poor!a 15130 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 مار ما رو بخوره یا ما مارو بخوریم؟ بعد آدم باید رعایت کنه آدم زیاد مار بخوره افعی میشه ای بابا ........... ................... ............... امین خوب ادم بیکار وقتی بیکار باشه پول نداره وقتی پول نباشه غذا نیست وقتی غذا نباشه باید رو بیاری به مار بازم کشور و مهندساش مسائل بزرگتری واسه فک کردن دارن 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 امین بازم کشور و مهندساش مسائل بزرگتری واسه فک کردن دارن مثلا چی به این فکر کنیم که 52% از سرمایه کل بانک های کشور فقط درست 2000 نفره 2
poor!a 15130 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 مثلا چی به این فکر کنیم که 52% از سرمایه کل بانک های کشور فقط درست 2000 نفره مثلا به این فکر کن که چرا تو الان کار نداری ؟ چرا این مملکت انقد بی سر صاحابه ایندش که دست شماهاس میخواین چی بسازین ازش حالا مارو سوسمار به کنار 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 مثلا به این فکر کن که چرا تو الان کار نداری ؟چرا این مملکت انقد بی سر صاحابه ایندش که دست شماهاس میخواین چی بسازین ازش حالا مارو سوسمار به کنار پوریا جانن تاپیک سخنی با مردم لیبی رو خوندی برو دو سه صفحه اخرش رو بخون حتما ببین به جوابت میرسی 2
poor!a 15130 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 پوریا جانن تاپیک سخنی با مردم لیبی رو خوندی برو دو سه صفحه اخرش رو بخون حتما ببین به جوابت میرسی من جواب نمیخوام میگم فکرتونو بذارین سر این چیزا مللکت به فکر نیاز داره نه یه سری فکرای تخیلی که اخرش بعد 20 صفحه به هیچ نتیجه ای نمیرسه 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 من جواب نمیخواممیگم فکرتونو بذارین سر این چیزا مللکت به فکر نیاز داره نه یه سری فکرای تخیلی که اخرش بعد 20 صفحه به هیچ نتیجه ای نمیرسه خوب گزاشتیم وقتی تصمیم گیرنده نیستیم چیکار میتونیم بکنیم چی از دست من بر میاد وقتی علم با صنعت حتی 1% هم ارتباط نداره چیکار میتونم بکنم وقتی بخوام یه کار یا طرحی اجا کنم برا یه وام 5 میلیونی کلی ضامن و صفته ببرم بعد میگن برو 6 ماه دیگه بیا بعد یکی دیگه میلیارد میلیارد براش پول هست پس بزار همون مار و عقرب بخوریم بیتره 3
کتایون 15176 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 کار به خوردن مار نمیرسه...یه نیشش کافیه که از پا در آیم به قول پوریا که بسیار خوش فرمود به چیزهای مهمتری بیاندیشیم 3
poor!a 15130 ارسال شده در 25 بهمن، 2011 خوب گزاشتیم وقتی تصمیم گیرنده نیستیم چیکار میتونیم بکنیم چی از دست من بر میاد وقتی علم با صنعت حتی 1% هم ارتباط نداره چیکار میتونم بکنم وقتی بخوام یه کار یا طرحی اجا کنم برا یه وام 5 میلیونی کلی ضامن و صفته ببرم بعد میگن برو 6 ماه دیگه بیا بعد یکی دیگه میلیارد میلیارد براش پول هست پس بزار همون مار و عقرب بخوریم بیتره همینه دیگه تا وقتی دغدغه جوونای ما اینه و خوشن با فراموشی چیزی عوض نمیشه همین که هستیم پسرفت میکنیم که جلو نمیریم خوش باشین با بحثتون 1
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 25 بهمن، 2011 بعضی از دوستان اگه مشکلی دارن رک بیان حرفشونو بزنن نه اینکه مثل خانما با نیش و کنایه صحبت کنن . تاپیک های اینچنین تو این انجمن زیاده، بعضی ها اگه فکر میکنن وقتشون تو این تاپیکها تلف میشه لطف کنن ازش بگذرن و اگه هم ذره ای خرد و خلاقیت دارن تاپیکی درباره مشکلات مملکت بزنن و دربارش بحث کنن. تو مملکت ما اگه دروغ نباشه همه مشکلات حل میشه، اعم از بیکاری و ... فقط دروغ، بهتره از خود ما هم شروع کنیم که دروغ نگیم . 3
مجيد 56 856 ارسال شده در 26 بهمن، 2011 تو آموزشي نيروي دريايي يه دوره آبي خاكي داره كه يه هفته بايد بدون غذا دوام بياري و اگه بتوني از طبيعت تغذيه كني البته آموزش اون رو به شما ميدن اون سال يكي از هم خدمتيام تو اون دوره قورباغه خورد كه كارش به بيمارستان كشيد البته اينو بگم كه قورباقه فقط پاهاش گوشت داره و خوردني هست و يكي از بهترين خوراكها هستش:gnugghender: 2
alimec 23102 ارسال شده در 26 بهمن، 2011 بعضی از دوستان اگه مشکلی دارن رک بیان حرفشونو بزنن نه اینکه مثل خانما با نیش و کنایه صحبت کنن . تاپیک های اینچنین تو این انجمن زیاده، بعضی ها اگه فکر میکنن وقتشون تو این تاپیکها تلف میشه لطف کنن ازش بگذرن و اگه هم ذره ای خرد و خلاقیت دارن تاپیکی درباره مشکلات مملکت بزنن و دربارش بحث کنن. تو مملکت ما اگه دروغ نباشه همه مشکلات حل میشه، اعم از بیکاری و ... فقط دروغ، بهتره از خود ما هم شروع کنیم که دروغ نگیم . پست استارت شما جنبه روانشناسی هم داره تو کتاب های روانشناسی مشابه این موارد زیاد دیدم پس مفیده 3
ارسال های توصیه شده