Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دوستان من برآن شدم که بیام اینجا و مسئله رو طبق یک فرآیند راه حل گشایی هرچند سطحی و در مقیاس یک فروم اینترنتی مطرح کنم. خب ما برای اینکه بتونیم به یک نتیجه برسیم باید مسئله رو خوب بشناسیم. و مشکلات رو طبق یه ساختاری دسته بندی کنیم. این فرآیند یه فرآیند مناسب برای حل مسئله است. بیان مسئله بدون نگاه ارزشی در دسته بندی صحیح + محدودیت های موجود تجزیه و تحلیل مسئله بدون نگاه ارزشی چرایی و ریشه یابی مسئله بدست آوردن اهداف اصلی و ارائه آلترناتیوهای مختلف برای حل مسئله خب عنوان مسئله ما اینه: حل مشکل حس امنیت زنان در جامعه ایرانی یا حل مشکل امنیت زنان در جامعه ایرانی در مورد عنوان مسئله پیشنهادی دارید بفرمایید. 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ سلام مهندس عابدی به نظر من بیشتر از خود امنیت ،بانوان جامعه ما احساس نا امنی میکنند بیشتر تا برایشان نا امنی خاصی اتفاق افتاده باشد 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ یکم بیشترتوضیح بده خو ینی چی اینایی که گفتی؟ منظورت اینه که خانوما احساس میکنن که امنیت ندارن یا واقعا امنیت ندارن؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ یکم بیشترتوضیح بده خو ینی چی اینایی که گفتی؟منظورت اینه که خانوما احساس میکنن که امنیت ندارن یا واقعا امنیت ندارن؟ بین امنیت و حس امنیت تفاوت وجود دارد نقل قول از خودم در همین تاپیک: یه چیزی داریم به نام امنیت. یه چیزی داریم به نام حس امنیت. ما با حس امنیت داریم زندگی میکنیم. حالا ممکنه واقعا توی یه محیطی زندگی کنیم که امنیتش خیلی کم باشه اما حس امنیت داشته باشیم اما در مقابلش در یک محیطی زندگی کنیم که امنیتی وجود داره اما حس امنیت نداریم من میگم جامعه ای جامعه ی درست درمونیه که رابطه ی امنیت و حس امنیتش یه رابطه ی مستقیم باشه. 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ بین امنیت و حس امنیت تفاوت وجود دارد نقل قول از خودم در همین تاپیک: خب اینایی که گفتی درسته بحث مطلب الان سر چیه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ این حس عدم امنیت رو تقریبا 90 % دخترایی که میشناسم دارن...یه عده ای هم میگن نداریم فقط به این خاطره که زیاد تو بطن جامعه نیستن... من خودم خیلی وقتا با مسائلی رو به رو شدم که حس مثبتم نسبت به جامعه ی مردان رو زیر سئوال برده... البته به هیچ وجه موافق این قضیه نیستم که یه زن با ترس زندگی کنه...اما خب وقتی هر روز کم و بیش با مسائلی که به خاطر زن بودنت باهاشون دست و پنجه نرم می کنی درگیر باشی کم کم امنیت جامعه برات زیر سئوال میره... 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ خب اینایی که گفتی درسته بحث مطلب الان سر چیه؟؟ تازه میگی لیلی باباش بود یا مامانش؟ خب این پست بالایی منو بخون تا متوجه بشی! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ احداث کاباره دیسکو و بار و کلا هر کار دیگری که فرهنگ سازی بکنه که با دیدن مونث جوگیر نشیم 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ احداث کاباره دیسکو و بار و کلا هر کار دیگری که فرهنگ سازی بکنه که با دیدن مونث جوگیر نشیم خوب قراره چه بلایی سر دخترایی که توی دیسکو هستن بیاریم ؟ 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ خب عنوان مسئله ما اینه: حل مشکل حس امنیت زنان در جامعه ایرانی یا حل مشکل امنیت زنان در جامعه ایرانی در مورد عنوان مسئله پیشنهادی دارید بفرمایید. توی ایران رابطه مستقیم وجود داره ! امنیت نیست احساس امنیت هم نیست ! 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ من از نگاه یا متلک یه مرد نمیترسم ککمم نمیگزه بقیه هم همینطور ولی دختری که تعریف میکنه یه مرتیکه تو کوچه کنار دانشگاه زیپ شلوارشو باز میکنه و شروع میکنه چرت گفتن یا اون دختری که از موتوری که رد شدو چسبوندش گوشه دیوارو دستش از همه جای بدنش رد شد تعریف میکنه یا اون زنی که داره جیغ میکشه تو کوچه و وقتی نگاه میکنی میبینی داره به مردی که فرار میکنه فحش میده! دختری که از پسری که میگه دوسش داره و مزاحمش میشه و تهدیدش میکنه تعریف میکنه یا دختری که تابستون دچار ناراحتی عصبی شده بود و تعریف میکرد از مردی که تو یه کوچه ببخشید خفتش کرده بودو جای انگشتش تا یه ماه دور دهن اون دختر مونده بود یا دختری که پسر داییش ازش فیلم گرفته وقتی میبوسیدتش بعد اون فیلمو تهدیدی میکنه و اون دخترو مجبور به هزار تا کاره دیگه میکنه البته همون فیلم هم بوسه زورکی بوده ولی فیلم صدا نداره! فعلا دستم خسته شد... خانومهای ما بیشتر احسااااس ناامنی دارن تا عدم امنیت واقعی!:icon_razz: 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ خوب قراره چه بلایی سر دخترایی که توی دیسکو هستن بیاریم ؟ دخترایی که تو دیسکو هستن درصدی از همین دخترایی هستن که تو خیابونا به این کار مشغولا با این تفاوت که ازشون حمایت میشه و دارای کارت سلامت هستند و اینکه عقده های جنسی اونجا خالی میشه و شما میتونین راحت تو خیابونا بگردین 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دخترایی که تو دیسکو هستن درصدی از همین دخترایی هستن که تو خیابونا به این کار مشغولا با این تفاوت که ازشون حمایت میشه و دارای کارت سلامت هستند و اینکه عقده های جنسی اونجا خالی میشه و شما میتونین راحت تو خیابونا بگردین خوب یه راه بهتر هم هست ! قبل از اینکه کاری بکنید پیشنهاد بدین ! این طوری دیگه دخترا میتونن بیان تو دیسکو و خیابون و هر جا که دوست دارن با امنیت کامل 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ از هر صد اتفاقی که تو جامعه میفته یدونش میپیچه وصداش در میاد!! همین اواخر چند مورد در باره تجاوز های جمعی به خانوما شنیدین با این حساب فک میکنین این فقط ی احساس نا امنیه یا واقعا جامعه واسه خانوما نا امنه؟؟ 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ خوب یه راه بهتر هم هست ! قبل از اینکه کاری بکنید پیشنهاد بدین ! این طوری دیگه دخترا میتونن بیان تو دیسکو و خیابون و هر جا که دوست دارن با امنیت کامل یعنی چی من نگرفتم؟ 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ یعنی چی من نگرفتم؟ میخوام بگم چون فقط یه دختر یه جای خاصیه یا شرایط خاصی داره دلیل بر این نمیشه که هر فکری میخوایم بکنیم واز اون بدتر هر کاری خواستیم بکنیم ! 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ میخوام بگم چون فقط یه دختر یه جای خاصیه یا شرایط خاصی داره دلیل بر این نمیشه که هر فکری میخوایم بکنیم واز اون بدتر هر کاری خواستیم بکنیم ! نــــه من خواستم سربسته بگم، کلا منظورم آزادی معقول جنسی بود چه دیسکو و چه خانه عفاف چه کافی شاپ! 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ کاملا با عنوان و پست اول تاپیک موافقم من از اطرافیان و دوستانم به قدری مورد تو این زمینه شنیدم که این حس ترس و عدم اطمینان و نا امنی تو جامعه بیشتر وقتابا من هست درسته بیشتر مواقع ما ها زیاده روی میکنیم و جامعه اونقدر ها هم نا امن نیست ولی ..... 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ [h=6]نمی خواهم ! به همان مردانگی ام , دیگر نمی خواهم! ... زیرا که خسته ام ... خسته از این لباس مردانه ای که از حصار خشونت بر تنم دوخته اید! ... و نمی دانید که این خارهایی را که بر تن زنان می نشانیم, دو طرفه اند , و سر دیگرشان بر وجدان مان می نشیند! [/h] 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اگه بترسی جایی برای کارهای خلافشون باز میکنی من نمیترسم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده