sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ امروز آهنگهای سنتی آلبوم هایده، هنوز بعد از این سالها فوق العاده اس 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ شادمهر عقیلی ...معروف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نفسم بند میاد وقتی انقدر زیاد سخته فاصله گرفتن از تو بی تو تب نمیکنم دیگه صبر نمیکنم سیر نمیشه نفس من از تو من به این معروفم که بد عاشق میشم تو که میدونستی چرا موندی پیشم معروفم که بد عاشق میشم تو که میدونستی چرا موندی پیشم اگه سرگردونی حالمو میدونی نخواه عاقل شم و دست بردارم واسه ی راه رفتن سمت دریا رفتن من به جز تو چه دلیل دارم هرکسی نگام کنه عشق تو میبینه همه چیم مال توئه مگر که غیر از اینه حق دارن این چشمات اگه پُر توقعن آخه تو این دنیا چند نفر شکل توئن من به این معروفم که بد عاشق میشم تو که میدونستی چرا موندی پیشم معروفم که بد عاشق میشم تو که میدونستی چرا موندی پیشم ...................................................................................... حسین تهی....دورهمی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ترانه و شعر آهنگ دورهمی حسین تهی پاشو پاشو چرا نشستی تاریک بود چراغِ دستی با خودت بیار تا روشن بشی همه وایسادن ما چرا نشستیم دورهمیه، دورِ بقیه، خط میکشیم قرمز دایره فهرست کامله میریم جلو با جیگر آهن ام داریم میدونی که لازمه واسه بدنت واسه بعدنت واسه بغلیت که آهن پرسته فرقمون اینه آهنربا هم باشیم میدونی واسه ما آهن نچسبه شهر شده پُره دیوانه شرم داره پُره بیماره من اگه نخورده مَستم به دلیلِ نیمهٔ پُره لیوانه شروین من مست و تو دیوانه ما را که بَرَد خانه صد بار تورا گفتم کم خور دو سه پیمانه در شهر یکی کَس را هوشیار نمیبینم هر یک بد تر از دیگر شوریده و دیوانه تهی پیر منم جوان منم تیر منم کمان منم دولتِ جاودان منم من نه منم نه من منم نه تو تویی نه من منم من دنبالِ هدف فقط از خودم که عقب ترم نه هم ردم نه هم قدم میپره عقل از سرم میبینم فقط منم دورهمی در کار نیست خاطره بود ورق زدم شعرام طبق طبق شلیک میشن ترق ترق تو باتلاق با من لجن لجن ارادت منمو قلم تهی پُره کلمه بلده همهرو بغله هم بچینهُ بخیه کنه و تهیه کنه و ذخیره کنه توی مغزش طرفدار توی قلبش ضربان روی نبضش بدو بدو بدو بدو بدو میکوبه میخونه روی ضربش همه دنبالِ قبلش من دنبالِ بعدش دکتر با یه ارتش میمونه پایه حرفش مثل اونا نیست لاتِ مجازی حرف بزنه و بپیچه بره و فکر نکنه به عاقبتش این رجز خونیه نه گفت آواز نمیشیم جلو کسی دولا راست ولی، به احترامش چند ثانیه سکوت منظورم مولاناست تکست آهنگ دورهمی حسین تهی شروین من مست و تو دیوانه ما را که بَرَد خانه صد بار تورا گفتم کم خور دو سه پیمانه در شهر یکی کَس را هوشیار نمیبینم هر یک بد تر از دیگر شوریده و دیوانه هر گوشه یکی مستی دستی زده بر دستی من مستو تو دیوانه ما را که بَرَد خانه صد بار تورا گفتم کم خور دو سه پیمانه خوبی بگم دکتر بیاد ** .......................................................................................... Eminem Feat. Rihanna به نام The Monster 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ———————————————— I’m friends with the monster,That’s under my bed من با هیولایی که زیر تخت منه دوستم Get along with the voices inside of my head منو با صداهاش که تو سر منه کنترل می کرد You’re trying to save me تو سعی میکنی نجاتم بدی Stop holding your breath از نگر داشتن نفس خودت دست بردار And you think I’m crazy و تو فکر می کنی من دیوونه ام Yeah, you think I’m crazy (crazy) تو فکر می کنی من دیوونه ام , اره [Eminem: Verse 1] I wanted the fame, but not the cover of Newsweek من شهرت می خواستم اما نه جلد روی مجله ها Oh well, guess beggars can’t be choosey بسیار خوب.حدس میزنم گداها نمی تونن انتخواب کننده باشن Wanted to receive attention for my music توجه برای اهنگام می خواستم Wanted to be left alone, the public excuse me می خواستم منو تنها بزارین. مردم ببخشید Been wanting my cake, I need it too, wanting it both ways می خواستم مثل قبل باشم.خیلی هم می خواستم.از هر دو روش می خواستمش Fame may be a balloon cause my ego inflated شهرت ممکنه یک بالون باشه چون من خودم باد کردم When I blew seep it was confusing وقتی ابم داشت چکه چکه میریخت سرم داشت گیج می رفت Cause all I wanted to do is be the Bruce Lee of loose leaf چون همه چیزی که می خواستم انجام بدم اینه که بروسلی ازبرگ های سست باشم Abused ink, used it as a tool when I blew steam دیس می کنم .ازان به عنوان یک ابزار زمانی که عصبی هستم استفاده می کنم Hit the lottery, oh wee شانسم تو شرط بندی کمه With what I gave up to get was bittersweet چجوری من دست بکشم از کارم که نه شیرین باشه نه تلخ It was like winning a huge meet مثل برنده شدن در یک دیدار بزرگ بود Ironic cause I think I’m getting so huge I need a shrink طعنه امیزه چون فکر کنم خیلی بزرگ شدم و نیاز به کوچیک شدن دارم I’m beginning to lose sleep: one sheep, two sheep من شروع به از دست دادن خوابم می کنم .یک گوسفند.دوگوسفند Going cucko and cuckier as Kool Keith دیوانه میشم و صدای دیوانه هارو مثل کول کیت در میارم But I’m actually weirder than you think اما در واقع من عجیب تر از اون چیزی که فکر می کنی هستم Cause I’m چون من [Chorus:] I’m friends with the monster,That’s under my bed من با هیولایی که زیر تخت منه دوستم Get along with the voices inside of my head منو با صداهاش که تو سر منه کنترل می کرد You’re trying to save me تو سعی میکنی نجاتم بدی Stop holding your breath از نگر داشتن نفس خودت دست بردار And you think I’m crazy و تو فکر می کنی من دیوونه ام Yeah, you think I’m crazy (crazy) تو فکر می کنی من دیوونه ام , اره Well, that’s not fair خوب. این عادلانه نیست Well, that’s not fair خوب. این عادلانه نیست [Eminem: Verse 2] Now I ain’t much of a poet در حال حاضر من بیشتر از یک شاعر نیستم But I know somebody once told me to seize the moment اما من یک نفر رومیشناسم که یک بار بهم گفت این لحظه رو بدست بیار And don’t squander it و تلفش نکن Cause you never know when it could all be over چون تو نمیدونی چه وقت (کی)همش می تونه تمام شه [?] so I keep conjuring پس من به جادو کردن ادامه میدم Sometimes I wonder where these thoughts spawn from گاهی اوقات من تعجب می کنم که این افکار از کجا تولید میشه (Yeah, ponder it اره. بهش فکر می کنم Do you wonder there’s no wonder you’re losing your mind the way you’re brought up? تعجب کردی؟ اینجا چیزی واسه تعجب نیست تو داری عقلت رو از دست میدی این راهی هست که تو به وجود اوردی؟ I think you’ve been wandering off down your [?] من فکر می کنم تو داخل تاریکی خودت سرگردانی and stumbled upon Jeff [?] uponjeff برخوردکردی با و Cause I needed an intervention in this to intervene between me and this monster چون من نیاز داشتم بین بحث من و این هیولا از خودم دفاع کنم And save me from myself and all this conflict و من رو از خودم و همه این ناسازگاری ها نجاات بده Cause the very things that I love is killing me and چون همان چیزایی که من دوست دارم دارن من رو می کشن I can’t conquer it و من نمی تونم بر ان ها غلبه کنم My OCD is me in the head یه بیماری که افراد از مکان های مردمی می ترسن)من خودمم درسرم)ocd Keep knocking, nobody’s home, I’m sleepwalking به در زدن ادامه بده.کسی خونه نیست.من تو خواب راه میرم I’m just relaying what the voice of my head saying من فقط انجام میدم چیزهایی که صدای درون سرم بهم میگه Don’t shoot the messenger, I’m just friends with the به فرستاده شلیک نکن. من فقط دوستم با [Chorus:] I’m friends with the monster,That’s under my bed من با هیولایی که زیر تخت منه دوستم Get along with the voices inside of my head منو با صداهاش که تو سر منه کنترل می کرد You’re trying to save me تو سعی میکنی نجاتم بدی Stop holding your breath از نگر داشتن نفس خودت دست بردار And you think I’m crazy و تو فکر می کنی من دیوونه ام Yeah, you think I’m crazy (crazy) تو فکر می کنی من دیوونه ام , اره Well, that’s not fair Well, that’s not fair [Eminem: Verse 3] Call me crazy, but I had this vision بهم بگو دیوونه.اما من همینجوری هستم One day that I’d walk amongst you regular civilians But until then drums get killed at زمانی که موزیک از بین بره من مثل شما یک فرد عادی میشم (فزق من با شما کارمه) I’m coming straight at Emcees, blood get spilled and I Take it back to the days that I get من مستقیم به به سوی ام سی میرم.خون های که ریخته شده رو به همان روز های که گرفتم پس میدم Give every kid who got played gat به هر بچه ای که بازی میکرد با تفنگ میدم Pumped the villain and shit that say back To the kids who played ‘em تبهکارا عصبی میشن و به بچه هایی که با هاشون بازی می کنن کثافت میگن I ain’t here to save the fucking children من برای نجات این بچه اینجا نیستم But if one kid out of a hundred million اما اگر یک بچه از صد میلیون Who are going through a struggle feels and relates that’s great که میره بین مشکلات و احساسشو باز گو می کنه و این عالیه It’s payback, Russell Wilson falling way back راسل ویلسون داره تقاص کاراشو پس میده In the draft, turn nothing into something, still can make that تبدیل کردن هیچی به چیزی هنوزم اتفاق میافته Straw in the gold chump I will spendin a hay stack طلای که واسه شما گندس من خرجه علفام می کنم Maybe I need a straightjacket, face facts شاید برای رویاروی با این یه ژاکت کلفت نیازم بشه I am nuts for real, but I’m okay with that من واقا احمقم ولی باش مشکلی ندارم It’s nothing, I’m still friends with a اینکه چیزی نیست من هنوزم دوستم با یک …. [bridge:] I’m friends with the monster,That’s under my bed من با هیولایی که زیر تخت منه دوستم Get along with the voices inside of my head منو با صداهاش که تو سر منه کنترل می کرد You’re trying to save me تو سعی میکنی نجاتم بدی Stop holding your breath از نگر داشتن نفس خودت دست بردار And you think I’m crazy و تو فکر می کنی من دیوونه ام Yeah, you think I’m crazy (crazy) تو فکر می کنی من دیوونه ام , اره I’m friends with the monster,That’s under my bed من با هیولایی که زیر تخت منه دوستم Get along with the voices inside of my head منو با صداهاش که تو سر منه کنترل می کرد You’re trying to save me تو سعی میکنی نجاتم بدی Stop holding your breath از نگر داشتن نفس خودت دست بردار And you think I’m crazy و تو فکر می کنی من دیوونه ام Yeah, you think I’m crazy (crazy) تو فکر می کنی من دیوونه ام , اره Well, that’s not fair اره ، این عادلانه نیست 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ Whitney Houston - I Always Will Love You 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از گروه The Handsome Family فوق العاده ست این آهنگ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ معین -------> بی بی گل بزن بارون بزن خیسم کن آب ام کن تَر ام کن بزن آتیش بجونم شعله کن خاکسترم کن... 1 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ خسته و دربدر شهر غمم ، شبم از هرچی شبه سیاه تره ..... د ا ر ی و ش لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ Whitney Houston - I Always Will Love You از صداش خیلی خوشم میاد . حیف خیلی زود فوت کرد ..... 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ جهان ------> حلالم کن وقتی رفتی تو از پیش ام تمام آرزوهام مرد ندیدی که شکست قلب من ندیدی که قلب من آزرد آه نیستی ببینی تنهاییامُ صدای هق هق شب گریه هامُ.... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ بهانه تو - دکتر محمد اصفهانی متن آهنگ : یاد تو بر شیشه ی دل یکسره سنگ می زند بر تن تار و پود من عشق تو چنگ می زند بر لب این پنجره ها عمر به آرزو گذشت آه .. کجای کار من پیش تو لنگ می زند آه..آه.. تنها نشان من از تو بهانه ی توست زیباترین گُل گریه نشانه ی توست چشم من خانه ی توست.. عمری مسافر این شب بی سحرم از کوچه های خیال تو می گذرم آه بی اثرم.. ♫♫♫ فقط آیینه میداند زبان گُنگ آهم را کجای این شب ابری ببینم روی ماهم را شده ی کابوس شب هایم که بی فانوس چشمانت کجای جاده برگردم مسیر اشتباهم را.. دوباره چتر باران را گرفتم بر سر گریه نمی خواهم کسی بیند عروس اشک و آهم را کسی دیگر نمی پرسد در این جاده چه می خواهی که من حل کرده ام در اشک معمای نگاهم را تنها نشان من از تو بهانه ی توست زیباترین گُل گریه نشانه ی توست چشم من خانه ی توست.. عمری مسافر این شب بی سحرم از کوچه های خیال تو می گذرم آه بی اثرم.. پیشنهاد میکنم این آهنگ حتما گوش کنید واقعا آرامش خاصی داره ,از پروفم هم میتونید گوش بدین 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ آهنگ Kalbimin Tek Sahibine از İrem Derici (من این ترجمشو بیشتر پسندیدم) انسان دعاها می کند برای داشتن یک عمر شادی تو باشی همه جا آرامش بخش است درونم با آرامش شعله ور است شکر،هزاران شکر برای کسی که تو رو به من داده در سرنوشتم حتی یه روز مرا بی تو ننویسد دست هایمان یکی،قلب هایمان یکی است نه کوه ها نه دریا ها مانع عاشق نیستن این ترانه تقدیم به تنها صاحب قلبم یار تمام عمرم،همسرم بهار من تویی،خنده ات بهشت است برای من فرشته ها نورافشانی کرده اند،صورت عشقم را 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ چندتا آهنگ لایت و عاشقانه ی ابی ... که عاشق این نوع آهنگای ابی هستم ... با تو ، تندیس ، مداد رنگی ، قبله ، یه مردی و ... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روحش شاد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده