S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ راز این خونه از رضا یزدانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ تمنای وصال .... مختاباد.... بسیار زیبا.... 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ لحضه>>>>>>>>> احسان خواجه امیری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ دوست دارم .. محسن یگانه :w31: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ ســـــــــــلام خواننده : فریدون بگو سرگرم چی بودی که اینقدر ساکت و سردی خودت آرامشم بودی،خودت دلواپسم کــــــــــردی ته قلبت هنوز باید یه احساسی به من باشه چه قدر باید بمونم تا یکی مثل تو پیدا شه توروز روزگار من ،بی تو روزای شادی نیست، تو دنیای منی اما ،به دنیا اعتمادی نیست توروز روزگار من ،بی تو روزای شادی نیست، تو دنیای منی اما ،به دنیا اعتمادی نیست ............................ سلام ای ناله بارون،سلام ای چشمای گریون،سلام روزای تلخ من، هنوزم دوستش دارم سلام ای بغض تو سیـــنه،سلام ای آه آینه،سلام شبهای دل کندن،هنوزم دوستش دارم ........................... نمیدونی تو این روزا،چقدر حالم پریشونه، دلم با رفتنت تنگو،دلم با بودنت خونه خرابه حاله من بی تو،نمیتونم که بهتر شم،تو دستای تو گل کردم بزار با گریه پرپر شم .............................. یه بینشونم تو این خزون یه بینشونم تو این خزون منو از خودت بدون ............................. یه بینشونم تو این خزون یه بی قرارم،یه نیمه جون منو از خودت بدون منــــــو از خودت بدون ............................ سلام ای ناله بارون،سلام ای چشمای گریون،سلام روزای تلخ من، هنوزم دوستش دارم سلام ای بغض تو سیـــنه،سلام ای آه آینه،سلام شبهای دل کندن،هنوزم دوستش دارم 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ نابرده رنج>>>>>>> احسان خواجه امیری 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ [FLASH=[FLASH=width = 10 height = 20] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]][/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده