رفتن به مطلب

انسان در جایگاه خدا

ارسال های توصیه شده

خب خوبه که قبول دارین عکس العمل اون عمل به احتمال زیاد کشته شدنش رو در پی داشت و تکرارش مطئمنا اینطور میشد1.gif

پس میشه گفت که اون حکم یه حرکت نمادین برای کسای دیگه ای که فکر نکنند تمسخر مقدسات یک دین هیچ هزینه ای ندارهf34.gif

البته باید از خودشون هم بپرسین که متاسفانه در قید حیات نیستند19.gif

صرفا حرف شما رو تایید کردم شاید کوتاه بیای روی این موضوع و به موضوع اصلی بپردازی:banel_smiley_4:

خدایی به این حرفایی که میگی اعتقاد داری؟ دوست داری یه مفتیه وهابی از این حرکت های نمادین بی تاثیر هم روی تو اجرا کنه؟:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 61
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

صرفا حرف شما رو تایید کردم شاید کوتاه بیای روی این موضوع و به موضوع اصلی بپردازی:banel_smiley_4:

خدایی به این حرفایی که میگی اعتقاد داری؟ دوست داری یه مفتیه وهابی از این حرکت های نمادین بی تاثیر هم روی تو اجرا کنه؟:ws37:

اتفاقا وهابیت فلسفه اصلیش ضد تشیع بودن اون با بدترین روشها پس ما باید مدعی باشیم نه اونها:w16:

اما اگر مردند و رودررو می آیند جلو ما حرفی نداریم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اتفاقا وهابیت فلسفه اصلیش ضد تشیع بودن اون با بدترین روشها پس ما باید مدعی باشیم نه اونها:w16:

اما اگر مردند و رودررو می آیند جلو ما حرفی نداریم:ws3:

نه رو در رو نمیایند؛ در یک عصر دل انگیز پاییزی وقتی از اتوبوس داری پیاده میشی میریزن سرت 60 بار چاقو میکنن تو شکمت :ws37:

در اینکه وهابیت هم یکی از غیر انسانی ترین مکاتب هست شکی نیست:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

با تاپیکت، نمیدانم چرا ناخودآگاه یاد این جمله کره خر به گوساله در کتاب "من گوساله ام" افتادم:

پدربزرگم می گوید هروقت احساس کردی در مقابل حیوانات دیگر «کوچک» به نظر می آیی، بیا و از بالای این تپه ها به آن ها نگاه کن! آن وقت آن ها کوچک می شوند و تو بزرگ!

• Like 10
لینک به دیدگاه
" حکومت مذهبی رژیمی است که در آن به جای رجال سیاسی ، رجال مذهبی (روحانی) مقامات سیاسی و دولتی را اشغال می کنند و به عبارت دیگر حکومت مذهبی یعنی حکومت روحانیون بر ملت. آثار طبیعی چنین حکومتی یکی استبداد است ، زیرا روحانی خود را جانشین خدا و مجری اوامر او در زمین می داند و در چنین صورتی مردم حق اظهار نظر و انتقاد و مخالفت با او را ندارند .

این نوشته مال دکتر شریعتیه !

وقتی روحانی خودش رو جانشین خدا در زمین بدونه دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه!

• Like 5
لینک به دیدگاه

من همیشه با این قضیه مشکل داشتم ...

یا خدا خیلی مقامش پایینه که امثال چنین انسان هایی به مقام آیت الله میرسن یا ...

من به شدت طرفدار اعتقاد نیچه ام * هر انسان با تولدش خدایی را متولد میکند و با مرگش خدایش هم میمیرد *

با اعدام هم به شدت مخالافم ... هیچ انسانی درجه معنویش اونقدرها بالا نیست که مرگ یا زندگی یک ادم در دستان اون باشه :hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

هرچند من هم مخالف اعدامم ولی باز اعدام یک اصولی داره؛ ولی این فتوا دادن من نمیفهمم بر چه اساسیه واقعا، یکی از دست یکی عصبانی بشه فتوا بده ملت هم باید عین سگ حار بیوفتن دنبال طرف بکشنش چون براشون وظیفه شده! نمیدونم واقعا این عالیجنابان خودشون رو در چه جایگاهی تصور کردن

• Like 6
لینک به دیدگاه
هرچند من هم مخالف اعدامم ولی باز اعدام یک اصولی داره؛ ولی این فتوا دادن من نمیفهمم بر چه اساسیه واقعا، یکی از دست یکی عصبانی بشه فتوا بده ملت هم باید عین سگ حار بیوفتن دنبال طرف بکشنش چون براشون وظیفه شده! نمیدونم واقعا این عالیجنابان خودشون رو در چه جایگاهی تصور کردن

کسی که عقلش رو گم کنه به این روز می افته ! میشه سگ صاحابش!

یکی از آثار تشیع صفوی در ایران !

• Like 4
لینک به دیدگاه

درست ولی تو وهابیت هم همین هست ؛ تو تسنن هم هست؛ تو یهود هم هست؛ تو مسیح هم بود و هست

کلا این دین افیون توده هاست؛ دین بلا بود که نازل شد:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

هیچی تاپیک منهدم شد و...

• Like 3
لینک به دیدگاه
درست ولی تو وهابیت هم همین هست ؛ تو تسنن هم هست؛ تو یهود هم هست؛ تو مسیح هم بود و هست

کلا این دین افیون توده هاست؛ دین بلا بود که نازل شد:hanghead:

درسته!

صفویه اومد دین رو ابزاری قرار داد برای اعمال فشار بیشتر بر مردم ! توی این سیاست بازی توده ی جدید از علما به وجود اومد که مردم رو به سگ بودن دعوت می کردن ! و حکومت هم با این توده ها مخالفتی نداشت !

اگر شما کتاب تشیع علوی تشیع صفوی از دکتر شریعتی رو بخونید متوجه میشید چه کلاه گشادی سرمون رفته !

هیچی تاپیک منهدم شد و...

حرف حق تلخه ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
درسته!

صفویه اومد دین رو ابزاری قرار داد برای اعمال فشار بیشتر بر مردم ! توی این سیاست بازی توده ی جدید از علما به وجود اومد که مردم رو به سگ بودن دعوت می کردن ! و حکومت هم با این توده ها مخالفتی نداشت !

اگر شما کتاب تشیع علوی تشیع صفوی از دکتر شریعتی رو بخونید متوجه میشید چه کلاه گشادی سرمون رفته !

حرف حق تلخه ؟

کلا حرفات نامفهومه در واقع بیشتر سرهم کردن کلماته

توی این سیاست بازی

عده ای جدید از علما

دعوت به سگ بودن!!!

توده ها

اگه میشه بشکاف حرفو ولی خواهشا بدون توهین از خودت خواهش میکنم چون...:w16:

راستی منم اون کتاب دکتر رو نخوندم میشه بگی موضوعش کلا چیه؟؟؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کلا حرفات نامفهومه در واقع بیشتر سرهم کردن کلماته

توی این سیاست بازی

عده ای جدید از علما

دعوت به سگ بودن!!!

توده ها

اگه میشه بشکاف حرفو ولی خواهشا بدون توهین از خودت خواهش میکنم چون...:w16:

راستی منم اون کتاب دکتر رو نخوندم میشه بگی موضوعش کلا چیه؟؟؟:ws52:

خب اون یه خلاصه بود خیلی خیلی مختصر !

این کتاب اومده تشیع قبل از صفویه با بعد از صفویه رو با هم مقایسه کرده !

بر فرض مثال من اول این کتاب رو براتون می نویسم :

تشیع از مسجد جامع توده برخاست و در مسجد شاه همسایه دیوار به دیوار قصر عالی قاپو شد و تشیع سرخ تشیع سیاه گشت و مذهب شهادت مذهب عزا !!

چیزیه که در جامعه ی امروز دیده میشه !

یه قسمتی از مقایسه تقلید بین تشیع صفوی و تشیع علوی در این کتاب

تقلید در تشیع علوی : رابطه ی منطقی و علمی و طبیعی میان عامی یا غیر متخصص با عالم علوم مذهبی

نقلید در تشیع صفوی : اطاعت کورکورانه از روحانی و تابعیت مطلق و بی چون و چرا از عقل و حکم روحانی و به تعبیر قران ، پیرستش روحانی مذهبی !

حالا به نظر شما کودوم یک از اینا تو جامعه دیده میشه ؟ صفوی یا علوی ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب اون یه خلاصه بود خیلی خیلی مختصر !

این کتاب اومده تشیع قبل از صفویه با بعد از صفویه رو با هم مقایسه کرده !

بر فرض مثال من اول این کتاب رو براتون می نویسم :

تشیع از مسجد جامع توده برخاست و در مسجد شاه همسایه دیوار به دیوار قصر عالی قاپو شد و تشیع سرخ تشیع سیاه گشت و مذهب شهادت مذهب عزا !!

چیزیه که در جامعه ی امروز دیده میشه !

یه قسمتی از مقایسه تقلید بین تشیع صفوی و تشیع علوی در این کتاب

تقلید در تشیع علوی : رابطه ی منطقی و علمی و طبیعی میان عامی یا غیر متخصص با عالم علوم مذهبی

نقلید در تشیع صفوی : اطاعت کورکورانه از روحانی و تابعیت مطلق و بی چون و چرا از عقل و حکم روحانی و به تعبیر قران ، پیرستش روحانی مذهبی !

حالا به نظر شما کودوم یک از اینا تو جامعه دیده میشه ؟ صفوی یا علوی ؟

الان هیچ کدوم ولی اگه اولیه بود چی میشد:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان هیچ کدوم ولی اگه اولیه بود چی میشد:sigh:

واقعا به نظرت الان مورد دوم در جامعه حکم فرما نیست ؟

پس موضوع تاپیک چیه ؟

چرا وقتی یه آخوندی میاد یه فتوا میده یه نفر دیگه بدون تابعیت از عقلش میره و دستور رو اجرا میکنه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
واقعا به نظرت الان مورد دوم در جامعه حکم فرما نیست ؟

پس موضوع تاپیک چیه ؟

چرا وقتی یه آخوندی میاد یه فتوا میده یه نفر دیگه بدون تابعیت از عقلش میره و دستور رو اجرا میکنه؟

شما از کجا متوجه شدی اون شخص اون حکمو اجرا کرده اونم بعد 5 سال؟؟؟

اول که کسی اثبات نکرده که قاتل به این نیت کشته ولی در کل کسی که اینقدر راحت اعتقادات عده کثیری رو به فضاحت هرچه تمامتر مسخره میکنه پس از مرگ هم نباید باکی داشته باشه:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما از کجا متوجه شدی اون شخص اون حکمو اجرا کرده اونم بعد 5 سال؟؟؟

اول که کسی اثبات نکرده که قاتل به این نیت کشته ولی در کل کسی که اینقدر راحت اعتقادات عده کثیری رو به فضاحت هرچه تمامتر مسخره میکنه پس از مرگ هم نباید باکی داشته باشه:ws37:

حالا من کاری ندارم به اون

اصلا برا چی یه روحانی باید بیاد حکم اعدام صادر کنه ؟ مگه مردم عقل ندارن ؟

به هر حال ...

این چیزیه که من دارم توی جامعه میبینم و می بینم که وضع ایران در حال اسف بار تر شدنه ! دوره ی صفویه در حال تکرار شدنه !

بحث من همینجا به پایان میرسه ! موفق باشید ...

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...