S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ something about..........Adele 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اسكله ناز چشات حريم امن قايقم توساعت يه رب به عشق عقربه ي دقايقم گرمي دستاي تو رو به صد تا دنيا نميدم هر وقت كه يارم تو بودي بي كسي رو نفهميدم تو بند دل سلول عشق حبس نگاتو مي كشم ولي بازم رو ميله هاش عكس چشات ومي كشم آي قصه بي سر وته شعر بدون قافيه براي مرگ اين صدا نبودن تو كافيه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (اندازه: 1.05 MB / تعداد دفعات دریافت: 253) 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ فرزین تو را از بین صدها گل جدا کردم - عشق من 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ آهنگ پروفایل صبا منم.............. به صدای هق هقه خودم............. 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ آهنگ پروفایل صبا ایشون فوت کردن؟ 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ سلامی دوباره.. دکلمه خسرو شکیبایی... 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ تو با این زیبایییییییی نمیتونیییی از عشق متفر باشی زیبایی-آلبوم حریص چاوشی 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ تو تنهایی قلبم یه شب نقش تو افتاد.. به نظرم زیباترین آهنگ هایده همینه. روحش شاد 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ ای گل رویایی ای مظهر زیبایی.. امید سلطانی 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ امشب میخوام مست بشم عاشق یکدست بشم.. امید سلطانی برای رقص ملایم مناسبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده