alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ یادمه زمانی که کلاس اول اکابر می رفتم ! دم در مکتب خونه شوکت آباد ! توی یکی از این آبادیهای نزدیک مشهد، همیشه سکندری می خوردم ! همیشه زمانی که میخاستم برم داخل دانشکده علومش با مشکل مواجه میشدم آخه دم در ورودیش تصویر پرچم کشوری و نقش کرده بودند ، تا دانشجویانی که میخواستند داخل دانشکده علومش بشن باید حتما اونو لگد بکنند تا به نوعی از دید اقایون «توفیق اجباری» نصیب ما عزیزان بشه ! پرچم: در تعریف لغوی اینطور در توضیح این کلمه اومده که: پَرچَم یا دِرَفْش ، نماد یک گروه، سازمان، یا کشور است . این پرچم توسط حکومت هر کشور اهتزاز در میآید، اما توسط شهروندان آن کشور نیز ممکن است استفاده شود. مدارس خصوصی و دولتی، دادگستریها و دیگر مکانهای دولتی و یا عمومی پرچم ملی را به نمایش میگذارند.(ویکیپدیا) یکی از نشانه های ایرانی نامیدن و هم وطن خطاب کردن همدیگه براستی (در کنار زبان، فرهنگ نسبتا مشابه، حدود جغرافیایی، مذهب،و...... ) همین نماد کشور یا همان پرچم هست. آیا لگد کردن پرچم سایر کشورها به نوعی توهین نیست؟! شما بعنوان افرادی که (گویا) شاهد اینجور صحنه ها هستین و بودین با اینکار موافقید یا ...؟! براستی اگر کسی به نماد وحدت و همبستگی ملی کشورمان ( پرچم ) که مزین به نام الله اکبر میباشد ، توهین شود چه برخوردی با آن می کنیم ؟ 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ یادمه زمانی که کلاس اول اکابر می رفتم ! دم در مکتب خونه شوکت آباد ! توی یکی از این آبادیهای نزدیک مشهد، همیشه سکندری می خوردم ! همیشه زمانی که میخاستم برم داخل دانشکده علومش با مشکل مواجه میشدم آخه دم در ورودیش تصویر پرچم کشوری و نقش کرده بودند ، تا دانشجویانی که میخواستند داخل دانشکده علومش بشن باید حتما اونو لگد بکنند تا به نوعی از دید اقایون «توفیق اجباری» نصیب ما عزیزان بشه ! پرچم: در تعریف لغوی اینطور در توضیح این کلمه اومده که: پَرچَم یا دِرَفْش ، نماد یک گروه، سازمان، یا کشور است . این پرچم توسط حکومت هر کشور اهتزاز در میآید، اما توسط شهروندان آن کشور نیز ممکن است استفاده شود. مدارس خصوصی و دولتی، دادگستریها و دیگر مکانهای دولتی و یا عمومی پرچم ملی را به نمایش میگذارند.(ویکیپدیا) یکی از نشانه های ایرانی نامیدن و هم وطن خطاب کردن همدیگه براستی (در کنار زبان، فرهنگ نسبتا مشابه، حدود جغرافیایی، مذهب،و...... ) همین نماد کشور یا همان پرچم هست. آیا لگد کردن پرچم سایر کشورها به نوعی توهین نیست؟! شما بعنوان افرادی که (گویا) شاهد اینجور صحنه ها هستین و بودین با اینکار موافقید یا ...؟! براستی اگر کسی به نماد وحدت و همبستگی ملی کشورمان ( پرچم ) که مزین به نام الله اکبر میباشد ، توهین شود چه برخوردی با آن می کنیم ؟ واقعا ازتون ممنونم بابت تاپیک بجاتون! راستش این موضوعی که شما مطرح کردین توی گلوی منم گیر کرده بود!!!! 100٪ با این کار مخالفم البته جز پرچم اسرائیل که اصلا موجودیت نداره! 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ آقا ما هم مخالفیم- این چه حرکتیه؟ 4 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ آقا ما هم مخالفیم- این چه حرکتیه؟ کدوم حرکت!؟ به جون آقا من حرکتی نکردم نشستم سر جام مثل یه پسر خوب دست به سینه یام که حرکت این دوستان و میگی!؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ کدوم حرکت!؟ به جون آقا من حرکتی نکردم نشستم سر جام مثل یه پسر خوب دست به سینه یام که حرکت این دوستان و میگی!؟ احتمال زیاد منظور همین حرکت همین دوستانه!!! که منم مخالفم با این حرکت 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ کدوم حرکت!؟ به جون آقا من حرکتی نکردم نشستم سر جام مثل یه پسر خوب دست به سینه یام که حرکت این دوستان و میگی!؟ به نظرم اگر یک نظرسنجی به این تاپیک خوبتون اضافه کنید خیلی بهتره. بنده کاملا مخالفم. حتی فرستادن شعارهایی من باب این موضوعات رو هم کار بسیار بی منطقی میدونم. پرچم که جزئی از مقدسات مسلم همه ممالک است. ولی وقتی سه کلمه مرگ بر آمریکا بر در و دیوار و رسانه و پیکر و جان و زبان این مملکت نقش میبندیم داریم کاری بدتر از به آتش کشیدن و لگدمال کردن پرچم کشورها میکنیم. همین شعار را به صورت عکس تصور کنیم. (مرگ بر ایران) چطور همیچین چیزی برای ما میتونه مورد پذیرش قرار بگیره؟ چطور میشه کسی بگه مرگ بر ایران و برای من ایرانی نفرت انگیز جلوه نکنه؟ جالبه من تا به حال ندیدم و نشنیدم پرچم یا مقدسات ما در همان کشورها مورد اهانت قرار بگیره و مقامات و رسانه های دولتیشان مردم را به انجام این قبیل کارها تشویق کنند. یا حتی ارگانهای دولتیشان به کارکنانشان اجبار کنن. و بدتر از آن اینکه گاها مزایایی هم برای انجام دهندگان در نظر بگیرند. ولی یک نکته رو هم در نظر بگیریم. اونم اینه که خیلی از ماها حتی نمیدونیم داریم چکار میکنیم. یعنی واقف به عمق وقاحت عملی که انجام میدهیم نیستیم. 6 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ به نظرم اگر یک نظرسنجی به این تاپیک خوبتون اضافه کنید خیلی بهتره. بنده کاملا مخالفم. حتی فرستادن شعارهایی من باب این موضوعات رو هم کار بسیار بی منطقی میدونم. پرچم که جزئی از مقدسات مسلم همه ممالک است. ولی وقتی سه کلمه مرگ بر آمریکا بر در و دیوار و رسانه و پیکر و جان و زبان این مملکت نقش میبندیم داریم کاری بدتر از به آتش کشیدن و لگدمال کردن پرچم کشورها میکنیم. همین شعار را به صورت عکس تصور کنیم. (مرگ بر ایران) چطور همیچین چیزی برای ما میتونه مورد پذیرش قرار بگیره؟ چطور میشه کسی بگه مرگ بر ایران و برای من ایرانی نفرت انگیز جلوه نکنه؟ جالبه من تا به حال ندیدم و نشنیدم پرچم یا مقدسات ما در همان کشورها مورد اهانت قرار بگیره و مقامات و رسانه های دولتیشان مردم را به انجام این قبیل کارها تشویق کنند. یا حتی ارگانهای دولتیشان به کارکنانشان اجبار کنن. و بدتر از آن اینکه گاها مزایایی هم برای انجام دهندگان در نظر بگیرند. ولی یک نکته رو هم در نظر بگیریم. اونم اینه که خیلی از ماها حتی نمیدونیم داریم چکار میکنیم. یعنی واقف به عمق وقاحت عملی که انجام میدهیم نیستیم. مچکرم ابوالفضل جان راستش میخاستم نظر سنجیش کنم دیدم سوالاتم داره زیاد میشه گفتم همینطوری سندش کنم (الان امتحان کردم نظرسنجیش کنم نشد !، اگه میشه چه بهتر که نظرسنجیش کرد. راهی هست الان یا نه !؟) راجع به قسمت دوم صحبتات : مسلما لگد کردن و آتش کشیدن پرچم یک کشور ، آتش کشیدن و لگد کردن خیلی از باورهای نه تنها کشور مخالف هست ، بلکه از طرفی هم ضربه به خود میتونه باشه! ضربه به باورهای دینی، عرفی ، اجتماعی و فرهنگی مورد توفق کشور خودمون (چرا که با اینکار و نشون داده شدن این تصاویر در صحنه بین المللی بیشتر مضحکه دیگران قرار میگیریم ! اونم اینه که خیلی از ماها حتی نمیدونیم داریم چکار میکنیم. جالب اینجاست وقتی از بیرون به این مسئله نگاه میکنیم ، اونو زشت می بینیم اما اونقدر دردرون طبیعی جلوه میده که حتی رسانه ملی مون!! هم با افتخار اقدام به پخش این تصاویر میکنه ! 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ مچکرم ابوالفضل جانراستش میخاستم نظر سنجیش کنم دیدم سوالاتم داره زیاد میشه گفتم همینطوری سندش کنم راجع به قسمت دوم صحبتات : مسلما لگد کردن و آتش کشیدن پرچم یک کشور ، آتش کشیدن و لگد کردن خیلی از باورهای نه تنها کشور مخالف هست ، بلکه از طرفی هم ضربه به خود میتونه باشه! ضربه به باورهای دینی، عرفی ، اجتماعی و فرهنگی مورد توفق کشور خودمون (چرا که با اینکار و نشون داده شدن این تصاویر در صحنه بین المللی بیشتر مضحکه دیگران قرار میگیریم ! جالب اینجاست وقتی از بیرون به این مسئله نگاه میکنیم ، اونو زشت می بینیم اما اونقدر دردرون طبیعی جلوه میده که حتی رسانه ملی مون!! هم با افتخار اقدام به پخش این تصاویر میکنه ! اتفاقا چند روز پیشا یکی از بچه ها یه تاپیک در مورد آتاتورک زده بود همین حرفای شما رو زدم اونجا. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=72713&highlight= 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ پرچم هر کشوری مقدسه و اصلا نباید این رفتار رو با هاش کرد اگر با حکومت کشوری مشکل داری دلیل به این نمیشه که به مردمش توهین کنی 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ پرچم نماد ملی کشورهاست و همه مردم جهان باید به پرچم همدیگه احترام بزارن 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ اگر پرچم براستی نماد اون کشور باشه باید بهش احترام گذاشت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده