vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ Surrended To The Decadence Uaral 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ What Should I Do - Park Da Ye 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ Eternal Beauty of Trees Uaral Album: Sounds of pain 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این آهنگه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر گوگل کروم دارید با اون باز کنید / بهتر باز میشه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread111051.html نه مرادم نه مریدم نه پیامم نه نویدم نه سلامم نه علیکم نه سیاهم نه سپیدم نه چنانم که تو گویی نه چنینم که تو خوانی نه آنگونه که گفتند و شنیدی نه سمایم نه زمینم .. [h=3]آیدین جودی - محمد تیام[/h] 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دستم رو بگیر...... امیر تاجیک 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حــــس مبـــهم تو به این معصومی ... تشنه لب آرومی ... غرق عطر گلبرگ ... تو چقدر خانومی ... کودکانه غمگین ... بی بهانه شادی ... از سکوتت پیداست که پر از فریادی ... 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه موزیک بی کلام که از یه وبلاگ پخش میشه خیلی قشنگه خیلی اینم آدرس وبلاگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تهران تهران ، رضا یزدانی اگه عاشقت نبودم . . . پا نمی داد این ترانه بی خیاله بد بیاری . . . زنده باد این عاشقانه 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رویایه تو - رامین بی باک تنها تو سرنوشته من ......... یه آرزو بوده وبس که با تو داشتن تو ......... بگیرم از لبات نفس چشمات بهونه ی منو ............................ 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هرشب :علی لهراسبی آهنگ وتنظیم : مرتضی پاشایی هرشب دل من کارش اینه جلو عکسات میشینه میدونم راهی نیست غیر از تنهایی دنیام شده تاریکو تیره داره قلبم میمیره . . . 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یاد من باش رفتی و خاطره های تو نشسته تو خیالم ... بی تو من اسیر دست آرزوهای محالم ... 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چکاوک داریوش گریه نمیکنم نرو اه نمیکشم بشین حرف نمیزنم بمون بغض نمیکنم ببین :girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ محکوم/حبیب و زند .. دل،گل سرخ توی بازار شد وای گل سرخ دل من خار شد هر چی شد از دست همین یار شد .. 13 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو اداره اجازه ی آهنگ گوش دادن نداریم ولی دوست داشتم وسطِ اینا ، آهنگِ اگه سکه دو رو داره از داریوش(فکر میکنم) رو بذارم دسته جمعی گوش بدیم 9 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گل پری - ارمین نصرتی :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده