elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ 500بمن میداد بهتر براش میچیدمش.این با این خرجایی که کرده هیچ حساب جیبشو نداشته؟ چیدمان خونه انقد سخته یه ادم نتونه خودش بچینه. کافی بود فقط یه سوال از مادرشوهره میکرد چجور بچینم حسابی براش میگفت چیکار کنه فک کنم سخت بوده مثلا کف سرویس و حموم طرح نکشن طراحا نمیشه دیگه میدونی که حتما باید همه جا تزئیین داشته باشه بعد فرداش همشو پاک کنی!!! آره حتما یادش رفته بپرسه 4 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اين پست به هيچ وجه اسپم نميباشد من حاضرم مراسم عروسي نگيرم آيا پسري هم حاضره جهيزيه از من نگيره و با اين شرط ازدواج كنه؟ بد تو چی غذا بخورین؟ 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اسپم نکنین دهه درباره مراسم عروسی حرف بزنین! 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ بد تو چی غذا بخورین؟ اندازه غذا خوردن دارم ديگه 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اسپم نکنین دههدرباره مراسم عروسی حرف بزنین! اسپم نكردم گلم سوالم جدي بود من دارم ميرم از طرف من وكيلي اگه مورد مناسبي پيدا شد كه با شرايط من جور شد بهم معرفيش كني:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اسپم نكردم گلم سوالم جدي بود من دارم ميرم از طرف من وكيلي اگه مورد مناسبي پيدا شد كه با شرايط من جور شد بهم معرفيش كني:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه حتما 2 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اگه کسی بخواد میتونه با 7الی10تومنه عروسیه خوبی بگیره اتیش بازی تو شهر ما فک کنم 300تومنه ولی خیلی قشنگه آبجی زیادم از ول خرجی بدت نمیادا!!!! :icon_razz: الان همه دخترا میان و تو همین تاپیک میگن که خیلی کار بدیه عروسی ساده کم خرج ولی هر روز داریم دورو برمون عروسیای مختلف میبینیم واقعا ساده برگزار میشه؟ واقعا به عروسیای خودمونم برسه اهمیت نمیدیم؟...یا دوس داریم چشم فلان دختر خاله که پارسال عروسی کرد و در بیاریم یا اون دختر دایی که 3 سال پیش عروسی کرد! آفرین اوری جان، اینو گل گفتی تابستون عروسی یکی از اقوام دعوت بودیم . عروسی نزدیک 70 میلیون و اینا شده بود . همین هفته پیش ظلاق گرفتن :ws28: به نظر من به چشم و هم چشمی ربطی نداره.آدمای دور و بر من یعنی به خاطر چشم و هم چشمی از این کارا نمیکنن.اکثر دخترایی که من دیدم همیشه از بچگی آرزوشون بوده یه روزی لباس عروسی بپوشن و یه مراسم فوق العاده باشن.یه جورایی این بزرگترین حسرت زندگیشون بوده که البته بخش بزرگی از تقصیرش گردن تربیت غلط نسلمونه (که خودمم چزوشم)که بعدم به قول تو وقتی نمیشه احساس کمبود میکنه. بعد وقتی پیش میاد هی میگه همش یه شبه و این آرزوم بوده و میخوام تک باشه و ........... این میشه که بازار این مدل عروسیا داغ میشه! تابستون عروسی یکی از دوستام بود.داماد بیکاره خونه نداره دستش توی جیب باباشه بهترین تالار شهر عروسی گرفت و بهترین آتلیه و به جای ماشین عروس با بالون اومد تالار و به جای کارت عروسی سیدی داد و ..........همشم چون از بچگی حسرت داشته یه عروسی پرررفکت داشته باشه. الانم دارن توی یه زیرزمین کلنگی خونه پدربزرگ عروس زندگی میکنن اگه فامیل خودم بودن میگفتم خاک تو سرشون (البته دوز از جون) 2 لینک به دیدگاه
taha894 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ ما که اگه داشته باشیم هم حاضر نیستیم یه همچین خرج الکی ای بکنیم .... :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ منم فکر میکنم حتی اگه استطاعت کامل مالیش رو هم داشته باشی ضرورتی نداره...من خودم از دنگ و فنگ های عروسی های امروزه خوشم نمیاد..به جای یه خاطره خوب فقط خستگی و استرس و قرض و قوله هاش به یاد ادم میاد گاهی فکر میکنم بهتره به جای عروسی یه مسافرت خوب خارج از کشور خیلی خاطره انگیز تر میتونه باشه هرچند عروسی هم همون یه باره ... 6 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من به چشم و هم چشمی ربطی نداره.آدمای دور و بر من یعنی به خاطر چشم و هم چشمی از این کارا نمیکنن.اکثر دخترایی که من دیدم همیشه از بچگی آرزوشون بوده یه روزی لباس عروسی بپوشن و یه مراسم فوق العاده باشن.یه جورایی این بزرگترین حسرت زندگیشون بوده که البته بخش بزرگی از تقصیرش گردن تربیت غلط نسلمونه (که خودمم چزوشم)که بعدم به قول تو وقتی نمیشه احساس کمبود میکنه. بعد وقتی پیش میاد هی میگه همش یه شبه و این آرزوم بوده و میخوام تک باشه و ........... این میشه که بازار این مدل عروسیا داغ میشه! تابستون عروسی یکی از دوستام بود.داماد بیکاره خونه نداره دستش توی جیب باباشه بهترین تالار شهر عروسی گرفت و بهترین آتلیه و به جای ماشین عروس با بالون اومد تالار و به جای کارت عروسی سیدی داد و ..........همشم چون از بچگی حسرت داشته یه عروسی پرررفکت داشته باشه. الانم دارن توی یه زیرزمین کلنگی خونه پدربزرگ عروس زندگی میکنن:icon_pf (34): بالون؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نکنه با تام سایر ازدواج کرده بود؟ من اصلن از عروسی های ایرانی و خاله خانباجی بازی هاش خوشم نمیاد! ولی این مقوله چشم و همچشمی خیلی بین دخترای سطحی بارزه....خونه یه دوستی جمع بودیم دوتا ز بچه ها تازگی مزدوج شده بودن...از گل شب خواستگاری! تا رنگ سایه چشم و حاشیه لباسو آهنگای دی جی! شونو به رخ هم میکشیدن....باور داشتن مال خودشون بهترین بود! درحالیکه من به عنوان شخص ثالث شاهد بودم جفتشون معمولی و نه چندان تاپ بودن!!!! راستی از بازی عروس دومادو ببوس یالا اینقد بدم میاد!!!:84eb3ampc0vsywihe0i 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اول بگم دومم بگم اگه "دارن" ؛ "خرج" كنن؛ سومم بگم اگه "ندارن" در حد وسع خودشون يه مراسم "به ياد ماندني" بگيرن.... همين 11 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ خدایا ... اینا که همه گفتن که این عمل شنیع و ضدحقوق بشره ......پس کی این داماد های بدبخت رو همچین میزاره زیر بار خرج عروسی که تا آخر عمرشون دولا دولا راه میرن ............. آخه 17 میلیون ؟ والا سمت مل میشه با 17 میلیون یه زندگی راه انداخت .........با بالون میومده؟ خدایی اون داماد رو باید بزاری کنار دیوار به گلوله ببندی ..ولی جدی یه عروس دوماد که با بالون بیان من اولین فکری که میکنم اینه که هردو باهم کلا دادن رهن کامل ...... 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ هر کی اندازه وسعش دیگه. منم اگه داشته باشم اره خرج میکنم.20 تومن هم زیاد نیست.ما که تو شهرستان هستیم.عروسی تا 30 تومن هم سراغ دارم.کار خاصی هم نکرده بودن تازه.یه شب دیگه. 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ من حاضرم مراسم عروسي نگيرم آيا پسري هم حاضره جهيزيه از من نگيره و با اين شرط ازدواج كنه؟ خیلی گل گفتی واقعا انتظار دارن مهریه کم باشه خرج هم نکنن ولی جهاز باید کامل باشه در کل اگه طرف داره خرج کنه بدک نیست نه خیلی زیاده روی در حد متوسط . درکل دو طرف باید با هم کنار بیان. اونطوری که بدون مراسم هم باشه خوب نیست آدم آرزو به دل می مونه . این رسمای مسخره حنابندون و پاتختی و .... رو اصلا دوست ندارم یک مجلس باشه بسته دیگه چه خبره. درکل هزینه هایی که میشه بستگی به دو طرف داره دوستم برای نامزدی حلقه گرفت 4 تومن ما هم تعجب نکردیم چون سطح بالا بود و به قول خودش نباید جلوی دور و بری هاش کم می یاورد. 7 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ من حساب کردم ، فکر کنم حدود 50-60 میلیون هزینه شروع زندگیم میشه. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ کاملا مخالفم من برای عروسیم از مغازم کلیییی لباس و لوازم آرایش از مغازم برداشتم که مثلا موقع خرید نشون بدم بعد از اینکه از ماه عسل برگشتیم همه رو بردم مغازه چون واقعا نیاز به این همه وسیله نیست چند روز قبل از جشن عروسیمون یکی از بستگاه دورفوت کرد گفتم خوب به احترامش دو ماه بندازیم عقب منم گفتم خب جشن نگیریم یه لباس عروس بپوشم یه جشن خودمونی و فیلم و اینا بعد بریم ماه عسل انقدر کم خرج و بهینه و بصرفه بود نور به قبرش بباره به موقع فوت کرددر کل همش میگم اگه 10 بار دیگه هم بدنیا بیام هیچ وقت عروشی سنگین نخواهم گرفت چون تو شکم مردم بریزیم باز پشت سرت حرف مفت میزنن نریزی هم حرف میزنن پس به حرف مردم نباید کار داشت هر چه ساده تر بهتر 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ من حساب کردم ، فکر کنم حدود 50-60 میلیون هزینه شروع زندگیم میشه.[/quote یه جشن ساده به یادموندنی بگیرید وپول و بردارید یه مقدار دیگه روش بذارید یه خونه بخرید 5 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ من حساب کردم ، فکر کنم حدود 50-60 میلیون هزینه شروع زندگیم میشه.[/quote یه جشن ساده به یادموندنی بگیرید وپول و بردارید یه مقدار دیگه روش بذارید یه خونه بخرید نمیشه متاسفانه. خانواده ما تو چشم هستش و همه منتظرن ببینن ما چیکار میکنیم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ توی شهرستان با هزینه کمتر میتونه مراسم خوبی بگیره اینجوری هام نیست! من آخرین باری که عروسی نزدیکامون بود فروردین امسال عروسی دختر خاله م بود! قیمت هاش رو که پرسیدم تقریبا در همین حدودا بود. فقط عکاسی یک ذره ارزون تر بود. اینجا نوشته عکاس یک و پونصد! دختر خاله ی ما فیلمبرداری نداشتن. عکس هم کلی تو انتخاب آلبوم و اینا صرفه جویی کردن شد 500 فکر کنم گفتن 25 میلیون شد خرجش! نه که ارزشش رو نداره! عروسی رو هر جور بگیری مردم بعد از مدتی یادشون میره ولی ظاهرا اینجوری رسمه! طرف چه داشته باشه چه نداشته باشه خرج رو می کنه! 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ نمیشه متاسفانه. خانواده ما تو چشم هستش و همه منتظرن ببینن ما چیکار میکنیم:icon_razz: همین حرفاس که باعث میشه عروس و داماد با این خرجها ده سال از پیشرفت باز بمونن و مستاجر باشن و قسط بدن به حرف مردم چکار داری بذار هر چی دوست دارن بگن سر یک هفته همه چیز و فراموش میکنن در مورد یکی دیگه غیبت میکنن:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده