qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ توی این تاپیک میخوایم بحث کنیم! اول چند تا موضوعو بگم: 1. به هیچ عنوان... هیچ عنوان... هیچ عنوان اصلا سیاسی بحث نکنین که حال من یکی بد میشه!!! 2. احترام هم رو نگه دارین چرا که نظر هر کسی حداقل برا خودش محترمه! 3. موضوع بحث رو فقط منطقی مد نظر قرار بدین و نه دینی... و... 4. سعی میکنیم موضوع بحث مسائل روز باشه و نه خیلی پیش پا افتاده اما قبلش باید چند تا اساس رو ثابت کرد... 5. موفق باشید (آقا قلی براتون آرزوی موفقیت میکنه!!!) 8 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ موضوع نخست: خدا رو قبول دارید؟ اگه بله چرا؟ و بازم اگه نه اونم چرا؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ خدا رو قبول دارید؟ اگه بله چرا؟ و بازم اگه نه اونم چرا؟؟؟ قبول دارم،چون فعلا چاره ای جز قبول داشتن نیست. فقط برای یک حس اعتماد به نفس و امید و تلقین. 9 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ قبول دارم،چون فعلا چاره ای جز قبول داشتن نیست.فقط برای یک حس اعتماد به نفس و امید و تلقین. یعنی از سر ناچاری خدا رو قبول دارین؟! 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ یعنی از سر ناچاری خدا رو قبول دارین؟! همه نیازهای ما توی این دنیا به خاطر نیاز و احتیاج و بدبختیه. چون یه تنه باید جلوی همه مشکلات طبیعی و غیرطبیعی بایستیم. پس شاید یکی از راه های امید داشتن حتی امید واهی،همین اعتقاد باشه. 4 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ همه نیازهای ما توی این دنیا به خاطر نیاز و احتیاج و بدبختیه.چون یه تنه باید جلوی همه مشکلات طبیعی و غیرطبیعی بایستیم. پس شاید یکی از راه های امید داشتن حتی امید واهی،همین اعتقاد باشه. یعنی به خدا "نیاز" داریم که اون رو قبول داریم... 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ یعنی به خدا "نیاز" داریم که اون رو قبول داریم... نیاز به اون معنی نداریم، فعلا چون علم خیلی ناقصه و نمیشه جلوی بسیاری از مشکلات را گرفت،در نقش یک پناه میتونه مفید باشه. 3 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ نیاز به اون معنی نداریم، فعلا چون علم خیلی ناقصه و نمیشه جلوی بسیاری از مشکلات را گرفت،در نقش یک پناه میتونه مفید باشه. این معنی این رو میده که به نظر شما اگه علم کامل بشه دیگه به خدا احتیاجی نداریم.... 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ موضوع نخست:خدا رو قبول دارید؟ اگه بله چرا؟ و بازم اگه نه اونم چرا؟؟؟ چقد سوالت كليشه ايه!!!!!:icon_razz: بله كه خدارو قبول دارم خدا تو جاي جايه زندگيه من نقش داره هميشه وجودشو حس كردم... من نميدونم بعضيا چجوري ميتونن ادعا كنن كه خدارو قبول ندارن همه ما خواسته يا خواسته جداي از هرگونه تعصب روزي بالاي 10 بار اسم خدارو صدا ميكنيم... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ موضوع نخست:خدا رو قبول دارید؟ اگه بله چرا؟ و بازم اگه نه اونم چرا؟؟؟ آره قبول دارم چون هست .... همه جا .... 7 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ چقد سوالت كليشه ايه!!!!!:icon_razz:بله كه خدارو قبول دارم خدا تو جاي جايه زندگيه من نقش داره هميشه وجودشو حس كردم... من نميدونم بعضيا چجوري ميتونن ادعا كنن كه خدارو قبول ندارن همه ما خواسته يا خواسته جداي از هرگونه تعصب روزي بالاي 10 بار اسم خدارو صدا ميكنيم... انتقاد بجایی بود! قبول دارم سوال کلیشه ایه اما بهتره از پایه بحث رو آغاز کنیم! این لازمه که برای صحبت و گفت و شنود طرز فکر طرف صحبتتو بدونی! 2 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ آره قبول دارم چون هست .... همه جا .... از کجا میدونین هست؟ لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ آره قبول دارم یعنی خیلی قبولش دارم. چراش هم واضحه چون هیچ وقت تنهام نذاشته و خیلی بهم کمک کرده 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ موضوع نخست:خدا رو قبول دارید؟ اگه بله چرا؟ و بازم اگه نه اونم چرا؟؟؟ قدیمیه خیلی زیاد در موردش بحث شده 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ میدونستین بحثتون به هیچ جا نمیرسه؟؟ هرکی خودش با بحث با خودش خدارو یا قبول میکنه یا رد میکنه.... 10 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ آره قبول دارم یعنی خیلی قبولش دارم. چراش هم واضحه چون هیچ وقت تنهام نذاشته و خیلی بهم کمک کرده از کجا میدونین اونی که کمکتون کرده خدا بوده؟؟؟ شاید عوامل طبیعی باعث همچین اتفاقی شده باشه که به شما کمک کرده؟! لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ قدیمیهخیلی زیاد در موردش بحث شده درسته اما توی این تاپیک فقط قرار نیست این موضوع بحث بشه! لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ میدونستین بحثتون به هیچ جا نمیرسه؟؟ هرکی خودش با بحث با خودش خدارو یا قبول میکنه یا رد میکنه.... قرارم نیست به جایی برسیم!!! ما اینجا قصد داریم به این برسیم که منطقی باشیم انتقاد پذیر باشیم شنونده ی خوبی باشیم و با نظرات و اعتقادای همدیگه آشنا بشیم تا وسعت انتخاب داشته باشیم! 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ راستشو بخوای تا حالا این سوالو از خودم نپرسیده بودم!!! اینکه مشخصه وجود داره!!! اگه ما بگیم خدایی وجود نداره باید بگیم بعضی دلایل یه معلول دارن که خودشون دلیلن!!! که این امکان نداره!!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ خدا رو قبول دارید؟ اگه بله چرا؟ و بازم اگه نه اونم چرا؟؟؟ از چه کسی داری این سوال را میپرسی؟ از یک انسان قرن 21 ، از یک مسلمان، از یک موش پرست، از یک کافر، از یک انسانی که هنوز در ابتدایی ترین شیوه ممکن در جنگل های استرالیا زندگی میکنه، از سرخپوست های آمریکای شمالی و لاتین که از 124000 پیامبر هیچی بهشون نرسید در طول هزاران سال، از کی...؟ این سوال شما جواب فردی ندارد، جوابی دارد که بازخورد القائات جامعه و تاریخ در اندیشه افراد هست. جواب های متفاوتی که از این انسان ها بگیری و ثبت کنی، به چیزهای جالبی میرسین. 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده