Bahareh.S 3068 ارسال شده در 15 شهریور، 2012 پخ پخ :Laie_28: از خواننده نسل جدید:w330::w31::w330::w31: :TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente:Dj Bahareh.s:TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: :music::music::music: :icon_pf (17):.:icon_pf (17)::icon_pf (17)::icon_pf (17): 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 این اهنگ کم شنیده شده...به متنش گوش کنید.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 آهنگ پروفایلم... بی کلامه ، نمیدونم کار کدوم هنرمنده.... 4
MechJJ 11368 ارسال شده در 4 مهر، 2012 محسن نامجو آهنگ هیچ [TABLE=width: 500, align: center] [TR] [TD=align: right] بنگر به جهان، بنگر به جهان، چه طرف بربستم؛ هیچ وز حاصل عمر، وز حاصل عمر، چیست در دستم؛ هیچ شمع طَرَبم، شمع طَرَبم، ولی چو بنشستم، هیچ من جام جمام، من جام جمام، ولی چو بشکستم، هیچ افسوس که بیفایده فرسوده شدیم وز داس سپهر سرنگون سوده شدیم دردا ندامتا که تا چشم زدیم نابوده به کام خویش نابوده شدیم اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حل معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده براُفتد نه تو مانی و نه من از من اثری ز سعی ساقی ماندهست وز زمزمهی عطر اقاقی ماندهست وز بادهی دوشین قدحی بیش نماند از عمر ندانم که چه باقی مانده است بنگر به جهان، بنگر به جهان، چه طرف بربستم؛ هیچ وز حاصل عمر، وز حاصل عمر، چیست در دستم؛ هیچ شمع طَرَبم، شمع طَرَبم، ولی چو بنشستم، هیچ من جام جمام، من جام جمام، ولی چو بشکستم، هیچ[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] خیام 2
شاران 768 ارسال شده در 4 مهر، 2012 چقدر دیر علیرضا طلیسچی حالا برگشتی چقدر دیر و چقدر دیر حالا که سفید شدن موهام دلم پیر نمی دونستی بری می میره این عشق تو بری خونه نفس گیره نفس گیر 2
ارسال های توصیه شده