Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ Majid farahbod Ft. Houman azma & Alishmas - Raft 1 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ Someone Like You Adele (:icon_gol:verrrrrry veeeeeeerry BEAUTIFUL) 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ Eminem- 8 Mile - Lose Yourself 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ راه من - فرزاد فرزين آلبوم دلصدا 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ کاش عاشقت نمیشدم....احسان خواجه امیری 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آی قلبم فرشید امین :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
tabassom-m 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان جاتون خالی الان دارم یه آهنگ فرانسوی گوش می دم از joe dassin به اسم salut لینکشم میذارم دوست داشتی گوش کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ وای از اون روزی که... محسن یاحقی 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بوی باران آلبوم «سرود گل» اثری از گروه هم آوایان به سرپرستی حسین علیزاده آواز: افسانه رسائی، پوریا اخواص 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ The other night dear, as I lay sleeping I dreamed I held you in my arms But when I awoke, dear, I was mistaken So I hung my head and I cried You are my sunshine, my only sunshine You make me happy when skies are gray You'll never know dear, how much I love you Please don't take my sunshine away I'll always love you and make you happy, If you will only say the same But if you leave me and love another, You'll regret it all some day You told me once, dear, you really loved me And no one else could come between But now you've left me and love another You have shattered all of my dreams In all my dreams, dear, you seem to leave me When I awake my poor heart pains So when you come back and make me happy I'll forgive you dear, I'll take all the blame You are my sunshine, my only sunshine You make me happy when skies are gray You'll never know dear, how much I love you Please don't take my sunshine away برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو اين اجرا متن ترانه را كامل نخونده 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ دنیای این روزای من/داریوش ... هر شب تو رویای خودم آغوشتو تن می کنم آینده ی این خونه رو با شمع روشن می کنم ... 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سیاوش قمیشی»»»»»»» آهنگ بی تو دو دریچه دو نگاه دو پنجره دو رفیق دو حنجره دو همنشین دو مسافر تو مسیر زندگی دو عزیز دو همدمه همیشگی با هم از غروب و شایه رد شدیم قصه ی عاشقی رو بلد شدیم فکر میکردیم آخر قصه اینه جز خدا هیش کی ما رو نمیبینه دو غریبه دوتا قلب در به در دو تا دلواپس این چشمای تر دوتا اسم دو خاطره دو نقطه چین دوتا دور افتاده ی تنها نشین عاقبت جدا شدن دستای ما گم شدیم تو غربت غریبه ها آخر اون همه لبخند و سرود چشم پر حسادت زمونه بود دو غریبه دوتا قلب در به در ..... . ..... .... هر وقت این آهنگ رو گوش میکنم گریم میگیره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده