رفتن به مطلب

انسان در جایگاه خدا

ارسال های توصیه شده

شما از کجا متوجه شدی اون شخص اون حکمو اجرا کرده اونم بعد 5 سال؟؟؟

اول که کسی اثبات نکرده که قاتل به این نیت کشته ولی در کل کسی که اینقدر راحت اعتقادات عده کثیری رو به فضاحت هرچه تمامتر مسخره میکنه پس از مرگ هم نباید باکی داشته باشه:ws37:

چقدر همتون شبیه همین:ws37:

"وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد، ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد" (همچین چیزی بود مطمئن نیستم) این یعنی چی؟:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 61
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چقدر همتون شبیه همین:ws37:

"وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد، ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد" (همچین چیزی بود مطمئن نیستم) این یعنی چی؟:ws37:

آخییی به حضرت اسی بگین چون ایشون منو بهتر از شما میشناسه:a030:

نه داداش اینو به کسایی بگو که این جمله رو میگند پس هممون مثل هم نیستیم:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخییی به حضرت اسی بگین چون ایشون منو بهتر از شما میشناسه:a030:

نه داداش اینو به کسایی بگو که این جمله رو میگند پس هممون مثل هم نیستیم:w16:

واقعا امیدوارم شما از اینا نباشی ولی بیشتر به نظر میاد اومدنت اینجا هم برای جهاد در راه خدا(همون آقا)

ولی ایشالله که اینجوری نیست:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
واقعا امیدوارم شما از اینا نباشی ولی بیشتر به نظر میاد اومدنت اینجا هم برای جهاد در راه خدا(همون آقا)

ولی ایشالله که اینجوری نیست:icon_gol:

ان شاءالله و امیدوارم که نشد سند شما تو وفور پستای سیاسی اینجا جوابی از من اونهم از بعد سیاسیش دیدی اونوقت به نظر بیار:w16:

لینک به دیدگاه

به نظرم ديگه دارن يه "توطئه اساسي" بر عليه "ايران" ترتيب ميدن...

كشتن يه فردي بعد از 5 سال و اونهم تو اين برهه ي زماني و بعد الصاق كردنش به فتواي "ايت الله لنكراني" فوت شده ديگه به نظرم بوي يك توطئه پيچيده رو ميده...

به گزارش رادیو فردا، «رافق تقی» در بیمارستان، دینداران افراطی و جمهوری اسلامی ایران را به سوء قصد نسبت به خود متهم کرده بود.

حرف كمي نيست..

سفارت ايران هم ديگه فهميده جريان چي به چيه كه اين پيام رو سريعا اونم در باب فردي كه از ديد اسلام يه "ملحد اسلام ستيز ِ قتلش واجب" هست صادر ميكنه..

سفارت ایران روز سه شنبه با صدور اعلامیه‌ای برای مطبوعات آذربایجان، با رد دست داشتن ایران در سوء قصد به جان این نویسنده آذربایجانی عنوان کرده است که انتشار این اخبار توسط مطبوعات آذربایجان طرح «رژیم صهیونیسیتی و امریکا» برای ضربه زدن به روابط ایران و آذربایجان است که محکوم به شکست است. هنوز مقامات آذربایجان در رابطه با این واقعه واکنش رسمی نشان نداده‌اند.

نميدونم به نظرم اين مسئله بيشتر از اينكه مربوط به مذهب باشه مربوط به سياست هست..

در باب نوشتار اين آقا هم چيزي نخوندم كه نظر بدم..

• Like 9
لینک به دیدگاه
به نظرم ديگه دارن يه "توطئه اساسي" بر عليه "ايران" ترتيب ميدن...

كشتن يه فردي بعد از 5 سال و اونهم تو اين برهه ي زماني و بعد الصاق كردنش به فتواي "ايت الله لنكراني" فوت شده ديگه به نظرم بوي يك توطئه پيچيده رو ميده...

حرف كمي نيست..

سفارت ايران هم ديگه فهميده جريان چي به چيه كه اين پيام رو سريعا اونم در باب فردي كه از ديد اسلام يه "ملحد اسلام ستيز ِ قتلش واجب" هست صادر ميكنه..

نميدونم به نظرم اين مسئله بيشتر از اينكه مربوط به مذهب باشه مربوط به سياست هست..

در باب نوشتار اين آقا هم چيزي نخوندم كه نظر بدم..

این هم ممکنه ولی علیرضا جان از وضعیت آذربایجان خبر نداری؛ جمهوری اسلامی به شدت داره تلاش میکنه اونجا جایی واسه خودش دست و پا کنه، یعنی میتونم بگم اندازه لبنان از اسلامگراهای اونجا داره حمایت میکنه و خیلی رو مسائلشون هم حساسه؛ به نظر من سناریو نیست و کار تندروهای اسلامی آذربایجان با پیروی از فتوای لنکرانی هست؛ ضمنان نزدیک به 3 سال از این 5 سال رو در زندان بوده رافق

• Like 2
لینک به دیدگاه

خیلی جالبه که برات سوال هم پیش اومده.

بنده شما رو ارجاع میدم به تصنیف زیبای استاد شجریان. شعر از فریدون مشیری.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام:a030:

چند روز پیش رافق تقی نویسنده و پزشک آذربایجانی ترور و کشته شد؛ گمانه زنی میشه که ترور توسط بنیادگرایان اسلامی و طبق فتوای محمد فاضل لنکرانی در پی مقاله ای که رافق در روزنامه صنعت باکو نوشته بود، صورت گرفته است. لنکرانی تشخیص داده بود که رافق یک ملحد و مرتد هست فتوای مهدورالدم بودن اون رو صادر کرده بود. قبلا هم خمینی چنین فتوایی رو در مورد سلمان رشدی صادر کرده است.

گذشته از داستانی که بالا نقل کردم و با فراموش کردن اسامی ذکر شده؛

به نظر شما چه چیزی انسانی رو انقدر برتری میده تا جایی که بدونه دادگاه و بر طبق نظر شخصی خودش کشتن یک انسان دیگر رو مجاز و دارای ثواب بدونه؟ آیا با چند سال حوزه رفتن میشه وظیفه ازرائیل رو به عهده گرفت؟

چطور یک نفر میتونه در جایگاه خدا قرار بگیره و از روی خشم تصمیم به اتمام حیات یک انسان بگیره و حتی به اون جنبه کار خیر کردن هم بده!؟

و چطور عده ای بدون اینکه هیچ قدرتی مجبورشون کرده باشه فقط به خاطر خواست یک نفر، یک نفر دیگه رو میکشن؟

با درود

بدون در نظر گرفتن اسامی که نوشتی و فقط بصورت کلی سعی می کنم اصل موضوع رو با هم بررسی کنیم .

انسان از ابتدای خلقت بدنبال حل معمای هستی بوده و هرعقیده ای برای خودش راهی روانتخاب کرده و پیروانی مطیع ؛ چگونگی شکل دادن باورانسانها درطول تاریخ بزرگترین چالشی است که همیشه گریبان گیربشردوپا بوده .

دین یکی ازقوی ترین عوامل موثردرشکل دادن باورهاست ، در یک آموزه دینی کافیست که شما به درست بودن امری باورداشته باشید دیگرانجام یا عدم انجام آن برایتان یکسان نخواهد بود.

فرقی نمی کند که شما دستوردهنده باشید یا دستور گیرنده ، مهم این که سعی دراجرای چیزی دارید که امروز باورتان است .

و برخلاف تصورشما اینطوری نیست که

بدون اینکه هیچ قدرتی مجبورشون کرده باشه فقط به خاطر خواست یک نفر، یک نفر دیگه رو میکشن؟

بلکه این عمل در پاسخ به آن باور قوی و خدشه ناپذیر است Lxe+sXBw9W158QAAAAASUVORK5CYII=

• Like 3
لینک به دیدگاه
این جواب سئوال من نبود، سئوال من این هست چه چیزی به آن آدم(لنکرانی) برتری داده تا بدونه دادگاه و با تصمیم شخصی طول حیاط یک آدم دیگه رو تشخیص بده؟ مگر خداوند نگفته من از دل آدم ها خبر دارم و خودم اون دنیا دربارشون قضاوت خواهم کرد؟

نمیخوام به این زودی تاپیک منحرف بشه وگرنه همین جوابی هم که دادی سر تا پا ایراد هست:hanghead:

منم اگر جماعتی بهم اقتدا کنن خودم رو جای خدا میزارم شک نکنید

• Like 3
لینک به دیدگاه
با درود

بدون در نظر گرفتن اسامی که نوشتی و فقط بصورت کلی سعی می کنم اصل موضوع رو با هم بررسی کنیم .

انسان از ابتدای خلقت بدنبال حل معمای هستی بوده و هرعقیده ای برای خودش راهی روانتخاب کرده و پیروانی مطیع ؛ چگونگی شکل دادن باورانسانها درطول تاریخ بزرگترین چالشی است که همیشه گریبان گیربشردوپا بوده .

دین یکی ازقوی ترین عوامل موثردرشکل دادن باورهاست ، در یک آموزه دینی کافیست که شما به درست بودن امری باورداشته باشید دیگرانجام یا عدم انجام آن برایتان یکسان نخواهد بود.

فرقی نمی کند که شما دستوردهنده باشید یا دستور گیرنده ، مهم این که سعی دراجرای چیزی دارید که امروز باورتان است .

و برخلاف تصورشما اینطوری نیست که

بلکه این عمل در پاسخ به آن باور قوی و خدشه ناپذیر است Lxe+sXBw9W158QAAAAASUVORK5CYII=

سئوال همینجاست که آدما چطوری میتونن قبول کنن یک آدم دیگه در مورد جزء جزء زندگیشون تصمیم گیری بکنه, ار تولدش, چند شنبه نطفش بسته بشه, اسمش, اولین چیزی که تو گوشش میگن, با کدوم پا بره دستشویی, چطوری بالغ بشه, چطوری عروسی کنه, چطوری زندگی بکه, چطوری فکر بکنه, کی بمیره, چطوری دفن بشه و کلا آب بخواد بخوره طبق دستور آقایون باید باشه.

چرا نمیشینه فکر کنه که اگر کاسه توالت به سمت قبله باشه هیچ اتفاقی نمیوفته که انقدر روش حساسه؟

چرا باید یک پنجم درآمدت رو بدی به آخوند؟؟؟!!!!

چرا میگه پشتیبان من باشید تا آسیبی به مملکت شما نرسد؟

آخوند هم یه آدمه فقط یکم بیشتر ریش داره! چرا باید زندگیتون رو بدین دست اینا آخه:icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سئوال همینجاست که آدما چطوری میتونن قبول کنن یک آدم دیگه در مورد جزء جزء زندگیشون تصمیم گیری بکنه, ار تولدش, چند شنبه نطفش بسته بشه, اسمش, اولین چیزی که تو گوشش میگن, با کدوم پا بره دستشویی, چطوری بالغ بشه, چطوری عروسی کنه, چطوری زندگی بکه, چطوری فکر بکنه, کی بمیره بمیره, چطوری دفن بشه و کلا آب بخواد بخوره طبق دستور آقایون باید باشه.

چرا نمیشینه فکر کنه که اگر کاسه توالت به سمت قبله باشه هیچ اتفاقی نمیوفته که انقدر روش حساسه؟

چرا باید یک پنجم درآمدت رو بدی به آخود؟؟؟!!!!

آخوند هم یه آدمه فقط یکم بیشتر ریش داره! چرا باید زندگیتون رو بدین دست اینا آخه:icon_razz:

واقعا اینایی که گفتی ربطی به موضوع داشت؟؟؟:w58:

لینک به دیدگاه
نه:ws37:

خب نشو من بازتر میکنم:a030:

اولا ما جایی ندیدیم کسی بره به یه آخوند بگه نطفه رو چند شنبه ببندم:w58:

اسم رو هم ندیدیم آخوند انتخاب کنه:w58:

تو دستشویی رفتن رو هم که خداروشکر علم تجربی ثابت کرده علت چیه گرچه با این وجود فرد مختاره:w58:

چطوری بالغ بشه؟؟؟:w58:

و...

واقعا مجبورید به این شکل مخالفت خود رو با دینی اعلام کنید:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تو دستشویی رفتن رو هم که خداروشکر علم تجربی ثابت کرده علت چیه گرچه با این وجود فرد مختاره:w58:

چطوری بالغ بشه؟؟؟:w58:

و...

مرسی من واقعا متنبه شدم:ws37:

لینک به دیدگاه

واقعا نشنيدين؟:w58:

تو همين اسلام گفته مثلا اگر نطفه اول ومیانه وآخرماه بسته بشه دیوانگی وخوره وگیجی به سوی فرزند مياد

اين فقط يه نمونه بود واسه بقيه روزا هم ادله آوردن:banel_smiley_4:

خيلي از اسامي را اجازه نميدن بذاريم:banel_smiley_4:

واقعا مجبوريم:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سئوال همینجاست که آدما چطوری میتونن قبول کنن یک آدم دیگه در مورد جزء جزء زندگیشون تصمیم گیری بکنه, ار تولدش, چند شنبه نطفش بسته بشه, اسمش, اولین چیزی که تو گوشش میگن, با کدوم پا بره دستشویی, چطوری بالغ بشه, چطوری عروسی کنه, چطوری زندگی بکه, چطوری فکر بکنه, کی بمیره, چطوری دفن بشه و کلا آب بخواد بخوره طبق دستور آقایون باید باشه.

چرا باید یک پنجم درآمدت رو بدی به آخوند؟؟؟!!!!

می بینم که ذهنت بدجوری به چالش کشیده شده :whistle: بگذریم ، انسان واقعا موجود ناشناخته ایه .

این دیگه برمی گرده به خیلی چیزا : جایی که بدنیا اومدی ، جایی که بزرگ می شی ، برخورد با اشخاص کاریزمایی که دوستشون داری و ...

این چرای شما مثل چرای نخوردن گوشت گاو نزد بعضی اقوام هندو یا چرای نحس بودن عدد 39 نزد افغانها است .

اگه ندیدی ، پیشنهاد می کنم فیلم The book of Eli رو ببینید فکر کنم خیلی چیزا دستت بیاد البته با دوبله یا دست کم زیر نویس فارسی .

• Like 3
لینک به دیدگاه
می بینم که ذهنت بدجوری به چالش کشیده شده :whistle: بگذریم ، انسان واقعا موجود ناشناخته ایه .

این دیگه برمی گرده به خیلی چیزا : جایی که بدنیا اومدی ، جایی که بزرگ می شی ، برخورد با اشخاص کاریزمایی که دوستشون داری و ...

این چرای شما مثل چرای نخوردن گوشت گاو نزد بعضی اقوام هندو یا چرای نحس بودن عدد 39 نزد افغانها است .

اگه ندیدی ، پیشنهاد می کنم فیلم The book of Eli رو ببینید فکر کنم خیلی چیزا دستت بیاد البته با دوبله یا دست کم زیر نویس فارسی .

هرچی هست؛ هرجا هست مذخرفه و مثل اینکه فقط میشه تاسف خورد

یکمیش رو دیدم یادم نیست چی شد نتونستم ادامش رو ببینم دیگه نشد ببینم؛ دارم میبینم به زودی:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هرچی هست؛ هرجا هست مذخرفه و مثل اینکه فقط میشه تاسف خورد

یکمیش رو دیدم یادم نیست چی شد نتونستم ادامش رو ببینم دیگه نشد ببینم؛ دارم میبینم به زودی:icon_gol:

به غیر از تاسف یه راه دیگه ای هم هست .

موضوع رو با احترام و بدون جانبداری به چالش بکش .

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...