Navid Traxix 1581 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 Someone Like You Adele (:icon_gol:verrrrrry veeeeeeerry BEAUTIFUL) 2
tabassom-m 171 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 سلام دوستان جاتون خالی الان دارم یه آهنگ فرانسوی گوش می دم از joe dassin به اسم salut لینکشم میذارم دوست داشتی گوش کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 20 خرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بوی باران آلبوم «سرود گل» اثری از گروه هم آوایان به سرپرستی حسین علیزاده آواز: افسانه رسائی، پوریا اخواص 4
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 20 خرداد، 2012 The other night dear, as I lay sleeping I dreamed I held you in my arms But when I awoke, dear, I was mistaken So I hung my head and I cried You are my sunshine, my only sunshine You make me happy when skies are gray You'll never know dear, how much I love you Please don't take my sunshine away I'll always love you and make you happy, If you will only say the same But if you leave me and love another, You'll regret it all some day You told me once, dear, you really loved me And no one else could come between But now you've left me and love another You have shattered all of my dreams In all my dreams, dear, you seem to leave me When I awake my poor heart pains So when you come back and make me happy I'll forgive you dear, I'll take all the blame You are my sunshine, my only sunshine You make me happy when skies are gray You'll never know dear, how much I love you Please don't take my sunshine away برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو اين اجرا متن ترانه را كامل نخونده 2
alimec 23102 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 دنیای این روزای من/داریوش ... هر شب تو رویای خودم آغوشتو تن می کنم آینده ی این خونه رو با شمع روشن می کنم ... 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 سیاوش قمیشی»»»»»»» آهنگ بی تو دو دریچه دو نگاه دو پنجره دو رفیق دو حنجره دو همنشین دو مسافر تو مسیر زندگی دو عزیز دو همدمه همیشگی با هم از غروب و شایه رد شدیم قصه ی عاشقی رو بلد شدیم فکر میکردیم آخر قصه اینه جز خدا هیش کی ما رو نمیبینه دو غریبه دوتا قلب در به در دو تا دلواپس این چشمای تر دوتا اسم دو خاطره دو نقطه چین دوتا دور افتاده ی تنها نشین عاقبت جدا شدن دستای ما گم شدیم تو غربت غریبه ها آخر اون همه لبخند و سرود چشم پر حسادت زمونه بود دو غریبه دوتا قلب در به در ..... . ..... .... هر وقت این آهنگ رو گوش میکنم گریم میگیره 3
ارسال های توصیه شده