Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان چشمان خود را بسته و شرایط زیر را تصور کنید. در بیابانی بی آب و علف گیر افتاده اید و راه را گم کرده اید . می دانید که حداقل 15 روز طول میکشد که ازین بیابان خلاص شوید و به مدت حداقل 15 روز باید پیاده روی کنید . فقط یک قمقمه آب همراه خود دارید . در این مدت برای غلبه بر گشنگی چه می کنید ؟ آیا حاضرید مار یا عقرب های بیابان را خام بخورید ؟ 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان چشمان خود را بسته و شرایط زیر را تصور کنید. در بیابانی بی آب و علف گیر افتاده اید و راه را گم کرده اید . می دانید که حداقل 15 روز طول میکشد که ازین بیابان خلاص شوید و به مدت حداقل 15 روز باید پیاده روی کنید . فقط یک قمقمه آب همراه خود دارید . در این مدت برای غلبه بر گشنگی چه می کنید ؟ آیا حاضرید مار یا عقرب های بیابان را خام بخورید ؟ دست خودمون نیست رفیق/ مجبور میشیم بخوریم 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ تا اونجایی که بتونم نه ...اگه شده شن بخورم مار و عقرب نمیخورم ولی خب وقتی مجبور باشی خودبه خود همه کاری میکنی 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ تا اونجایی که بتونم نه ...اگه شده شن بخورم مار و عقرب نمیخورم ولی خب وقتی مجبور باشی خودبه خود همه کاری میکنی حالا شن میخوری یا مار خام ؟ دست خودمون نیست رفیق/ مجبور میشیم بخوریم با پوستش میخوری یا پوستشو میکنی؟ 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ حالا شن میخوری یا مار خام ؟ با پوستش میخوری یا پوستشو میکنی؟ عجب سوالاتی می پرسی رفیق/ اون موقع دیگه مغزم کار نمیکنه فقط می خورم:(50): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ حالا شن میخوری یا مار خام ؟ با پوستش میخوری یا پوستشو میکنی؟ نمی خوای بگی سرش رو با دستورات اسلامی میبری یا غیر اسلامی نمیخوای بپرسی کفنش هم میکنی ما رو نمیخوای بپرسی وقتی میخوای ببری کله اش رو پا چب جلو باشه یا راست 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ در هر شرایطی باشم تا موقعی که بمیرم تمتام سعیمو میکنم نخورم :icon_razz: من با دیدنشون از هوش میرم حالا چه برسه به خوردنشون 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ حالا شن میخوری یا مار خام ؟ با پوستش میخوری یا پوستشو میکنی؟ گفتم که شن 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ ای بمیری با این سئوالایی گه طرح می کنی، ته چندشه این کار ... من سعی می کنم از گیاهان بیابانی تغذیه کنم ... مثل کاکتوس ... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ ای بمیری با این سئوالایی گه طرح می کنی، ته چندشه این کار ... من سعی می کنم از گیاهان بیابانی تغذیه کنم ... مثل کاکتوس ... حدا نکنه ضعیفه زبونتو گاز بگیر گیاهان بیابونی نیست، یا مار یا عقرب یا شن و یا ... گرسنگی و مرگ 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ حدا نکنه ضعیفه زبونتو گاز بگیر گیاهان بیابونی نیست، یا مار یا عقرب یا شن و یا ... گرسنگی و مرگ ... شکنجه گاه راه انداختی ... اگه بتونم مار شکار می کنم ... از عقرب و عنکوبت و اینا دل خوشی ندارم ... ولی چه فایده من همون روز اول به خاطر سرمای شدید شب های بیابون یخ می زنم و می میرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ در همچین شرایطی من عقربو میخورم؛ اگه چاقو داشته باشم پوستشو میکنم، اگه چوب پیدا کنم آتیش درست میکنم، کبابیش مییکنم، وااااای چه شرایط بدیه لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ تو خواب 2-3 بار خوردم طعمش بد نبود ب شمام پیشنهاد میکنم بخورید از گرسنگی کشیدن بهتره 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ واقعا دغدغه های مهندسین این مملکت ادم و شکه میکنه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ واقعا دغدغه های مهندسین این مملکت ادم و شکه میکنه پوریا جان الان دقدقه اصلی نظام بیکاریه منه 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ پوریا جان الان دقدقه اصلی نظام بیکاریه منه 60 درصد باز ادم راجب بیکاری شما صحبت کنه شرف داره ... :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ مطمئن باشین که تو اون بیابون بی آب و علف، مارها و عقب ها گرسنه تر از شما هستن. رقابت بین خورده شدن یا خوردن تنگاتنگ میشه اونجا! باید قبل از اینکه اونا شما رو بخورن بخورینشون! 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ مار ما رو بخوره یا ما مارو بخوریم؟ بعد آدم باید رعایت کنه آدم زیاد مار بخوره افعی میشه ای بابا ........... ................... ................ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ 60 درصد باز ادم راجب بیکاری شما صحبت کنه شرف داره ... :icon_razz: خوب ادم بیکار وقتی بیکار باشه پول نداره وقتی پول نباشه غذا نیست وقتی غذا نباشه باید رو بیاری به مار 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ مار ما رو بخوره یا ما مارو بخوریم؟ بعد آدم باید رعایت کنه آدم زیاد مار بخوره افعی میشه ای بابا ........... ................... ................ چه بخور بخوری راه انداختی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده