.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ ایول بابا یعنی اینا 17 سال با هم بودن؟ واقعا ایول داره 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ واسه اونا که مهم نیست.اول بچه دار می شن بعد ازدواج می کنن معمولا نه دیگه اندی دیده جلو ایرانی ها ضایس...بعدا به بدی ازش یاد میکنن 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ به نظر من که خیلی باحال بوده کارشون و وفاداریشون به هم جای تحسین داره 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ نه دیگهاندی دیده جلو ایرانی ها ضایس...بعدا به بدی ازش یاد میکنن ایرانی ها که وضعشون از اکثر مردم دنیا خرابتره. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ یکی منو راجع به رسمی که انجام دادن و تو کلیپشون نشون میده توجیه کنه لطفا :icon_pf (34): خیلی ضایع ست :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ یکی منو راجع به رسمی که انجام دادن و تو کلیپشون نشون میده توجیه کنه لطفا :icon_pf (34): خیلی ضایع ست :icon_pf (34): چه رسمی؟ چیکار کردن؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ چه رسمی؟چیکار کردن؟ من امیدوارم رسم باشه و گرنه که :icon_pf (34): نمیتونم توضیح بدم کلیپشون رو تو پی ام سی ببین صحنه بعد از گل انداختن شینی به طرف ساقدوش ها لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ من امیدوارم رسم باشه و گرنه که :icon_pf (34): نمیتونم توضیح بدم کلیپشون رو تو پی ام سی ببین صحنه بعد از گل انداختن شینی به طرف ساقدوش ها خوب توضیح بده چی شده، چی میشه مگه شفاف بگی. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ خوب توضیح بده چی شده، چی میشه مگه شفاف بگی. به خدا نمیشه اسی اصلا روم نمیشه ...یه ربطی به لباس زیر داره :icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ به خدا نمیشه اسی اصلا روم نمیشه ...یه ربطی به لباس زیر داره :icon_pf (34)::icon_pf (34): آهان رسم بند جوراب عروس رو میگی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ آهان رسم بند جوراب عروس رو میگی؟؟؟ تو توضیح بده، این فروغ بچه مثبته. 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ آهان رسم بند جوراب عروس رو میگی؟؟؟ این حتما بند یه چیز دیگه س ! 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ تو توضیح بده، این فروغ بچه مثبته. تعریف کن اگه غیر اخلاقی باشه اسی رو اخراج میکنم :shad: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ تعریف کن اگه غیر اخلاقی باشه اسی رو اخراج میکنم :shad: یک اخطار اساسی بهم بده، این فروغ باید شرم کنه با اون حرفش...... 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ تو توضیح بده، این فروغ بچه مثبته. چشم یکی از مرد هارو مینندن اون مرده باید با دندون بند جوراب عروس که تهش زیر دامنه عروسه رو از پاش در بیاره(همون جوراب بلنداا) البته اکثرا رسمه دوماد بند جورابو اینجوری از زیر دامن عروس در میاره 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ آهان رسم بند جوراب عروس رو میگی؟؟؟ بند جوراب نیست .... کجای اون بند حورابه؟؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ چشم یکی از مرد هارو مینندن اون مرده باید با دندون بند جوراب عروس که تهش زیر دامنه عروسه رو از پاش در بیاره(همون جوراب بلنداا) جاهایی هم رسمه دوماد بند جورابو اینجوری از زیر دامن عروس در میاره جدی؟ *************!!!!! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ بند جوراب نیست .... کجای اون بند حورابه؟؟:icon_pf (34):اسمش بنده جورابه عزیزم تو اشتباه فک کردی!! *****!!! 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ جدی؟ ************!!!!! :icon_pf (34): اره دقیقا همین جوری انقدر خنده داره! ***********!!!! 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ چشم یکی از مرد هارو مینندن اون مرده باید با دندون بند جوراب عروس که تهش زیر دامنه عروسه رو از پاش در بیاره(همون جوراب بلنداا) جاهایی هم رسمه دوماد بند جورابو اینجوری از زیر دامن عروس در میاره wow!!! یکی از مرد ها ؟!! *****************؟! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده