رفتن به مطلب

تاپیک های برگزیده آبان ماه 90

کدام تاپیک ها؟  

70 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام تاپیک ها؟

ارسال های توصیه شده

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.

هدف از ایجاد این تاپیک که قصد داریم هر ماهه اونو برگزار کنیم انتخاب 3 تاپیک برتر تالار گفتگوی آزاد از بین گلچینی هست که ذیلا تقدیم حضور میشه.

این لیست توسط تیم مدیریتی گفتگوی آزاد و با همکاری کاربران ویژه تالار تهیه شده و 3 تاپیکی که تو این نظرسنجی رای بیشتری رو به خود اختصاص بده به بخش ویژه گفتگوی آزاد منتقل میشه تا زیر انبوه تاپیک های بخش عمومی نره.

تصمیم بر این شد که امکان انتخاب چندگانه هم وجود داشته باشه. پس میتونید به چند تاپیک رای بدید ولی در نهایت فقط 3 تاپیک برای انتقال به بخش ویژه انتخاب میشه.

1 - ایران 1404 (ژاپن اسلامی یا کره شمالی اسلامی؟)

2 - پيش بيني جنگ 3 روزه عليه ايران ( تحلیل یک کارشناس جنگ )

3 - بند پوتینتو محکم کن برادر ! چه کسی میخواهد منو تو ما نشویم خانه اش ویران باد !

[/url]4 - شما ، رئیس جمهور!

5 - ...... ارباب حلقه ها .........

6 - سخته؟نه؟!

[h=1]7 - پرچم کشورم یا پرچم فرهنگش؟[/h]

[h=1]8 - حیات پس از من[/h]

[h=1]9 - وقتی مجبور می شیم به سکوت...[/h]

• Like 24
لینک به دیدگاه

اعوذ ب الله من الشیطان رجیم!

بسم الله الرحمان الرحیم

اول بنده نهایت تشکر رو دارم از تیم محقق و مسولان اجرایی

و از خداوند منان آرزوی طول عمر برای ولی امر سایت را از خداوند خواستارم

دوم اینکه از دوستان ما خواهش میکنم ما را تا اخر این رای گیری تنها نگذارند

رای ما هم وارد صندوق شد

صلواااات

جو رییس مجلس من و گرفته بود :ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه

با تشکر از ابوالفضل عزیز

متاسفانه فرصت نداشتم تو همه تاپیک ها شرکت کنم ولی همون تاپیک"شما رئیس جمهور" که افتخار مباحثه داشتم باعث شد به دانسته هام افزوده بشه....لذا همین گزینه رو انتخاب کردم

همینجا هم از محمد مهدی عزیز بابت تاپیک های خوبش که باعث پویایی هر چه بیشتر تالار میشه ممنونم:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

یک تقاضا

تاپیک های خیلی خوب دیگری هم قبل از آبان زده شده که پتانسیل حضور توی بخش ویژه رو داره.

اونا رو هم یه فکری براش بکنید.

ممنون.

• Like 11
لینک به دیدگاه
یک تقاضا

تاپیک های خیلی خوب دیگری هم قبل از آبان زده شده که پتانسیل حضور توی بخش ویژه رو داره.

اونا رو هم یه فکری براش بکنید.

ممنون.

هر تاپیکی که به نظرتون خوب میاد رو به شقی ابولفضل یا من پ.خ کنید تا با مشورت دوستان بفرستیمش بخش ویژه:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
هر تاپیکی که به نظرتون خوب میاد رو به شقی ابولفضل یا من پ.خ کنید تا با مشورت دوستان بفرستیمش بخش ویژه:hanghead:

همین تاپیکایی که سمندون داره هی از عمق زمین میارتشون بالا. :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

با درود

انتخاب جستارهای برگزیده هرماه تالار بوسیله رای کاربرا فکر جالبیه :icon_gol:

ملاک انتخاب اولیه جستار ها توسط تیم مدیریتی گفتگوی آزاد و با همکاری کاربران ویژه تالارچی بوده ؟

یکی ازجستارهای انتخاب شده فقط سه تا پست داره ، شاید بگید محتوای جستارملاک بوده .

با احترام به نحوه گزینش شما دوستان عزیز برای قانون مندی بیشترپیشنهاد می کنم ملاک انتخاب براساس

تعداد بازدیدها یا تعداد پست های جستارها انجام شود:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

با احترام به نحوه گزینش شما دوستان عزیز برای قانون مندی بیشترپیشنهاد می کنم ملاک انتخاب براساس

تعداد بازدیدها یا تعداد پست های جستارها انجام شود:icon_gol:

اگه بنا به این باشه که تاپیک عروس گلمم، بهترین تاپیک کل دنیای مجازی میشه. :whistle:

اینقدر پاک کردیم و باز تا مرز 100 تا رفت که آخر سر مجبور شدیم،ببندیمش.:sigh:

• Like 7
لینک به دیدگاه
نقل قول نوشته اصلی توسط saeed99

تعداد بازدیدها یا تعداد پست های جستارها انجام شود

سعید جان خب جان کلام و اسی گفت تاپیک هایی هست که پر از اسپم هستند و غیر از اسپم حرفی دیگه ای ندارن و همیشه بالای تالار خود نمایی میکنند ولی در مقابلش تاپیکهایی هستند که واقعا پر مغز هستند و در انبوه تاپیکها مدفون میشن و دیده نمیشن وظیفه ما اینه این تاپیکها رو به کاربران نشون بدیم بخونن و با رای خود شما به تالار یژه فرستاده بشه:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سعید جان خب جان کلام و اسی گفت تاپیک هایی هست که پر از اسپم هستند و غیر از اسپم حرفی دیگه ای ندارن و همیشه بالای تالار خود نمایی میکنند ولی در مقابلش تاپیکهایی هستند که واقعا پر مغز هستند و در انبوه تاپیکها مدفون میشن و دیده نمیشن وظیفه ما اینه این تاپیکها رو به کاربران نشون بدیم بخونن و با رای خود شما به تالار یژه فرستاده بشه:a030:

درسته شقایق جان ، بعضی از جستارها پر شده از هرز نوشته ، هرچند که درمجموع با دیدگاهتون موافقم

اما این پست های بدون محتوا در حقیقت ، علاقه کاربرا به اون موضوع رو نشون میده ؛ شاید اگه راهی

بود که مدیرای تالار زحمت حذف هرزنامه ها رو بکشند بهتر می شد به روند قانونمداری انتخاب کمک

کرد .

این پیشنهادی بود که بنظرم رسید اینجا مطرح کنم ، مسلما بررسی و امکان اجرایی شدنش برعهده شما

عزیزان خواهد بود .

• Like 4
لینک به دیدگاه
درسته شقایق جان ، بعضی از جستارها پر شده از هرز نوشته ، هرچند که درمجموع با دیدگاهتون موافقم

اما این پست های بدون محتوا در حقیقت ، علاقه کاربرا به اون موضوع رو نشون میده ؛ شاید اگه راهی

بود که مدیرای تالار زحمت حذف هرزنامه ها رو بکشند بهتر می شد به روند قانونمداری انتخاب کمک

کرد .

این پیشنهادی بود که بنظرم رسید که اینجا مطرح کنم ، مسلما بررسی و امکان اجرایی شدنش برعهده شما

عزیزان خواهد بود .

خب خیلی از تاپیکها پاک میشه و خیلی هم تذکر و خواهش میکنیم ولی متاسفانه دوستان خیلی اهمیت نمیدن

نمونه همون تاپیک اسی که حدود 100 صفحه پاک شد یا تاپیک کمپین عکس آواتار که در عرض 30 ساعت بالای 40 صفحه اسپم شد خب ما هم آدمیم فقط نمیتونیم پست پاک کنیم و به کارهای مدیریتی برسیم ما هم دوست داریم که فعالیت مفید داشته باشیم:4564::4564::4564::4564:

• Like 6
لینک به دیدگاه
...

...

...یا تاپیک کمپین عکس آواتار که در عرض 30 ساعت بالای 40 صفحه اسپم شد خب ما هم آدمیم فقط نمیتونیم پست پاک کنیم و به کارهای مدیریتی برسیم ما هم دوست داریم که فعالیت مفید داشته باشیم:4564::4564::4564::4564:

:ws42::ws42::ws42::ws42:

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من متاسفانه هیچکدوم از تاپیکها رو نخوندم

ولی برای تشکر از دوستانی که زحمت کشیدن و انتخاب بجای مدیران به همه اونها رای میدم... :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب خیلی از تاپیکها پاک میشه و خیلی هم تذکر و خواهش میکنیم ولی متاسفانه دوستان خیلی اهمیت نمیدن

نمونه همون تاپیک اسی که حدود 100 صفحه پاک شد یا تاپیک کمپین عکس آواتار که در عرض 30 ساعت بالای 40 صفحه اسپم شد خب ما هم آدمیم فقط نمیتونیم پست پاک کنیم و به کارهای مدیریتی برسیم ما هم دوست داریم که فعالیت مفید داشته باشیم:4564::4564::4564::4564:

در عرض 17 ساعت 130 صفحه:w000: آماره درست بده:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ما بیشتر قسمت اولیه تاپیک رو مورد نظر قرار میدم که سر تاپیک قابل بحث مفید باشه یا نه

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستانی که رای ندادن و تصمیم به رای دادن دارن این نظر سنجی ساعت 12 امشب یعنی سه شنبه بسته میشه و سه تاپیک برتر با سلام و صلوات میره بخش ویژه

پس زود تند سریع رای بدید جا نمونید:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...