Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ sinister رو هم اضافه کن خیلی رو مخ بود!!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ فیلم رینگ نسخه ژاپنیش واقعا ترسناک بود و هر بار که دیدمش باز به همون اندازه برام وهم اور بوده کلا ژاپنی ها توی ژانر وحشت خیلی قوی عمل می کنند 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ کینه رو دبیرستان دیدم. اونموقع به نظرم ترسناک بود کودک رزماری رو دوست دارم ببینم، میگن خیلی ترسناکه 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ کینه رو دبیرستان دیدم. اونموقع به نظرم ترسناک بودکودک رزماری رو دوست دارم ببینم، میگن خیلی ترسناکه بچه رزماری از نظر مفهومی واقعا ترسناکه ... عاشق اون لالایی رعب آور هنرمندانشم 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ من که فقط کینه رو دیدم. :banel_smiley_52::banel_smiley_52: تا یه مدت از کار و زندگی ساقط شدم:icon_pf (34): دیگه کلا فیلم ترسناک رو بوسیدم گذاشتم کنار بله یه همچین آدم ترسویی هستم 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سکوت بره ها کجاش ترسناک بود!! ترسناک فقط جنگیر و لا غیر :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده