hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 دوستان این تاپیک رو زدم چون دلم خیلی وقته گردش میخواد.حالا کی پایس؟؟؟ به نظرتون کجا بریم بهتره؟؟؟ 15
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 دوستان این تاپیک رو زدم چون دلم خیلی وقته گردش میخواد.حالا کی پایس؟؟؟به نظرتون کجا بریم بهتره؟؟؟ ای مرفه بی درد اونقدر پولداری که دنبال گردشی خب کجا بریم حالا؟ 7
کتایون 15177 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 گردش خوبه... اگه جمعه نباشه... روزای فرد نباشه... صبح باشه... بعدشم یه ذره فرهنگی باشه... کی میره این همه راهووووووووووووو... 4
M!Zare 48041 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 دوستان این تاپیک رو زدم چون دلم خیلی وقته گردش میخواد.حالا کی پایس؟؟؟به نظرتون کجا بریم بهتره؟؟؟ من که دیشب بلیط خریدم واسه یه هفته میرم گردش ولی کلا در این مدت که تهران بودم مناطق زیر رو میتونم بهتون توصیه کنم: مجموعه کاخ ها...از جمله سعدآباد و نیاوران(گلستان که رفتید) ولی با حال تر از همش سعد آباد بود...مسیرش هم خیلی سر راسته...مترو قیطریه با تاکسی هایی که میرن دربند میتونید برید. بوستان جمشیدیه.....حکاکی های روی سنگش خیلی جالب بود....... 7
کتایون 15177 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 من که دیشب بلیط خریدم واسه یه هفته میرم گردشولی کلا در این مدت که تهران بودم مناطق زیر رو میتونم بهتون توصیه کنم: مجموعه کاخ ها...از جمله سعدآباد و نیاوران(گلستان که رفتید) ولی با حال تر از همش سعد آباد بود...مسیرش هم خیلی سر راسته...مترو قیطریه با تاکسی هایی که میرن دربند میتونید برید. بوستان جمشیدیه.....حکاکی های روی سنگش خیلی جالب بود....... مریم کجااااااااااا؟ 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 چون بدون هماهنگی با مسئول تور تاپیک زدی به زودی منهدمش میکنند 3
hamid_shahrsaz 28933 سازنده ارسال شده در 28 بهمن، 2011 ای مرفه بی درد اونقدر پولداری که دنبال گردشی خب کجا بریم حالا؟ من پولدارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم.پارک که الان سرده.مثلا میشه رفت موزه یا سینما یا جاهای دیگه گردش خوبه...اگه جمعه نباشه... روزای فرد نباشه... صبح باشه... بعدشم یه ذره فرهنگی باشه... کی میره این همه راهووووووووووووو... بله خوبه پس با این همه شرایط فقط من میتونم 2شنبه بیام من که دیشب بلیط خریدم واسه یه هفته میرم گردشولی کلا در این مدت که تهران بودم مناطق زیر رو میتونم بهتون توصیه کنم: مجموعه کاخ ها...از جمله سعدآباد و نیاوران(گلستان که رفتید) ولی با حال تر از همش سعد آباد بود...مسیرش هم خیلی سر راسته...مترو قیطریه با تاکسی هایی که میرن دربند میتونید برید. بوستان جمشیدیه.....حکاکی های روی سنگش خیلی جالب بود....... کاخ رو پایم اگه بریم 5
hamid_shahrsaz 28933 سازنده ارسال شده در 28 بهمن، 2011 چون بدون هماهنگی با مسئول تور تاپیک زدی به زودی منهدمش میکنند چه نامردن پس!!! بابا فقط پیشنهاد دادم خوووب!!! نمیدونستم باید هماهنگ شه!!! 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 سینمااااااااااا؟! این همه پاشیم بریم سینما تاریخش کی هست حالا؟ فرانه کدوم شنبه تاریخ بگو 2
Valentina 13665 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 سینمااااااااااا؟! این همه پاشیم بریم سینما تاریخش کی هست حالا؟ فرانه کدوم شنبه تاریخ بگو 19ام خوفه؟؟؟ 1
Valentina 13665 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 من پولدارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیدونم.پارک که الان سرده.مثلا میشه رفت موزه یا سینما یا جاهای دیگه بله خوبه پس با این همه شرایط فقط من میتونم 2شنبه بیام کاخ رو پایم اگه بریم کاخ رفتن دیگههه... ی جا دیگه بوگو.. 1
hamid_shahrsaz 28933 سازنده ارسال شده در 28 بهمن، 2011 سینمااااااااااا؟! این همه پاشیم بریم سینما تاریخش کی هست حالا؟ فرانه کدوم شنبه تاریخ بگو بابا مثال زدم سینما رو!!!! بریم کاخ یا موزه حال میده:hapydancsmil: تاریخش رو باید با بچه ها به توافق برسیم دیگه!!!! روسری همبرات میارم!!!! 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 بابا مثال زدم سینما رو!!!!بریم کاخ یا موزه حال میده:hapydancsmil: تاریخش رو باید با بچه ها به توافق برسیم دیگه!!!! روسری همبرات میارم!!!! آهان خب کاخ که رفتن بچه ها موزه خوبه آره روسری فراموش نشه:hapydancsmil: 1
hamid_shahrsaz 28933 سازنده ارسال شده در 28 بهمن، 2011 آهان خب کاخ که رفتن بچه ها موزه خوبه آره روسری فراموش نشه:hapydancsmil: بریم مووووزه. باشه میارم برات 1
CodePlus 15426 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 دوستان این تاپیک رو زدم چون دلم خیلی وقته گردش میخواد.حالا کی پایس؟؟؟به نظرتون کجا بریم بهتره؟؟؟ بچه پروو .. :icon_razz: 3
ارسالهای توصیه شده