Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ The writing and the cry...UARAL 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ بگو ای یار بگوای وفادار بگواز سر بلند عشقبرسر دار بگوبگو از خونه بگو از گل پونهاز شب شب زده هاکه نمیمونه بگو............. 6 لینک به دیدگاه
Mahdis_13 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ Nicole Scherzinger - Boomerang :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ بوی گل سوسن ویاسمن امد.... الله الله ...ایران ایران رگبار..... 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ شما هم گوش بديد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ دیگه ردی از آغوشم رو گل های لباست نیست به این پژمردگی هم حواسم هست حواست نیست .. یاحقی 5 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ Dariush - This Shall Not Remain 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ بخند محسن یگانه هوس کردم بازم امشب، زیر بارون و تو خیابون به یادت اشک بریزم، طبق معمول همیشه آخه وقتی بارون میاد،رو صورت یه عاشق مثل من حتی فرق اشک و بارون، دیگه معلوم نمیشه امشب چشای من، مثل ابرای بهاره نخند به حال من، که حالم گریه داره چرا گریم نمیتونه، رو تو تاثیر بزاره آره بخند، بخند که حالم خنده داره این عشق یک طرفه من رو، کشونده تو خیابون نمیخوام توی این خلوت، کسی دور و برم باشه نه پلکام روی هم میرن، نه دست میکشم از گریه نه میخوام بند بیاد بارون، نه چتری رو تنم باشه امشب چشای من، مثل ابرای بهاره نخند به حال من، که حالم گریه داره چرا گریم نمیتونه، رو تو تاثیر بزاره آره بخند، بخند که حالم خنده داره نه پلکام روی هم میرن، نه دست میکشم از گریه نه میخوام بند بیاد بارون، نه چتری رو تنم باشه امشب چشای من، مثل ابرای بهاره نخند به حال من، که حالم گریه داره چرا گریم نمیتونه، رو تو تاثیر بزاره آره بخند، بخند که حالم خنده داره 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ تنها ترین تنها از مجید خراطها 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ set fire to the rain ، Adele 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ بعد از نسترن، فرشید امین روانی شدم رسما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده