رفتن به مطلب

واقعاً جای تاسف داره!!!!!!

ارسال های توصیه شده

یکی از این بد قول های بی ادب من بودم:4564:

متاسفانه از پنج شنبه صبح دسترسی به نت نداشتم و وقتی که شماره تلفن آقای محمد جاوید رو دیدم...ساعت 5 جمعه بود.........

اختیار دارید

لطفا به خودتون این حرف رو نزنید

پیش میاد دیگه

اون شماره بنده نبود ماله خانومم بود:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خیلی بده شده :icon_pf (34): متاسفم .... :hanghead:

حداقل یاد بگیریم اگه نمی تونیم قولی ندیم :hanghead:

من از اول می دونستم جمعه نمی تونم بیام گفتم جمعه نمی تونم بیام

• Like 7
لینک به دیدگاه
یکی از این بد قول های بی ادب من بودم:4564:

متاسفانه از پنج شنبه صبح دسترسی به نت نداشتم و وقتی که شماره تلفن آقای محمد جاوید رو دیدم...ساعت 5 جمعه بود.........

اصلا انتظار نداشتم خانوم مهندس:4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیلی بده شده :icon_pf (34): متاسفم .... :hanghead:

حداقل یاد بگیریم اگه نمی تونیم قولی ندیم :hanghead:

من از اول می دونستم جمعه نمی تونم بیام گفتم جمعه نمی تونم بیام

تو نباید متاسف بشی

اول تایپیک گفتم این تایپیک رو نزدم کسی متاسف بشه

همین

• Like 6
لینک به دیدگاه
اختیار دارید

لطفا به خودتون این حرف رو نزنید

پیش میاد دیگه

اون شماره بنده نبود ماله خانومم بود:a030:

حالا ما هزار بار معذرت خواهی کنیم مگه آب ریخته شده جمع میشه:sigh:

فقط میشه ازش عبرت گرفت:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
حالا ما هزار بار معذرت خواهی کنیم مگه آب ریخته شده جمع میشه:sigh:

فقط میشه ازش عبرت گرفت:icon_pf (34):

منم برای معذرت خواهی این تایپیک رو نزدم

تو بند آخر تایپیکم گفتم بنده عددی نیستم تا بخواید ازم عذرخواهی کنید

فقط درس عبرت بشه خیلی خوبه

اگه بشه:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
رفیق از حرفای من برداشت بد نکن خواستم ببینم شرایط چطوری بوده چون واقعا اطلاعی نداشتم

حالا اینطور که بنظر میرسه دوستان بدقولی کردن که اصلا کار شایسته ای نیست.

حالا امیدوارم حداقل با دیدن این تاپیک بیان و دلایلشون رو بگن

من جز کسایی بودم که اعلام امادگی کرده بودم و به هیچ وجهم به خاطر اینکه خانه سالمندان بود و نمیدونم پیر بودن و فلان و اینا نبود که نرفتم اتفاقا همین که خونه سالمندان بود برام جالب بود که حتما برم ولی به دوستمون اقا جاوید هم گفتم که موضوع از چه قرار بوده ...متن پیامیم که به ایشون دادم و میذارم اینجا که بچه های دیگه هم بخونن ...روز جمعه بودنش معلوم بود ولی اینکه این هفته جمعه یا هفته بعد یا هفته بعدش .....

ببخشید آقا جاوید منم نخواستم زحمتای شما رو برای هماهنگ کردن زیر سوال ببرم اما قبلا هم تو انجمن تور گذاشته شده ...شما اگر امشب بهتون خبر بدن که فردا ناهار برید خونه خالتون یه کم طول میکشه تا بتونید ذهنتون و هماهنگ بکنید تازه اگر قبلا برای فرداتون برنامه ای نریخته باشید

طبق چیزی که من دیدم شما 4 شنبه اعلام کرده بودید که قرار جمعه هستش وقبول کنید که چهارشنبه تا جمعه یه کم زمان کمی هستش چون مهم تر از اینکه هر کس خودش باید برنامه هاش و هماهنگ بکنه بچه ها هم با هم هماهنگ میشن که 3-4 نفری کسایی که بیشتر باهم دوست هستن باهم برن و این خودش زمان میبره

ضمنا شما و همسرتون یه خانواده مستقل هستین و نیازی نیست با کس دیگه ای برای اومدن هماهنگی بکنید ولی خیلی از ماها مجردیم (من جمله خود من)که باید با خانواده هامونم هماهنگ کنیم

من که نمیتونم یهو صبح جمعه بلند شم شال و کلاه کنم بدون اینکه قبلا بگم که برنامه چی و قراره کجا برم و بدون اینکه خانوادم امادگی ذهنی داشته باشن که همچین برنامه ای دارم!

و من خودم شب قبلش به طور کاملا اتفاقی تاپیک و دیدم

چون دیگه به تاپیک سر نمیزدم اونم یه این علت بود که شما یه هفته ده روزی تاپیک و بدون اینکه خبری بدین که چی شده و اینا ولش کردین به حال خودش بچه ها هم خیلیاشون فک کردن کنسل شده و کلا از جریان این برنامه دور افتادن

شما که این همه زحمت هماهنگی رو کشیده بودین حداقل اگر همون چهارشنبه هم باز به بچه هایی که اعلام امادگی کرده بودن پیام خصوصی میدادین ادم یه روز زمان داشت هماهنگی کنه ولی شما جمعه صبح به من پیام خصوصی دادین که اگه دوس دارین بیاین بیاین!!!!واقعا فک میکنین جمعه صبح میشه برای ساعت 3 همون روز برنامه ریخت؟!!!

اول این پیامم گفتم من نمیخوام زحمت شما رو زیر سوال ببرم

دستتونم درد نکنه اما اگر این ناهماهنگی پیش اومد و باعث خجالت زدگیتون شد من فکر میکنم یه مقداری از تقصیر هم متوجه خودتون بود

نباید اون همه وقت تاپیک و ول میکردین به حال خودش....حداقل میگفتین که در حال هماهنگی هستین

یا حداقل چن روز جولوتر اعلام میکردین

اونم نشد...اسایشگاه دیر اعلام کرد...حداقل به بچه هایی که اعلام امادگی کرده بودن پ خ میدادین!

گفتم...من واقعا دوست داشتم بیام ولی اینجوری....hanghead.gif

بعد از این مکاتبه طولانی ایشون گفت که به خیلیا پ خ داده و خیلیا هم گفتن که میان و همون روز دیگه کنسل کردن و نرفتن ....که این قسمتش دیگه فک نکنم هیچ توجیهی داشته باشه ....به هرحال امیدوارم همچین ناهماهنگیایی دیگه پیش نیاد و مثل خیلی از برنامه هایی که دور هم بودیم و بهمون خوش گذشته بازم همون روند ادامه پیدا کنه

مرسی

ولی فک نکنم تو هیچ یکی از این میتنگها شرکت کنم

چون تا حالا نیومدم بعد از اینم نخواهم اومد

و دیگه هیچ وقت مسئول هماهنگی نمیشم:a030:

اینجوریم که خوب نیست...

درسته که خیلی ناراحت کننده بوده ولی بازم جا هست که جبران بشه ...حالا یا توی برنامه مشابه یا تویه برنامه دیگه :a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه

من كه با خوندن پست اول خيلي ناراحت شدم و از جانب خودم با اينكه اصلا تهران نيستم احساس شرمندگي كردم..

ولي

داش جاويد ببخشيد مطمئني برنامه ريزيتون درست بوده؟؟

من توي اوضاع برنامه ريزي قرار بچه هاي اينجا نيستم ولي يادمه اونموقع كه فرهيختگان بوديم اگه قراري ميذاشتم فك كنم تايپيك اون قرار در همون هفته هميشه بالا بود و هر كي پست ميداد..

طوري كه مني كه مثلا اتفاقي ميخواستم برم تهران؛ به بچه ها رسيديم..

به نظرم اينكه چون "كهريزك" بوده و بچه ها نيومدن دليلش نيست..

خب كسي كه دوست نداشته از همون اولم توي تايپيك نميمويد..

ولي اينو ميدونم همين اينكه دوستان به هر مناسبتي دور هم جمع بشن و يه مكاني برن بيشتر دور هم بودن رو مدنظر ميگيرن تا اون مكان رو..(با توجه به تجربه حضورم تو نمايشگاه و...)

به هر حال

دوستان وقتي اعلام آمادگي ميكنن و تاريخش رو معين ميكنن سعي كنن تايپيك رو اون هفته آپ كنن..

شماره تلفنتون هم دقيقه 90 بهم ندين كه ديگه نشه كاري كرد...

___

ببخشيد پر حرفي كردم..:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

اوری جون میدونی مشکل ما چیه ؟

اینکه واسه قول و قرارای مجازی ارزش قائل نیستیم

وگرنه منی که قول میدم دیگه قول دادم ... تنها چیزی که میتونه باعث نرفتنم بشه فوت شخصی(خدای نکرده) یا بلایای طبیعی هست

قول مجازی من باید دقیقا به اندازه خونه فلانی رفتن و گردش با دوستان برام ارزش داشته باشه

:a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه

وگرنه منی که قول میدم دیگه قول دادم ... تنها چیزی که میتونه باعث نرفتنم بشه فوت شخصی(خدای نکرده) یا بلایای طبیعی هست

قول مجازی من باید دقیقا به اندازه خونه فلانی رفتن و گردش با دوستان برام ارزش داشته باشه

درسته دقیقا ....

وقتی کسی 100 درصد اعلام آمادگی کرد برای یه روز و ساعت تعیین شده

که میاد ...نرفتنش هیچ توجیهی نداره ....مگر اینکه واقعا اتفاق خاصی بیفته ....

• Like 6
لینک به دیدگاه
من كه با خوندن پست اول خيلي ناراحت شدم و از جانب خودم با اينكه اصلا تهران نيستم احساس شرمندگي كردم..

ولي

داش جاويد ببخشيد مطمئني برنامه ريزيتون درست بوده؟؟

من توي اوضاع برنامه ريزي قرار بچه هاي اينجا نيستم ولي يادمه اونموقع كه فرهيختگان بوديم اگه قراري ميذاشتم فك كنم تايپيك اون قرار در همون هفته هميشه بالا بود و هر كي پست ميداد..

طوري كه مني كه مثلا اتفاقي ميخواستم برم تهران؛ به بچه ها رسيديم..

به نظرم اينكه چون "كهريزك" بوده و بچه ها نيومدن دليلش نيست..

خب كسي كه دوست نداشته از همون اولم توي تايپيك نميمويد..

ولي اينو ميدونم همين اينكه دوستان به هر مناسبتي دور هم جمع بشن و يه مكاني برن بيشتر دور هم بودن رو مدنظر ميگيرن تا اون مكان رو..(با توجه به تجربه حضورم تو نمايشگاه و...)

به هر حال

دوستان وقتي اعلام آمادگي ميكنن و تاريخش رو معين ميكنن سعي كنن تايپيك رو اون هفته آپ كنن..

شماره تلفنتون هم دقيقه 90 بهم ندين كه ديگه نشه كاري كرد...

___

ببخشيد پر حرفي كردم..:icon_gol:

خواهش میکنم

شما ببخشید که ناراحتتتون کردیم

ببخشید ولی شماره تلفن روز 4شنبه به همه داداه شده بود

ولی همون اول گفتم یکسری واقعاً کم لطفی کردن

دقیقاً همینی که گفتی

شرفاً بیا از دهنت ماچ کنم که حرفت حرف دل من بود:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام

به نوبه خودم احساس کردم باید اینو بازگو کنم :

اول از همه خیلی ناراحت شدم که همچین اتفاقی افتاد

بعد از اونجایی که من با اکثریت بچه ها اشنا هستم و در اکثر میتینگهای گذاشته شده برخورد داشتم فکر نمیکنم که به خاطر مکانه میتینگ که کهریزک بوده بچه ها مشکل داشتن

... این بی انصافیه که بخوایم بگیم چون افراد سالمند بوده اینجوری شده!:w16:

واینکه من از روز اولی که این تاپیک استارت خورد و همچنین در تالار گردشگری زده شد و عموما این تاپیک رو میدیم باید عرض کنم که:

یکی طولانی شدن این مسئله بود که مدتها در گفتگوی ازاد بود و بعد از اون در تالار گردشگری(که فکرکنم یه دو 3 هفته ای ازش میگذشت...) انجام شد و کسی دیگه توجه نکرد:banel_smiley_4:

بعد اینکه عموما دوستانی که میخوان بیان با هم هماهنگی میکنن که تنها نباشن چون راهش هم دور بوده ... اکثریت به اتفاق دخترا هم همونجوری که مریم جان اشاره کردند

باید با خانواده ها در میون گذاشته بشه ...برای همین هم برنامه دوستانی که میخواستن بیان هماهنگ نبوده وگرنه دوستان بی معرفت نیستند ..:w16:

و دوستان هم باید یک مقدار باید بیشتر به این قضیه توجه میکردند وقتی متوجه شدند این برنامه داره هماهنگ میشه ... و بعد از هماهنگی شما که اطلاع دادین چهارشنبه

100درصد هست اما زمانش مشخص نیست..

........

در مورد دوستانی که در اخرین لحظات به شما اطلاع دادن که نمیان هم بی انصافی کردن... دقیقه 90 بدترین حالتیه که خبر بدن نمیان:hanghead:

.......

در اخر هم از زحمات شما ممنونیم .. حق هم با شماست که دلگیر باشین:w72:

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام

به نوبه خودم احساس کردم باید اینو بازگو کنم :

اول از همه خیلی ناراحت شدم که همچین اتفاقی افتاد

بعد از اونجایی که من با اکثریت بچه ها اشنا هستم و در اکثر میتینگهای گذاشته شده برخورد داشتم فکر نمیکنم که به خاطر مکانه میتینگ که کهریزک بوده بچه ها مشکل داشتن

... این بی انصافیه که بخوایم بگیم چون افراد سالمند بوده اینجوری شده!:w16:

واینکه من از روز اولی که این تاپیک استارت خورد و همچنین در تالار گردشگری زده شد و عموما این تاپیک رو میدیم باید عرض کنم که:

یکی طولانی شدن این مسئله بود که مدتها در گفتگوی ازاد بود و بعد از اون در تالار گردشگری(که فکرکنم یه دو 3 هفته ای ازش میگذشت...) انجام شد و کسی دیگه توجه نکرد:banel_smiley_4:

بعد اینکه عموما دوستانی که میخوان بیان با هم هماهنگی میکنن که تنها نباشن چون راهش هم دور بوده ... اکثریت به اتفاق دخترا هم همونجوری که مریم جان اشاره کردند

باید با خانواده ها در میون گذاشته بشه ...برای همین هم برنامه دوستانی که میخواستن بیان هماهنگ نبوده وگرنه دوستان بی معرفت نیستند ..:w16:

و دوستان هم باید یک مقدار باید بیشتر به این قضیه توجه میکردند وقتی متوجه شدند این برنامه داره هماهنگ میشه ... و بعد از هماهنگی شما که اطلاع دادین چهارشنبه

100درصد هست اما زمانش مشخص نیست..

........

در مورد دوستانی که در اخرین لحظات به شما اطلاع دادن که نمیان هم بی انصافی کردن... دقیقه 90 بدترین حالتیه که خبر بدن نمیان:hanghead:

.......

در اخر هم از زحمات شما ممنونیم .. حق هم با شماست که دلگیر باشین:w72:

:banel_smiley_4:

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینم تجربه ای بود واسه منو جاوید...

اما دوستان من خودم بخاطر رشته ام و همچنین موضوع پایان نامه ای که داشتم به اینجور جاها سرزدم...

خودم هم اولش از این کار جاوید تعجب کردم اما وقتی دیدم چقدر دوستان استقبال کردن خوشحال شدم ... و گفتم واقعا کار بزرگیه چون دل میخواد همچین جاهایی رفتن .

اما فک نمیکردم دوستان اینطوری با مساله برخورد کنن.

خب دیگه اینم به خود اونایی که بد قولی کردن برمیگرده . که چرا اینطوری شد.

• Like 6
لینک به دیدگاه

موافقم با کمال تاسف خیلی هم تاسف داره!

من در جریان قرار نبودم ولی از روزی که شما تاپیک رو زدی تا روزی که فهمیدم فرداش قراره برین مطمئن بودم این اتفاق می افته

خیلی با خودم کلنجار رفتم که اینو بهتون بگم یا نه گفتم ولش کن شایدم بچه ها رفتن

ولی در این قضیه شکی نداشتم که متاسفانه همین طور هم شد!

دوست عزیز کاش کمی از تجربه خودم برای جمع کردن بچه ها بهتون می گفتم می دونم دیگه الآن فایده نداره

ولی اینجور قرار ها اگه قراره فقط میتینگ نباشه دوندگی زیادی داره و کسی که تور رو می ذاره باید به تنهایی تا 12 ساعت قبل قرار بارها و بارها با همه هماهنگی کنه

کاش می گفتم یه سری چیزا رو قبل از این که اینجوری شه

ولی خودمم به نت دسترسی نداشتم و همینطور امکان اومدن رو برای همین اصلا تنمی تونستم نمی تونستم تاپیک رو دنبال کنم ولی از طرف خودم واقعا خجالت کشیدم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 9
لینک به دیدگاه
موافقم با کمال تاسف خیلی هم تاسف داره!

من در جریان قرار نبودم ولی از روزی که شما تاپیک رو زدی تا روزی که فهمیدم فرداش قراره برین مطمئن بودم این اتفاق می افته

خیلی با خودم کلنجار رفتم که اینو بهتون بگم یا نه گفتم ولش کن شایدم بچه ها رفتن

ولی در این قضیه شکی نداشتم که متاسفانه همین طور هم شد!

5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

دوست من کاش میگفتید ...

چون من خودم با تمام مشغله ای که داشتم اون روز کلاسم رو کنسل کردم و خیلی از کارهام عقب افتاد روز قبلش هم امتحان داشتم و 5 ساعت تموم سرجلسه بودم واقعا خسته بودم اما باز سرقرار رفتم .بماند که چقدر سر جریان هماهنگی با جاوید مشکل داشتیم ...

اما خب اینم شد تجربه ماااااااااااااا!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوست من کاش میگفتید ...

چون من خودم با تمام مشغله ای که داشتم اون روز کلاسم رو کنسل کردم و خیلی از کارهام عقب افتاد روز قبلش هم امتحان داشتم و 5 ساعت تموم سرجلسه بودم واقعا خسته بودم اما باز سرقرار رفتم .بماند که چقدر سر جریان هماهنگی با جاوید مشکل داشتیم ...

اما خب اینم شد تجربه ماااااااااااااا!!!

بله حق با شماست

ولی خب می گم خود منم خیلی در جریان تاپیک نبودم و نت هم نداشتم

امیدوارم این بار آخری باشه که این اتفاق می افته

ضمن اینکه من مطمئنم اجر معنوی کاری که شما کردین +درسی که به همه ما دادین و این شرمندگی خیلی چیزا به ما یاد داده

کاش فراموش نکنیم!

ولی خب از این به بعد سعی می کنم درباره قرار ها بیشتر توجه کنم شاید کمکی از دستم بر می اومد5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...