رفتن به مطلب

ســال ورود شما به دانشگاه +عکس و نظر سنجی(لحظه دیدن روزنامه)

سال ورود شما به دانشگاه  

133 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. سال ورود شما به دانشگاه

• 28
    • 15
    • 27
    • 25
    • 22
    • 16

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان

عههه، چقد بچه درسخون اینجانا :ws3:

سال 86 : کاردانی معماری

من واسه اولین کنکورم هیچی نخونده بودم، کلی کتاب گرفته بودم و تست و اینا که بشینم تا سال بعد خوب بخودنم و یه رشته خوب و یه دانشگاه خوب قبول شم،

کنکور اول رو که دادم همینطوری با بی حوصلگی جوابارو میدادم و فقط به فکر سال بعد بودم،

از شانسم جوابا میاد و رتبمم که خیلی خوب نبود، همیطوری تو انتخاب رشته ، معماری زدم،اونم معماری غیرانتفاعی ای که با خونمو چند دقیقه فاصله داشت و خیلی خیلی نزدیک بود و پیاده باید میرفتم ، خونوادمم اصرار که همین خوبه و... واسه کارشناسی یه جا خوب قبول شو :دی

لحظه دیدن اینکه کجا قبولیدم(از تو نت) : فقط بابام خونه بود، ساهت 12 ظهر بود، گفتم فلان جا قبول شدم؛ بابامم گفت ؛عهه؛ نزدیکه؛ خوبه :ws3:

آزاد هم امتحان داده بودم و مهندسی کامپیوتر قبول شده بودم، اولین انتخابمو ( تو گیلان اون موقع از همه بهتر همین بود، آزاد معماری و عمران اینارو نداشت ) منم که دوسش نداشتم نرفتم،

سال 89 : کارشناسی معماری:ws3:

خلاصه کاردانی گذشت، کارشناسی رتبم خیلی خیلی خوب اومد، اما باز غیر انتفاعی رفتم :|

لحظه دیدن رتبم تو سایت: تو اتاق بودم؛ هم من هم داداشم ؛کارشناسی ناپیوسته شرکت کرده بودیم،

اول واس دادشم رو زدم، رتبش ، از 37 هزار نفر 36 هزار اومده بود :persiana__hahaha:

بعد واس خودمو زدم؛ از 37 هزار نفر ؛ 289 شده بودم؛ اول یکم میخ شدم به مونیتور، هی دقیق نگاه کردم؛ اسممو؛ رتبمو؛ درصداموw58.gif؛ دیدم نه؛ واقعا درسته،hapydancsmil.gif

بابام تو پذیرایی بود، رفتم پریدم تو بقلش؛ خدایی تا حالا اینقد ذوق نکرده بودم،hapydancsmil.gif

سال 92 : یعنی میشه ارشد معماری5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 215
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اره چون بعد 4 سال تونستیم از دانشگاه یه مو بکنیم

یه رانی بگیریم ازش:ws3:

حالا فایده ای ام داشت؟:ws52:

خوب پس منم تبریک میگم پسر:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه
حالا فایده ای ام داشت؟:ws52:

خوب پس منم تبریک میگم پسر:icon_redface:

اره بابا

ملت 30 هزار تومان میدن میرن کنکور امتحان میدن برا کیک و ساندیسش

منم 5 میلیون پول دادم برا رانی :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اره بابا

امیییییددد چقدر هدفمندی تو..........:ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اره بابا

:ws28:

اوووووووووووووووووووووووو

کار خوبی کردی

خوش باش همچنان

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم ورودی 87 ام.

خیلی خوشحال شدم،آخه همش 2 هفته قبل کنکور شروع کردم به درس خوندن.واسه همین انتظار نداشتم قبول شوم،ولی وقتی نتایج که اومد دیدم رتبم شده 240 منم قیافم شد اینجوری :w58:(ولی خداییش تستارو خوب زدم).

ولی بعدش شدم اینجوری :4564:،آخه چون فکر نمیکردم خوب بزنم،تو انتخاب شهرام تهرانو نزدم،تو همون اولویت اولم که یزد بود قبول شدم.

بعد 2 ترم تونستم انتقالی بگیرم بیام انقلاب که خیلی حال داد.

واسه کارشناسیمم که سال 89 آزاد تهران جنوب خوندمو قبول شدم.ولی کاش نمیشدم،پیرمونو درآوردن بخدا...

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام

من ورودی 88 هستم

یادش بخیر چند ماه اخر به صورت نمایی ترازم تو کانون زیاد میشد هدفم مکانیک شیراز بود وقتی ترازم اندازه اش شد ترازم ثابت شد

ولی خوشبختانه کنکور خراب کردم و مجبور شدم برم کامپیوتر شیراز کلا قلق کامپیوتر با مغزم جور جوره

همون سر جلسه گفتم سال بعد تصمیم داشتم سال بعدش تجربی بدم(بلاهت بود اگه این کارو می کردم )

بعدش دیدم کامپیوتر رو میارم زدم اخه کلا می خواستم بیام شیراز

چون امار و این چیزا رو دوست داشتم دقیقا بعد از انتخاب رشته می دونستم چی قبول می شم تو سوپری بودم که زنگ زدن گفتم کامپیوتر گفتن ها

ولی هنوز غمگینم که ریاضی رو پایین زدم

• Like 7
لینک به دیدگاه

من دوتا ورودی دارم یکی 86 یکی 90

اما راستش از هیچ کدوم راضی نبودم باوجود اینکه دولتی قبول شدم ام زیاد خوشحال نشدم:sad0:

یکیش مربوط به کارشناسی و یکیش مربوط به ارشد

فقط میخواستم بگم آرزو میکنم هرکسی هرجا و هررشته ای که دوس داره قبول بشه

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

85:ws37:

چرا اینقدر 67 ای ها کمن؟ همش 9 نفر:ws52: منقرض شدیم رفتیم پی کارمون

یادم نمیاد روزنامه داشتیم یا نه ولی من تو سایت کپک زده سازمان سنجش دیدم. کدش هم 1518 بود فکر کنم بعد کد های شریف:ws28:

ولی سال 84 که سوم بودم برق لاهیجان-آزاد قبول شده بودم تو روزنامه زده بودن کلی ذوق داشت:ws3: چون اون موقع ها هنوز آزاد هردنبیل نشده بود که هر کسی برق قبول بشه اونم شهر تروریستی و زیبای لاهیحان:whistle:

ولی خاطرش اینجا بود که 18 شهریور عروسی خواهرم بود 19 شهریور صبحش نتایج اومد و من با چشای پف کرده ساعت 9 صبح بیدار شدم که بابام گفت پاشو برو ببین این کده واسه کجاست به همین خونسردی:ws3:

بعد کلی از کیک و شیرینی های اضافه ی عروسی رو به عنوان شیرینی قبولی به خورد فک و فامیلا دادیم و کلی صرفه جویی ارزی کردیم:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من وردیه 89

تو عمرم فقط یه بار کنکور دادم اونم سراسریه سال 89بود واسه پیام نور و غیر انتفاعیم ثبت نام نکردم یادمه معلم دین و زندگی و زبان و شیمیه پیش دانشگاهیم کلی دعوام کردن که چرا آزاد ثبت نام نکردم بعدش که گفتم این یکی دفترچه هارم نگرفتم کم بود بزنن کتلتم کنن:ws3:

شب کنکورم خیلی بد بود همسایه مون عروسی داشتن نصف شبی یک صداهایی میومد:banel_smiley_4:کلا یکی 2ساعت نتونستم بخوابم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

اما روز امتحان بد نبود خود خودم نبودم اما خوب قسمتم از اولین روز این بود که معماری تبریز قبول بشم:ws28:یادمه تو زمان کنکوریه 10باری خواب دیدم از معماری قبول میشم:ws28:

چون جمع و جور 8تا انتخاب کرده بودم میدونستم یا عمران میرم یا معماری:ws3:که زد و معماری قبول شدم

یادش بخیر میخواستم مکانیک دانشگاه آذربایجانو بزنم که باید کلی تو راه رفت و امد میموندم منصرفم کردن:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

قبل از هر چیز اولین چیزی که دوست داشتم برم ریاضی محض بود گفتن بازار کار نداره نرو:sigh:

بعد یکی گفت مکانیک همه اش ریاضی هستش و بازار کارشم خوبه:w02:

پس شروع کردم به خوندن برا مکانیک شیراز یه جور برنامه ریزی کردم کمی رتبه ام بهتر شه که 100 درصد قبول شم طبق آزمونای کانون تونسته بودم:gnugghender:

ولی متاسفانه سر جلسه حالم به هم ریخت :sigh:

تصمیم گرفتم وایسم سال بعد اصلا برم تجربی ولی دیدم حسش نیست گفتم ولش کن اگه شیراز مهندسی قبول شدم می رم

نگاه کردم

دیدم مکانیک و برق شیراز قبول نمی شم

عمران و معماری چون نقاشیم ضعیفه دوست نداشتم

از شیمی و نفت هم متنفر بودم

پس فقط کامپیوتر موند

رتبه ها رو که زدن توی روستا خونه ی پدر بزرگ بودم زنگ زدم پسرعمه ام تا رتتبه رو درآورد کلی عصبی شدم(البته انتظارش رو داشتم)

روز نتایج نهایی هم بیرون بودم بازم زنگ زدم پسر عمه ام برام درآورد:ws3:همون که فکر می کردم بود

اونموقع اصلا کامپیوتر دوست نداشتم ولی از روزی رفتم دانشگاه عاشق رشته ام شدم به خاطر اینکه کل پایه اش عشقم ریاضی گسسته است

بهترین اتفاق زندگیم خراب کردن کنکور بود:ws3:

ورودی 88:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

واقعا یکی از شیرین ترین خاطرات زندگیمونه

همه چی قشنگ بود

کاردانیم ورودی 83 بودم- دولتی :sigh:

یه 4-5 روزی با دوستام رفته بودم شمال وقتی برگشتم ساعت 2 بود

مادرم بیدار مونده تا برسم - بعد که رسیدم خبر قبولیمو داد

بعد روزنامه رو گرفتم دیدم - واقعا یادش بخیر :sigh:

تو شرایطی که برنامه ای برای قبولی نداشتم بازم این قبول شدن خیلی حس خوبی داشت - تازه با این حال فیزیکمو بالا زده بودم حذف شد :ws3:

این قبولی نقطه عطفی بود تو زندگیم

کارشناسیمم 85- آزاد

هنوزم شیرین ترین خوابهایی که میبینیم مربوط به دوره کاردانیمه

اون موقع احمدی نژاد هنوز بچه بود و مدل موی جوون ها رو مشکل جامعه نمیدونست

اینو مطمئنم که به ندرت کسی مثل من از این دوره کاردانی استفاده کرده باشه

ولی امان از این کارشناسی - حسابی عوضمون کرد

متاسفانه تو این دوره ممودی یکم بزرگ شده بود و شرایط از هر نظر سخت تر میشد

• Like 7
لینک به دیدگاه

کارشناسی 84

شاید از جمله روزایی باشه که تو عمرم هرگز فراموش نمی کنم

به هر حال روزی بود که سرنوشتمون یه جورایی تعیین شد و راهی پیش پامون گذاشته شد

این راه واسه من خیلی بدست آوردنی داشت...

با اینکه یه جورایی خودت میدونستی چی قبول میشی ولی زمان ما ماجراهای خودشو داشت (مثل حالا نبود)...حس و حالی که نمیشه توصیفش کرد

از همه جالبترش دیدن اسمت تو روزنامه بود...اصلا یه لذت وافری داشت که نگوووو

ارشد 91

اینو که دیگه اصلا انتظارشو نداشتم

غافل گیر شدم

و بهترین روزای عمرم و سپری کردم

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...