شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ واقعا تاسف برانگیزه.گاه فک میکنم که چقدر دنیا کثیفه ... به حدی کثیفه که با هیچ چیزی نمیشه پاکش کرد . فکر نکن مطمئن باش که کثیفه 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ فکر نکن مطمئن باش که کثیفه اخرین برگ سفر نامه باران اینست که زمین چرکین است استاد شفیعی گدکنی 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ چقدر ناراحت کننده بود! البت ما که نمیدونیم مادر از قصد اینکارو کرده شاید مجبور بوده! 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ چقدر ناراحت کننده بود!البت ما که نمیدونیم مادر از قصد اینکارو کرده شاید مجبور بوده! شاید مجبور بوده؟؟؟ چه اجباری؟؟؟ مجبورت کردن که باردار بشی؟ اگه مجبور بوده چرا این کارو تو همون ماههای اول نکرده و گذاشته واسه وقتی که بچه کامل شکل گرفته؟؟؟ اصلا چرا آورده انداخته کنار خیابون. آخه ادم ناحسابی میبردی یه جا دفنش میکردی نه اینکه با احساسات اینهمه آدم بازی کنی. 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ شاید مجبور بوده؟؟؟چه اجباری؟؟؟ مجبورت کردن که باردار بشی؟ اگه مجبور بوده چرا این کارو تو همون ماههای اول نکرده و گذاشته واسه وقتی که بچه کامل شکل گرفته؟؟؟ اصلا چرا آورده انداخته کنار خیابون. آخه ادم ناحسابی میبردی یه جا دفنش میکردی نه اینکه با احساسات اینهمه آدم بازی کنی. یک خانمی ناخواسته و در اثر فریب خوردن باردار میشه. مرد بهش میگه بچه ات را سقط نکن،بذار خودم باهات ازدواج میکنم. با وعده های دروغ دختر را چندین ماه سرکار میذاره و وقتی میبینه نمیتونه باهاش ازدواج کنه،مجبورش میکنه بچه را سقط کنه و ازش میگیره و پرت میکنه توی جوب. به نظرم دوستان خیلی جامعه را گل و بلبل تصور کردن که با این چیزها احساساتشون جریحه دار میشه. بهتره بدونین ایران نسبت به جمعیتش رتبه نخست اعدام در جهان را داره و این یعنی کشور ما، یکی از کثیف ترین کشورهای دنیاست و این چیزها توش عجیب نیست. 11 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ شاید مجبور بوده؟؟؟چه اجباری؟؟؟ مجبورت کردن که باردار بشی؟ اگه مجبور بوده چرا این کارو تو همون ماههای اول نکرده و گذاشته واسه وقتی که بچه کامل شکل گرفته؟؟؟ اصلا چرا آورده انداخته کنار خیابون. آخه ادم ناحسابی میبردی یه جا دفنش میکردی نه اینکه با احساسات اینهمه آدم بازی کنی. sanazدقیقا حرفیو که میخواستم بگمو زد! بهتره همیشه از حقایق مطلع بشیم بعد قضاوت کنیم! 5 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ یعنی اون مادر و باید دار زد یکی نبود بهش بگه بیشعور تو که میخواستی سقط کنیش چرا همون ماه اول این کار و نکردی مشخصه که مادر نبوده 1 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من که اول دیدم خندم گرفت.....نمیییییییییییدونم چرا؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ :w58: 10 صفحه هیچ کسی نمی دونسته موضوع از چه قراری بوده اومده فحش نفرین و لعنت به 7 جد و خاندان مادر و پدر بچه داده به جای اینکه دلم برای این بچه بسوزه دلم برای خودم سوخت که تو این جامعه دارم زندگی می کنم 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ یک خانمی ناخواسته و در اثر فریب خوردن باردار میشه.مرد بهش میگه بچه ات را سقط نکن،بذار خودم باهات ازدواج میکنم. با وعده های دروغ دختر را چندین ماه سرکار میذاره و وقتی میبینه نمیتونه باهاش ازدواج کنه،مجبورش میکنه بچه را سقط کنه و ازش میگیره و پرت میکنه توی جوب. به نظرم دوستان خیلی جامعه را گل و بلبل تصور کردن که با این چیزها احساساتشون جریحه دار میشه. بهتره بدونین ایران نسبت به جمعیتش رتبه نخست اعدام در جهان را داره و این یعنی کشور ما، یکی از کثیف ترین کشورهای دنیاست و این چیزها توش عجیب نیست. حالا این داستان حقیقیه یا ساختگی؟ در کثیف بودن جامعه بحثی نیست چون چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است... ولی واقعا انسانیت کجاس 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ یه دختر و پسر باهم رابطه برقرار میکنن دختره حامله میشه وقتی شکمش شروع به بزرگ شدن میکنه پسررو تحت فشار میزاره پسره هم یه ماما پیدا میکنه میبرن پیشش و بچه رو سقط میکنن؛ ماما بچه رو میده دست پسره میگه ببر سربه نیستش کن پسره هم با موتور نصفه شب از اونجا رد میشده اعصاب نداشته بچه رو تو یه کیسه پر از مایعات رحم میندازه تو جوب آب کیسه رو میبره بچه میمونه همونجا یکم اطلاعاتت و در مورد زایمان انسان ها زیاد کن مگه سیرابی شیردونه که اینجوری وصفش کردی 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ یکم اطلاعاتت و در مورد زایمان انسان ها زیاد کنمگه سیرابی شیردونه که اینجوری وصفش کردی خواستم به خواننده احساس چندش دست بده وگرنه مایعات رحم که موقع زایمان تو حموم قابله تخلیه شده جالب اینجاست پسره به دختره گفت رفتم بچه رو خاک کردم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ یه دختر و پسر باهم رابطه برقرار میکنن دختره حامله میشه وقتی شکمش شروع به بزرگ شدن میکنه پسررو تحت فشار میزاره پسره هم یه ماما پیدا میکنه میبرن پیشش و بچه رو سقط میکنن؛ ماما بچه رو میده دست پسره میگه ببر سربه نیستش کن پسره هم با موتور نصفه شب از اونجا رد میشده اعصاب نداشته بچه رو تو یه کیسه پر از مایعات رحم میندازه تو جوب آب کیسه رو میبره بچه میمونه همونجا خواستم به خواننده احساس چندش دست بده وگرنه مایعات رحم که موقع زایمان تو حموم قابله تخلیه شده جالب اینجاست پسره به دختره گفت رفتم بچه رو خاک کردم :w58: عجب خیال پردازی هستی؟ نکنه بچه تو بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ :w58:عجب خیال پردازی هستی؟ نکنه بچه تو بوده؟ ...... نه 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ یعنی اون مادر و باید دار زد یکی نبود بهش بگه بیشعور تو که میخواستی سقط کنیش چرا همون ماه اول این کار و نکردی خیلی وحشتناک بود ولی ممکنه مادرش به اجبار سقط کرده باشه. 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ حالا چرا انداختنش جلو چشم؟ حواسشون نبوده فکر کردن انداختنش تو رود کارن کوسه ها میخورنش ولی متاسفانه از جوب ولیعصر سر در اورده به احتما زیاد والدینش از قرص اکس استفاده کردن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده