poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ مار ما رو بخوره یا ما مارو بخوریم؟ بعد آدم باید رعایت کنه آدم زیاد مار بخوره افعی میشه ای بابا ........... ................... ............... امین خوب ادم بیکار وقتی بیکار باشه پول نداره وقتی پول نباشه غذا نیست وقتی غذا نباشه باید رو بیاری به مار بازم کشور و مهندساش مسائل بزرگتری واسه فک کردن دارن 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ امین بازم کشور و مهندساش مسائل بزرگتری واسه فک کردن دارن مثلا چی به این فکر کنیم که 52% از سرمایه کل بانک های کشور فقط درست 2000 نفره 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ مثلا چی به این فکر کنیم که 52% از سرمایه کل بانک های کشور فقط درست 2000 نفره مثلا به این فکر کن که چرا تو الان کار نداری ؟ چرا این مملکت انقد بی سر صاحابه ایندش که دست شماهاس میخواین چی بسازین ازش حالا مارو سوسمار به کنار 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ مثلا به این فکر کن که چرا تو الان کار نداری ؟چرا این مملکت انقد بی سر صاحابه ایندش که دست شماهاس میخواین چی بسازین ازش حالا مارو سوسمار به کنار پوریا جانن تاپیک سخنی با مردم لیبی رو خوندی برو دو سه صفحه اخرش رو بخون حتما ببین به جوابت میرسی 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ پوریا جانن تاپیک سخنی با مردم لیبی رو خوندی برو دو سه صفحه اخرش رو بخون حتما ببین به جوابت میرسی من جواب نمیخوام میگم فکرتونو بذارین سر این چیزا مللکت به فکر نیاز داره نه یه سری فکرای تخیلی که اخرش بعد 20 صفحه به هیچ نتیجه ای نمیرسه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ من جواب نمیخواممیگم فکرتونو بذارین سر این چیزا مللکت به فکر نیاز داره نه یه سری فکرای تخیلی که اخرش بعد 20 صفحه به هیچ نتیجه ای نمیرسه خوب گزاشتیم وقتی تصمیم گیرنده نیستیم چیکار میتونیم بکنیم چی از دست من بر میاد وقتی علم با صنعت حتی 1% هم ارتباط نداره چیکار میتونم بکنم وقتی بخوام یه کار یا طرحی اجا کنم برا یه وام 5 میلیونی کلی ضامن و صفته ببرم بعد میگن برو 6 ماه دیگه بیا بعد یکی دیگه میلیارد میلیارد براش پول هست پس بزار همون مار و عقرب بخوریم بیتره 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ کار به خوردن مار نمیرسه...یه نیشش کافیه که از پا در آیم به قول پوریا که بسیار خوش فرمود به چیزهای مهمتری بیاندیشیم 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ خوب گزاشتیم وقتی تصمیم گیرنده نیستیم چیکار میتونیم بکنیم چی از دست من بر میاد وقتی علم با صنعت حتی 1% هم ارتباط نداره چیکار میتونم بکنم وقتی بخوام یه کار یا طرحی اجا کنم برا یه وام 5 میلیونی کلی ضامن و صفته ببرم بعد میگن برو 6 ماه دیگه بیا بعد یکی دیگه میلیارد میلیارد براش پول هست پس بزار همون مار و عقرب بخوریم بیتره همینه دیگه تا وقتی دغدغه جوونای ما اینه و خوشن با فراموشی چیزی عوض نمیشه همین که هستیم پسرفت میکنیم که جلو نمیریم خوش باشین با بحثتون 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ بعضی از دوستان اگه مشکلی دارن رک بیان حرفشونو بزنن نه اینکه مثل خانما با نیش و کنایه صحبت کنن . تاپیک های اینچنین تو این انجمن زیاده، بعضی ها اگه فکر میکنن وقتشون تو این تاپیکها تلف میشه لطف کنن ازش بگذرن و اگه هم ذره ای خرد و خلاقیت دارن تاپیکی درباره مشکلات مملکت بزنن و دربارش بحث کنن. تو مملکت ما اگه دروغ نباشه همه مشکلات حل میشه، اعم از بیکاری و ... فقط دروغ، بهتره از خود ما هم شروع کنیم که دروغ نگیم . 3 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ تو آموزشي نيروي دريايي يه دوره آبي خاكي داره كه يه هفته بايد بدون غذا دوام بياري و اگه بتوني از طبيعت تغذيه كني البته آموزش اون رو به شما ميدن اون سال يكي از هم خدمتيام تو اون دوره قورباغه خورد كه كارش به بيمارستان كشيد البته اينو بگم كه قورباقه فقط پاهاش گوشت داره و خوردني هست و يكي از بهترين خوراكها هستش:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ بعضی از دوستان اگه مشکلی دارن رک بیان حرفشونو بزنن نه اینکه مثل خانما با نیش و کنایه صحبت کنن . تاپیک های اینچنین تو این انجمن زیاده، بعضی ها اگه فکر میکنن وقتشون تو این تاپیکها تلف میشه لطف کنن ازش بگذرن و اگه هم ذره ای خرد و خلاقیت دارن تاپیکی درباره مشکلات مملکت بزنن و دربارش بحث کنن. تو مملکت ما اگه دروغ نباشه همه مشکلات حل میشه، اعم از بیکاری و ... فقط دروغ، بهتره از خود ما هم شروع کنیم که دروغ نگیم . پست استارت شما جنبه روانشناسی هم داره تو کتاب های روانشناسی مشابه این موارد زیاد دیدم پس مفیده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده