DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ والا جو گیر نیستیم ولی یه شعری یه جا خوندم برای امام حسین خیلی باحال بود نه قافیه داشت نه معنی خاصی 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ دوستانی که در مورد رنج و درد نوشتن و اشاره داشتن به تاکید اسلام بر:"هرکه مقرب تر جام بلا بیشترش دهند." کتاب "با خالق هستی" اثر واسوانی رو بخونن/چند سال پیش این کتاب رو خوندم/ نمیگم صد در صد قانع میشید ولی باید حرکت کرد به نظرم خوندن این کتاب حرکت خوبی می تونه باشه/ شاید دوباره بخونمش و خلاصه اش رو اینجا بذارم. من هم این کتاب رو دارم و خوندمش . کتاب جالبی بود. 1716 یعنی شما می گید خدا رنج رو برای گنج خلق کرد؟ نابرده رنج گنج میسر نمی شود .... در قران هم هست (همراه هر سختی آسانی نیز هست)و... من میگم هم اون آیاتی وجود داره ک دوستان اشاره کردن و هم این نوعش. و درجه سختی هم به توان فرد بستگی داره، هر فردی در زندگی خودش یه سختی هایی را تحمل میکنه اما واقعا چند نفر از ما به اون سختی و نحوه ی عبور از اون و یا حتی اگر مشکلمون حل نشد فکر کردیم ک اگر این مشکل پیش نمیومد شاید یه اتفاق بدتری می افتاد. واقعا مشکلی بوده ک در حد توان ما نبوده باشه. حداقل برای من ک اینطور بوده اولش سخت به نظر می رسید اما کم کم وضعیت بهتر میشد. راستی چرا یک تالار مذهبی در این انجمن وجود نداره؟؟؟ شاید با وجود یک کارشناس خیلی چیزها واضح تر و البته کامل تر بیان میشد 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شیعیان افغانی در حال شستن خون های زنجیرهای سینه زنی خود در مراسم سوگواری ماه محرم در شهر کابل. (Rueters) 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شیعیان افغانی در حال شستن خون های زنجیرهای سینه زنی خود در مراسم سوگواری ماه محرم در شهر کابل. (Rueters) عکست رو من نمی بینم! ولی فیلمش رو چند روز پیش دیدم! باورت نمیشه چه زخم هایی رو بدنشون بود! واقعا عمیق بود 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده