NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ کل کل بین دختر و پسر در کار نیست. علما یک تنه تمامی خواهران طلبه را حریفند و آنان از پیش مغلوب. لوسه بی مزه! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ لوسه بی مزه! ده نشدها اینا رو ماماناشون شبها قبل ازخواب میذارند تو آب نمک بامزه میشوند:vahidrk: بهشون نگو بی مزه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ ده نشدها اینا رو ماماناشون شبها قبل ازخواب میذارند تو آب نمک بامزه میشوند:vahidrk:بهشون نگو بی مزه آخه این یکی با آبنمک هم باز لوسه!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ آخه این یکی با آبنمک هم باز لوسه!! یکی این عکس بچگیتو که از تو آلبومت کش رفتم نگاه کنه، میتونه قضاوت کنه من لوسم یا تو. :zadan: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ آخه این یکی با آبنمک هم باز لوسه!! خب چه کنند از طفولیت هی بهشون بهای بیخودی دادن لوس شدند رفتند.... خب لوس و بهشون بگو حقشونه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ یکی این عکس بچگیتو که از تو آلبومت کش رفتم نگاه کنه، میتونه قضاوت کنه من لوسم یا تو. :zadan: تو! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ تو! بزرگتر از خودت را میخواهی خطاب کنی همیشه بگو شما نه تو. این یعنی یک لوسی دیگر. :zadan: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ خب چه کنند از طفولیت هی بهشون بهای بیخودی دادن لوس شدند رفتند.... خب لوس و بهشون بگو حقشونه بچن ماماناشون لوسشون میکنن بزرگ که میشن پارتنر بدبخت(دوس دختر نامزد همسر) باید تحمل کنه!!:icon_pf (34): البته من بیشتر منظورم رو اسیه!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ بزرگتر از خودت را میخواهی خطاب کنی همیشه بگو شما نه تو. این یعنی یک لوسی دیگر. :zadan: چقد لوس!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ چقد لوس!! انشالله تعالی این موجود را که میشناسین؟ بگم،بگم،بگم......... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ باز شما دوتا افتادید به جون همدیگه هنوز کودکهای درونتون باهم لج هستند؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ انشالله تعالی این موجود را که میشناسین؟ بگم،بگم،بگم......... بگو عزیزم راحت باش لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ بگو عزیزم راحت باش حیف که من انسان شریفی هستم وگرنه میگفتم. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ حیف که من انسان شریفی هستم وگرنه میگفتم. اگه شریف بودی منو تهدید نمیکردی مثل اون یارو بگم بگم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ باز شما دوتا افتادید به جون همدیگه هنوز کودکهای درونتون باهم لج هستند؟ این نگار فقط به قصد ترور شخصیتی من میاد توی این انجمن. خودتون یه جوری سرش را زیر آب کنین. نگاه کنین به این لینک: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=44343&page=12&p=449541&viewfull=1#post449541 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ اگه شریف بودی منو تهدید نمیکردی مثل اون یارو بگم بگم اون یارو گفت، اما من پروندتو رو نکردم.... لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ باید به ادمین پیشنهاد زدن یک چت باکس برای نگاری و اسی بدیم که راحت بتونن 24 ساعته کل کل کنن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده