباع داشته باشیم باید خوراک را در نقطه ای وارد برج کنیم که دمای آن با دمای خوراک برابر باشد بله.دمای اون با دمای سینی که خوراک قراره واردش بشه باید تقریبا یکی باشه. من جمله ی پست قبلیم اینجوری تصحیح میکنم که بهترین جا برای ورود خوراک محلیه که خوراک شرایطش از هر نظر به سینی نزدیک باشه.(این شرایط دما ، جز مولی بخار و مایع و ... است) 4 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام میشه روش منبع نویسی رو برام بزارید؟روش apa تاریخ وسط نوشته میشه اما من اونو رو میخوام که تاریخ اخر همس؟یکی از منبع من از اینجاس نمی دونم چه جوری باید بنویسم میشه راهنماییم کنید؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ سلام میشه روش منبع نویسی رو برام بزارید؟روش apa تاریخ وسط نوشته میشه اما من اونو رو میخوام که تاریخ اخر همس؟یکی از منبع من از اینجاس نمی دونم چه جوری باید بنویسم میشه راهنماییم کنید؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام مرضیه جان میشه بیشتر توضیح بدی؟ مقالتو برای کجا میخوای بفرستی؟ بعد این لینکی که گذاشتی جزء منابعته یا میخوای از منابعش استفاده کنی؟؟ برای رفرنس نویسی از EndNote استفاده میکنی؟ اگه آره، فکر کنم بعضی ژورنالها مثل nature medicine یا bluebook-law review سال رو تهش میزنن، اینجوری مثلا: اگه مثلا ما بخوایم مثل اینا بنویسیم، احتمالا اینجوری میشه: فکر کنم اگه از تو قسمت styleها اینا رو پیدا کنی یا اینکه خودت همون استایلی که مدنظرت هست رو اونجا وارد کنی، دیگه لازم نباشه دستی بنویسی. 3 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ سلام برای پروژه کارشناسی میخوام.من از یه سری مقاله isi استفاده کردم که میخوام اونارو به عنوان مقاله قرار بدم و البته یه سری از منابع داخل مقاله رو هم میخوا بزارم این چه جوره؟این روش استایل که میگی چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ سلام برای پروژه کارشناسی میخوام.من از یه سری مقاله isi استفاده کردم که میخوام اونارو به عنوان مقاله قرار بدم و البته یه سری از منابع داخل مقاله رو هم میخوا بزارم این چه جوره؟این روش استایل که میگی چیه؟ یعنی میخوای رفرنس دهی کنی برا پایان نامت؟ 1 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اره.شما میدونید تو ورد 2010 قسمت رفرنس خودش روش apaرو داره چه جوری کار میکنه؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اره.شما میدونید تو ورد 2010 قسمت رفرنس خودش روش apaرو داره چه جوری کار میکنه؟ خب مسیر زیر رو برو word----refrences---------------insert citation-----------------add new source ازت اطلاعات میخواد که وارد کنی 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اگه EndNote نصب باشه روی word، تو منوی بالا نمایش داده میشه: Word >>> EndNote X5 >>> Go to EndNote >>>edit >>> output styles >>> open style manager به جز apa چندین و چند استاندارد مختلف برای ژورنال های معتبر اونجا موجود هست. هر استایلی رو که دوست داشته باشی، میتونی تیک بزنی. اگه اون چیزی که میخواستی اون تو نبود: Word >>> EndNote X4 >>> Go to EndNote >>>edit >>> output styles >>> New style بعد هر استانداری که میخوای رو خودت میتونی براش تعریف کنی. 3 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ خب مسیر زیر رو بروword----refrences---------------insert citation-----------------add new source ازت اطلاعات میخواد که وارد کنی منم همین کارو میکنم وقتی میاد همشو تو یه پرانتز قرار داده و فقط اسم و سال رو میاره؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ منم همین کارو میکنم وقتی میاد همشو تو یه پرانتز قرار داده و فقط اسم و سال رو میاره؟ آره دیگه این مال apa هستش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده