Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 26 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 25 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 26 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 26 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ادامه داره....آپ میشه صفحه 5 آپ شده 25 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ اینها قشنگ هستند ولی همشون برچسب یا ناخن مصنوعی هستند که........ سخته کشیدنشون روناخن خب:icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها کسی لاک اینجوری دیده؟ اینجوری مات باشه اگه آره مارکش رو بهم بگه لطفا...خیلی نازه اینجوری مات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ ندیدم ولی اگر دیدم خبرت میکنم حتما 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ اینها قشنگ هستند ولی همشون برچسب یا ناخن مصنوعی هستند که........ سخته کشیدنشون روناخن خب:icon_razz: همشون برچسب نیستنا بعضیاشون خیلی راحتن 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها کسی لاک اینجوری دیده؟ اینجوری مات باشه اگه آره مارکش رو بهم بگه لطفا...خیلی نازه اینجوری مات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من لاک ترک دارم مشکی هست وقتی لاک ترک رو بزنی بدون اینکه زیرش لاکی زده باشی لاک ترک نمی خوره و کدر میشه. ولی اگه لاک بزنی بعد روش لاک ترک رو بزنی ترک برمی داره. فک کنم اینم لاک ترک باشه. 12 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ من لاک ترک دارم مشکی هست وقتی لاک ترک رو بزنی بدون اینکه زیرش لاکی زده باشی لاک ترک نمی خوره و کدر میشه. ولی اگه لاک بزنی بعد روش لاک ترک رو بزنی ترک برمی داره. فک کنم اینم لاک ترک باشه. همینقدر مات و مخملی میشه؟ 8 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ وای خدا چقدر خوشگلن من هیچ وقت نتونستم خودم ناخنامو اینجور گوگولی کنم اما لاک ساده ی مشکی یا قرمز رو با ناخن های کوتاه خیلی دوست داره این دوتا مورد کنار هم یه شکل قشنگی ایجاد میکنه یه چیزی مثه این یا این 10 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ من به شدت دنبال مارک اون لاک ماته هستم هرکی میدونه خودشو معرفی کنه 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ همینقدر مات و مخملی میشه؟ آری مات میشه مارک های مختلف داره هم ایرانی داره هم خارجی من شهریور گرفتم تازه اومده بود بازار خیلی سخت پیداش کردم با کلی تلاش ولی الان فک کنم راحت بشه پیداش کرد از 4500 قیمتش هست تا 7000 .ایرانیش 4500 9 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من این دوتا رو بیشتر از همه دوست داشتم! مخصوصا اولی! 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ آری مات میشه مارک های مختلف داره هم ایرانی داره هم خارجی من شهریور گرفتم تازه اومده بود بازار خیلی سخت پیداش کردم با کلی تلاش ولی الان فک کنم راحت بشه پیداش کرد از 4500 قیمتش هست تا 7000 .ایرانیش 4500 وه چقدر گرونه اینجا خارجیش 4000 تا 5.500 هست ......... ایرانیش دیگه چه مدلیه من ندیدم اصلا بدم نمیگه ها لاک ترک بدون زیری مات میشه ولی من دلم نمیاد لاک بیشتر از 2 تومن بخرم .........مصرفم بالاست ....فقط رنگش خوب باشه و پربشه و بینش سفیدی نیفته کافیه.. 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ همشون برچسب نیستنا بعضیاشون خیلی راحتن شاید ولی بعضیهاشون هم مهر هستندوگرنه عمرا بتونی خودت برای خودت شکلهای ظریف بکشی:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ وه چقدر گرونهاینجا خارجیش 4000 تا 5.500 هست ......... ایرانیش دیگه چه مدلیه من ندیدم اصلا بدم نمیجگه ها لاک ترک بدون زیری مات میشه ولی من دلم نمیاد لاک بیشتر از 2 تومن بخرم .........مصرفم بالاست ....فقط رنگش خوب باشه و پربشه و بینش سفیدی نیفته کافیه.. خب چی بگم والا تازه من از سمت بازار و اینا خریدم تازه اولش اومده بود مغازه دارا تعجب می کردن می پرسیدم والا من که پرسیدم فروشنده گفت ایرانی و خارجیش فرقی نداره. در هرصورت که روش برق ناخن بزنی فرقی ندارن باهم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده