Artaria 13629 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 سلام دوستان چشمان خود را بسته و شرایط زیر را تصور کنید. در بیابانی بی آب و علف گیر افتاده اید و راه را گم کرده اید . می دانید که حداقل 15 روز طول میکشد که ازین بیابان خلاص شوید و به مدت حداقل 15 روز باید پیاده روی کنید . فقط یک قمقمه آب همراه خود دارید . در این مدت برای غلبه بر گشنگی چه می کنید ؟ آیا حاضرید مار یا عقرب های بیابان را خام بخورید ؟ 10
alimec 23102 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 سلام دوستان چشمان خود را بسته و شرایط زیر را تصور کنید. در بیابانی بی آب و علف گیر افتاده اید و راه را گم کرده اید . می دانید که حداقل 15 روز طول میکشد که ازین بیابان خلاص شوید و به مدت حداقل 15 روز باید پیاده روی کنید . فقط یک قمقمه آب همراه خود دارید . در این مدت برای غلبه بر گشنگی چه می کنید ؟ آیا حاضرید مار یا عقرب های بیابان را خام بخورید ؟ دست خودمون نیست رفیق/ مجبور میشیم بخوریم 6
ooraman 22216 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 تا اونجایی که بتونم نه ...اگه شده شن بخورم مار و عقرب نمیخورم ولی خب وقتی مجبور باشی خودبه خود همه کاری میکنی 6
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 25 بهمن، 2011 تا اونجایی که بتونم نه ...اگه شده شن بخورم مار و عقرب نمیخورم ولی خب وقتی مجبور باشی خودبه خود همه کاری میکنی حالا شن میخوری یا مار خام ؟ دست خودمون نیست رفیق/ مجبور میشیم بخوریم با پوستش میخوری یا پوستشو میکنی؟ 5
alimec 23102 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 حالا شن میخوری یا مار خام ؟ با پوستش میخوری یا پوستشو میکنی؟ عجب سوالاتی می پرسی رفیق/ اون موقع دیگه مغزم کار نمیکنه فقط می خورم:(50): 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 حالا شن میخوری یا مار خام ؟ با پوستش میخوری یا پوستشو میکنی؟ نمی خوای بگی سرش رو با دستورات اسلامی میبری یا غیر اسلامی نمیخوای بپرسی کفنش هم میکنی ما رو نمیخوای بپرسی وقتی میخوای ببری کله اش رو پا چب جلو باشه یا راست 6
haniye.a 5626 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 در هر شرایطی باشم تا موقعی که بمیرم تمتام سعیمو میکنم نخورم :icon_razz: من با دیدنشون از هوش میرم حالا چه برسه به خوردنشون 4
ooraman 22216 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 حالا شن میخوری یا مار خام ؟ با پوستش میخوری یا پوستشو میکنی؟ گفتم که شن 2
felorans666 12046 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 ای بمیری با این سئوالایی گه طرح می کنی، ته چندشه این کار ... من سعی می کنم از گیاهان بیابانی تغذیه کنم ... مثل کاکتوس ... 2
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 25 بهمن، 2011 ای بمیری با این سئوالایی گه طرح می کنی، ته چندشه این کار ... من سعی می کنم از گیاهان بیابانی تغذیه کنم ... مثل کاکتوس ... حدا نکنه ضعیفه زبونتو گاز بگیر گیاهان بیابونی نیست، یا مار یا عقرب یا شن و یا ... گرسنگی و مرگ 3
felorans666 12046 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 حدا نکنه ضعیفه زبونتو گاز بگیر گیاهان بیابونی نیست، یا مار یا عقرب یا شن و یا ... گرسنگی و مرگ ... شکنجه گاه راه انداختی ... اگه بتونم مار شکار می کنم ... از عقرب و عنکوبت و اینا دل خوشی ندارم ... ولی چه فایده من همون روز اول به خاطر سرمای شدید شب های بیابون یخ می زنم و می میرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 بهمن، 2011 در همچین شرایطی من عقربو میخورم؛ اگه چاقو داشته باشم پوستشو میکنم، اگه چوب پیدا کنم آتیش درست میکنم، کبابیش مییکنم، وااااای چه شرایط بدیه
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 تو خواب 2-3 بار خوردم طعمش بد نبود ب شمام پیشنهاد میکنم بخورید از گرسنگی کشیدن بهتره 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 واقعا دغدغه های مهندسین این مملکت ادم و شکه میکنه پوریا جان الان دقدقه اصلی نظام بیکاریه منه 2
poor!a 15130 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 پوریا جان الان دقدقه اصلی نظام بیکاریه منه 60 درصد باز ادم راجب بیکاری شما صحبت کنه شرف داره ... :icon_razz: 3
SPEEDY 3334 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 مطمئن باشین که تو اون بیابون بی آب و علف، مارها و عقب ها گرسنه تر از شما هستن. رقابت بین خورده شدن یا خوردن تنگاتنگ میشه اونجا! باید قبل از اینکه اونا شما رو بخورن بخورینشون! 3
eder 13732 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 مار ما رو بخوره یا ما مارو بخوریم؟ بعد آدم باید رعایت کنه آدم زیاد مار بخوره افعی میشه ای بابا ........... ................... ................ 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 60 درصد باز ادم راجب بیکاری شما صحبت کنه شرف داره ... :icon_razz: خوب ادم بیکار وقتی بیکار باشه پول نداره وقتی پول نباشه غذا نیست وقتی غذا نباشه باید رو بیاری به مار 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 مار ما رو بخوره یا ما مارو بخوریم؟ بعد آدم باید رعایت کنه آدم زیاد مار بخوره افعی میشه ای بابا ........... ................... ................ چه بخور بخوری راه انداختی 2
ارسال های توصیه شده