sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به اصرار یکی از دوستای شیطونم... آهنگ خانومم...از داوود چرگری... ترانه اش قوی نیست ولی لطیفه و ساده است.... دوست دارم شب تا سحر دوره سرت بگردم ... می دونم تو انتخابت اشتباه نکردم ... دوست دارم همینجوری بگم برات می میرم بگم عاشقت منم تویی عزیز ترینم واسه ی من شیرینه حرفات کاش تو دستام بمونه دستات واسه ی من تو بهترینی کاش همیشه توی قلب من بشینی خانومم تویی بارونم تویی عاشق شو دلم ارومم تویی خانومم تویی بارونم تویی عاشق شو دلم ارومم 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ode to simplicityاز گروه باغ اسرار آمیز 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوست دارم (حباب) - محسن یگانه 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یار تو هستم ، علیرضا قربانی 5 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرشته سیاوش قمیشی پ.ن: هم ذات پنداری من با آن پیر مرد درون ویدئو بیداد می کند! 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیوونه وار.... مسیح و آرش 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شهرام شکوهی - اسیر عشق (مدارا) 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابک امینی_موزیک فیلم قرمز. عاشقم من....عاشقی بیقرارم..... کس ندارد .......خبر از دل زارم...... ارزویی جز تو در سر ندااااااااااااارم... من ب لبخندی از تو خرسندم.................................. 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سون همدست. کنارت چقدر حال من بهتره . 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهنگ پروفم........واقعا عاشق این اهنگم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده