Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ انصافا این انجمن شب ها خطرناکه. هرچی آدم منحرفه،میریزه توی تاپیک ها،کل ایمانم تو این مدت حضورم در این شب ها به باد رفته !!! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ **********مثل همون دسته گًل عروس که پرت میکنه سمت دخترا!! خب اگه معنیش مثل اون دسته گل باشه که یه جور ارزو برای ازدواج هست.همون مروا زدن خودمون.اما اخه ****************. 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ تا بچه ها هستن سعي ميكنن اين "معمولا" شكل نگيره و خودشون اين امر خطير رو انجام بدن... *******!!! 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ خب اگه معنیش مثل اون دسته گل باشه که یه جور ارزو برای ازدواج هست.همون مروا زدن خودمون.اما اخه ******** رسمش اینه دیگه... دسته گلو داماد واسه عروس میاره! که عروس آخره مجلس پرت میکنه سمت دخترا! *******! در کلّ من با تو حرفی ندارم!:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ من رسما غلط کردم که راجع به اون رسم صحبت کردم :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ رسمش اینه دیگه دسته... گلو داماد واسه عروس میاره! که عروس آخره مجلس پرت میکنه سمت دخترا! ********! در کلّ من با تو حرفی ندارم!:icon_razz: اخه میتونه یه چیز دیگه باشه. در کل منم تو رو خطاب قرار ندادم بچه لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ من رسما غلط کردم که راجع به اون رسم صحبت کردم :icon_pf (34): پذیرفته نیست لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ ************!!! ... پس بايد حواسمون جمع باشه يه وقت از اين كلاه ها سرمون نره .. ***************** 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اخه میتونه یه چیز دیگه باشه.در کل منم تو رو خطاب قرار ندادم بچه رسم اوناس از تو که نظر نخواستن!! در کلّ از من نقل قول گرفتی فنچول! 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ رسم اوناس از تو که نظر نخواستن!! در کلّ از من نقل قول گرفتی فنچول! منم نگفتم رسم ماست.از حرفت نقل قول گرفتم.با خودت که کاری نداشتم.تو اومدی جواب دادی لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ رسم اوناس از تو که نظر نخواستن!! در کلّ از من نقل قول گرفتی فنچول! فنچول؟! يعني چي؟! 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ فنچول؟!يعني چي؟! یعنی بچه.یعنی ریز.یعنی نگار بدم میاد از این دخترای لوس 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ فنچول؟! يعني چي؟! از فنچ میاد! برای پسرای که با خودشون درگیری دارن و به شدت ریز میبینمشون گفته میشه 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ بکس پستای مرتبط با این رسمو حذف نمیکنم ولی ادیتش میکنم تا فردا بهونه نشه واسه یه عده 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ بکس پستای مرتبط با این رسمو حذف نمیکنم ولی ادیتش میکنم تا فردا بهونه نشه واسه یه عده تو هر کاری کنی درسته جیگر 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ علیرضا فنچ یه پرنده خیلی خیلی کوچیکه و به خاطر همین به کسی که ریز میبینیش یا واقعا کوچولوئه اطلاق میشه در ادبیات امروزی!! 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ باشه بابا..خودمم فهميدم...() ولي تو ادبيات عاميانه نديده بودم كسي اينو بگه..(فنچول!! واج آرايي اش خنده داره باسم..) 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ بکس پستای مرتبط با این رسمو حذف نمیکنم ولی ادیتش میکنم تا فردا بهونه نشه واسه یه عده شما مختاری قربان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده