Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ از وقتی که این ماهواره ی بدبخت ما رفته اون بالا مالاها هر روز هزار نمونه جوک واسش درست می کنن چند نمونه از این جکها: اولین پیام امید به زمین : زمین گرد است بنا بر آخرین اخبار ماهواره امید در حال عبور از آسمان قزوین متوقف و مفقود گردید ماهواره امید به علت لایی کشی بین ماهواره ها و بوق زدن بیجا و مسافر کشی بازداشت شد به علت قرار گرفتن امید درفضا, به ناهید و زهره هشدار داده شد حجاب خود را رعایت کنن ماهواره امید از کشف یک امامزاده بین زحل و مریخ خبر داد ماهواره ی بی جنبه ایرانی از سیاره زهره خواستگاری کرد ششمین پیام از ماهواره امید مخابره شد یه دونه کارت شارژ 2000 تومنی ایرانسل بفرستید تا بازم پیام بدم پیام ماهواره امید مخابره گردید: تنها بنای قابل رویت از فضا مرقد امام است ماهواره امید به علت روبرو نشدن با نقشه رژیم صهیونستی از ادامه دور زدن زمین منصرف شد. درود بر این دلاور ایرانی پیام دریافتی از ماهواره امید: من از این بالا روی اسراییل تف کردم نهمین پیام ماهواره امید: جون مادرتون اینقدر مسخرم نكنید توسط ماهواره ی امید برای اولین بار پرچم ایران در سیاره ی مریخ برافاشته شد : به سیاره ی شهید پرور مریخ خوش آمدید اولین عکس از ماهواره امید به ایران مخابره شد که تصویری از دکتر احمدی نژاد است هجدهمین پیام دریافتی از ماهواره ی سفیر امید: اینجا تاریکه من میترسم ماهواره امیدازمدارخارج شده است و فقط به دور سیاره زهره می چرخد! و این پیام هارا ارسال میكند: الهی دورت بگردم، جیگر چند سالته؟ بیست و چهارمین خبر از ماهواره امید : من گم شدم بنا بر خبر پرتاب ماهواره ی امید، نیروی انتظامی اعلام کرد: بزودی برای کنترل روابط میان امید و زهره یک فروند سفینه ی گشت ارشاد به فضا خواهیم فرستاد به دنبال ناکامی های ماهواره امید متخصصان در حال ساخت ماهواره محمود هستند بعضی از منابع اگاه اعلام کرده اند که ماهواره امید به سیارات زحل و زهره شماره داده است و در پی پرتاب موفقیت آمیز ماهواره امید و دستیابی ایران به تكنولوژی فضایی، نام كهكشان راه شیری به بزرگراه شیخ فضل الله نوری تغییر یافت آخرین پیام : ای تو اون مدرکتون ......... من تو فضا گم شدم 22 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ یادش بخیر..ملت چه قوه تفکر بالایی تو جک ساختن دارن!!!!!!!!!!!..منم چندتاش یادمه..... سازمان فضایی ایران اعلام کرد از این به بعد اگر ماهواره ای پرتاب کنیم غلط می كنیم به ملت بی جنبه چیزی بگوییم فرهنگستان زبان فارسی اعلام کرد : زین پس بجای واژه غریب و نامفهوم ملا نصرالدین بگویید ماهواره امید مراجع اعلام کردند اگر زهره به دین مبین اسلام روی آورد،ازدواج او با امید بلامانع است و انشاالله میخ اسلام را در فضا خواهیم کوبید. لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ ما یک بار از این جوک ها واسه یکی گفتیم واسه هفت پشتمون بسه! یهو شدم عامل بیگانه! لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ کلی خندیدم تا حالا نشنیده بودم خیلی بامزه بودن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ :ws28: ایول خیلی باحال بودند ولی حیف شد که افتاد لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ آخرین پیام : ای تو اون مدرکتون ......... من تو فضا گم شدم :ws28::ws28: خیلی قشنگ بودن لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ اینم واسه من اومده بود اولین تصویر ارسالی از ماهواره امید:زهره حامله است. یه کنفرانسم در موردش دادیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده